Příbram – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Jablonec – Sparta 2:3 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 2:1 (kon.)
konec
FK Třinec
3:0 (1:0)
FK Mladá Boleslav
Pondělí 24.08.2015, 14:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Loučím se s vámi a děkuji za pozornost. Doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji příjemný zbytek pondělního dne. Na počtenou! (15:59:15)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinec se dnešním vítězstvím posunul na šestou příčku, Mladá Boleslav zatím zůstává pátá. Slezané se přesně za týden od 13:00 představí v Liberci, Mladá Boleslav bude v pondělí 31. srpna v 11:00 hostit Jablonec.
     
    Je dobojováno, v Třinci se zrodilo překvapivé vítězství domácího týmu nad úřadujícími mistry z Mladé Boleslavi. Do druhé půle vstupovali domácí s hubeným náskokem a postupem času se dostali pod tlak Středočechů. Větší šance Mladé Boleslavi dlouho nepřicházely. Až čtvrt hodiny před koncem zablokoval Houžvičkovu střelu z nadějné pozice Zimka, o čtyři minuty později zkrotil Brych nepříjemný centr Kocourka.

    V téže minutě nastoupil na hřiště Kučera a po několika sekundách se mohl radovat z gólu. Salachna mu přihrál do vyložené šance a Kučera přetavil první dotek s míčem v přesnou ránu k tyči. Třinec vedl o dvě branky a náskok v poslední desetiminutovce zkušeně kontroloval. Hra byla kouskována fauly a střídáními, Mladá Boleslav už příležitost ke snížení nedostala. V devadesáté minutě navíc Godula nestačil na přímý kop Martynka a balon po odrazu od tyče proskotačil až do sítě. Slezané se radují z druhého vítězství v sezoně, Mladá Boleslav na cizím hřišti znovu neuspěla.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Mladá Boleslav se v závěru utkání propracovala ještě k rohovému kopu. Od rohového praporku rozehrával Houžvička, Brych vyboxoval.
     
    90
    Třinec právě vstřelil branku!
    O vítězi je definitivně rozhodnuto, Třinec korunuje vítězství třetím gólem! DAVID MARTYNEK sám rozehrál přímý kop z nějakých dvaceti metrů. Jeho střelu na zadní tyč viděl Godula až na poslední chvíli, na míč si sáhl, ale vyrazil jej jen do tyče, od níž zamířil do branky – 3:0!
     
    90
    Poslední slovo, co se týče střídání, mají domácí. Ze hry je stažen Lukáš Salachna, atmosféru Juniorské ligy ještě zažije sedmnáctiletý Michal Lanc.
     
    89
    Mladá Boleslav naposled v zápase střídá. Hřiště opustil Jakub Kocourek, na závěr ho nahradil Almin Bečirević. Na útočné polovině byl faulován Martynek.
     
    88
    Kučera vyslal do úniku po levé straně Martynka, Mladé Boleslavi už ubíhá čas hodně rychle. Ještě se chystají střídání na obou stranách.
     
    87
    Salachna fauloval Bojdu, Lacek rozehrál další standardní situaci Středočechů. Lukeš na centr nedosáhl, balon zamířil přímo do rukou Brycha.
     
    86
    Třinečtí ušetřili nějaké ty sekundy s míčem na nohách, teď už se zase soustředí na defenzivu. Po výkopu Goduly se uprostřed bojuje o balon.
     
    85
    Na Lackův centr na zadní tyč si naběhl pouze jeden z hostů, toho ale ve vzdušném souboji předčil brankář Brych. Do útoku tak mohou domácí.
     
    84
    Raphaela zastavil čistě Zimka, rozhodčí však odpískal předchozí faul Salachny. Nebezpečně vzhlížející přímý kop rozehraje Lacek.
     
    83
    Na dnešní utkání se přišlo podívat 168 diváků, což je velmi solidní návštěva. Ti teď sledovali neúspěšný útok Kocourka po pravé straně.
     
    82
    Čtvrtá výměna hráče na straně Mladé Boleslavi. V závěru zápasu posílí své mužstvo na hřišti Roman Lukeš, ze hry odešel Jiří Kateřiňák.
     
    81
    Vyhráno ale domácí ještě zdaleka nemají. Do další nebezpečné situace se hnal po levém křídle Raphael, Brych jeho střílený centr vykopl nohama.
     
    80
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je příchod na hřiště, jak se patří! Salachna se v rozhozené obraně hostí dostal k balonu, přihrál doprava rozběhnutému PETERU KUČEROVI, a ten se po několika sekundách na hřišti trefil placírkou přesně k levé tyči – 2:0!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 9. Latocha, 80. Kučera, 90. Martynek

    Karty:   20. Salachna (TRI) – 45+2. Wolf (MBL), 67. Lacek (MBL)


    FK Třinec: Brych – Martynek, Minařík (C), Čelůstka, Janoščín (66. Kalfas) – Salachna (90. Lanc) – Zimka, Pustka (79. Kučera), Samiec, Tomeček (63. Bujok) – Latocha (74. Foitzik).
    Trenér: Lubomír Vašek.

    Náhradníci: Orawski – Kalfas, Kučera, Foitzik, Lanc, Bujok, Pieter.

    FK Mladá Boleslav: Godula – Wolf, Kozma (C), Koch, Houžvička – Milla, Kateřiňák (82. Lukeš) – Kocourek (89. Bečirević), Albina (66. Lacek), Ladra (46. Raphael) – Pajer (46. Bojda).
    Trenér: Milan Pechanec.

    Náhradníci: Truksa – Raphael, Bojda, Lacek, Gabriel, Lukeš, Bečirević.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Petr Vysloužil, Valter Boček

    Diváci: 168 (8 % celkové kapacity)
    thejrc.org