Třebíč – Kladno 2:4 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 1:2 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC Dukla Jihlava
1:2 (1:0, 0:1, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 25.08.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým ČEZ Motor České Budějovice. Rozhodující nájezd proměnil JOSEF STRAKA.
     
    56:43
    Třetí třetina je předčasně ukončena, následují samostatné nájezdy.
     
    56:43
    Tak jsem se lehce zmýlil, poblíž branky hostí je nerovnost a díra o poznání větší. V tuto dobu končí zápas v normální hrací době a následují samostatné nájezdy.
     
    53:12
    Skořepa zatáhl puk po pravé straně a vystřelil. Kotouč se dostal přesně do středu útočného pásma, kde se do něj opřel Filip Dundáček, ale netrefil tři tyče branky hostí.
     
    51:41
    Dušan Žovinec se nyní hodně diví, že musí na trestnou lavici. Nicméně je fakt, že Žovinec podrazil domácího útočníka. Jihlava má tak další možnost strhnout vedení na svojí stranu.

    Na vyloučení: 6-8.
     
    48:01
    Lukáš Žálčík, nyní již píšu jeho jméno bez chybičky, je postrestán dvěma minutami za podražení. Jihlava tak bude mít k dispozici další přesilovou hru.

    Na vyloučení: 6-7.
     
    47:07
    Věkem sice starší, ale jeden z nejlepších na hřišti, Martin Heřman tvrdě vypálil z pravého kruhu a jen dobrý zákrok Škarka zabránil vedení hostí.
     
    45:41
    Domácí pálí šance. Po Štebihovi neuspěl zblízka ani Marek Melenovský. Zkušený hráč domácích dostal před brankou gólovou výzvu od Tomáše Kalába, jenže přestřelil část odkryté branky.
     
    44:32
    Jihlava si zahraje přesilovou hru, protože Radek Prokeš (JIH) zahákoval soupeře, za což dostává dvě minuty.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    43:14
    Jakub Flek našel před brankou Motoru zcela volného Mihu Štebiha, což se asi nebude líbit Petru Rosolovi. Slovinský bek totiž dostal moře volného prostoru, přesto zblízka trefil pouze hruď Kůdely, který byl dobře přesunut.
     
    41:31
    Situace dva na jednoho v podání Jihlavy. Ve středním pásmu sebral puk Lukáš Anděl a proti jednomu bekovi najížděl spolu s Davidem Březinou na Kůdelu. Domácí mladík vyřešil situaci střelou z vrcholu pravého kruhu, se kterou si gólman věděl rady.
     
    31:30
    Tak jsem to možná trošku zakřiknul, protože se opět bude vylučovat. Na trestnou lavici míří Vojtěch Zadražil (JIH), který u pravého kruhu fauloval Jakuba Babku, kterého sekl.

    Na vyloučení: 6-5.
     
    28:11
    Z mezikruží tvrdě vypálil Martin Heřman. Střelu kapitána Motoru likviduje parádním zákrokem Jakub Škarek.
     
    28:01
    Hosty čeká 21 vteřin dlouhá přesilovka pět na tři. Hráčská lavice Jihlavy je potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odpyká Ondřej Šafář (JIH).

    Na vyloučení: 5-5.
     
    27:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní se již hosté v dvojnásobné přesilovce prosazují po nacvičené souhře první formace. Heřman poslal kotouč k levému kruhu na Straku, jenž přesným pasem našel na druhé straně TOMÁŠE NOUZU a ten již neměl problém překonat střelou nad lapačku roztahujícího se Škarka. Asistence: Josef Straka, Martin Heřman.
     
    26:47
    Zíb našel na pravém kruhu parádním pasem Josefa Straku, který z první mířil jen do připraveného Jakuba Škarka. Dukla se hned po buly osvobozuje.
     
    26:22
    Hosté si zahrají dlouhou přesilovku pět na tři. Na trestnou lavici míří Alexander Grebenjuk (JIH), provinil se vysokou holí. Hosty čeká přesilovka dlouhá přes minutu a čtvrt.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    25:41
    Za branou Škarka byl souboj o puk, ze kterého vzešli lépe hosté. Tomáš Kaláb (JIH) je vyloučen na dvě minuty za krosček.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    23:25
    Mihal Štebih se prezentoval další tvrdou střelou, kterou těsně před gólmanem tečoval Marek Melenovský. Zkušený útočník asi sám neví, jak se k puku dostal, nicméně Hynek Kůdela předvedl skvělý zákrok a jeho střelu na brankové čáře lapil.
     
    21:50
    Při návratu vyloučených hráčů Lukáše Zíba a Jána Muchy se Motor bude opět bránit. Hlavní sudí se rozhodli potrestat zákrok Martina Semráda (CEB) kolenem na jednoho z domácích hráčů jako faul, i když to nevypadalo nejhůře. Dukla si tak zahraje další přesilovku.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    19:49
    S vyloučením se nám nyní roztrhnul pytel. Lukáš Zíb (CEB) dostává dvě minuty za držení protihráče a současně s ním jde na trestnou lavici Ján Mucha (CEB) za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    19:28
    Na sklonku třetiny si hosté zahrají přesilovou hru. Hráčská lavice Dukly dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odpyká Marek Prokš (JIH).

    Na vyloučení: 2-2.
     
    17:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení a využívají přesilovku pět na tři. Marek Melenovský našel na modré MIHU ŠTEBIHA, který vypálil tvrdě od modré a našel mezeru u levé tyče Kůdely. Asistence: Marek Melenovský, Michal Důras.
     
    17:21
    Jihlava si zahraje 64 dlouhou přesilovku pět na tři, na trestnou lavici míří Martin Heřman (CEB) za hákování.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    16:26
    První přesilovku si zahraje také Dukla. Radek Prokeš (CEB) před branou podrazil Jakuba Fleka a dostává dvě minuty.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    15:44
    Mnohem větší šanci než Březina měl Jiří Severa, jenž dostal mezi kruhy puk. Pokusil se najít místo mezi levým betonem a lapačkou Kůdely, ten však neméně povedeným zákrokem betonem vyráží puk.
     
    09:34
    Minutu hráli hosté v šesti, než se jeden z domácích hráčů dotknul puku a hra byla přerušena. Na trestnou lavici míří Denis Šimek (JIH), který dostává dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    09:00
    Přesnou přihrávku na pravém kruhu v pokračující výhodě dostal Josef Mikyska. Vypálil z první, ale vysoko přestřelil branku. To však byla dobrá šance a hezká kombinace Motoru.
     
    04:25
    Melenovský prošel až k pravé tyči, odkud podél brankoviště poslal kotouč na hůl volného Anděla, který mířil do mezery mezi pravým ramenem a pravou tyčkou Kůdely, kterou těsně minul.
     
    03:53
    Straka poslal mezi kruhy puk na Heřmana, kterému se černá guma lehce zamotala mezi nohy. I tak zkusil bekhendem vystřelit, ale poslal puk vedle pravé tyče.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Štebih (Melenovský, Důras) – 28. Nouza (Straka, Heřman), rozh. náj. Straka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Skořepa (JIH)
    0:1   Grman (CEB)
    2. série:
    1:1   Flek (JIH)
    1:2   Straka (CEB)
    3. série:
    1:2   Anděl (JIH)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Štebih, Grebenjuk, Kaláb, Dundáček, Dobrovolný, Šimek, Kvapil, Zadražil – Prokš, Důras, Flek – Kohout, Skořepa, Harkabus – Březina, Melenovský, Anděl – Severa, Jícha, Šafář
    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Gába) – Mucha, Zíb, Suchánek, Semrád, Bohunický, Žovinec – Nouza (A), Straka (C), Heřman – Žálčík, Prokeš, Guman – Kuchejda, Mikyska, Švihálek – Marek, Přibyl, Babka

    Rozhodčí: Kukeně, Kotlík – Guth, Rittich

    Diváci: 545
    bahis siteleri