Arménie – Dánsko 0:0 (kon.) | Polsko – Gibraltar 8:1 (kon.) | Irsko – Gruzie 1:0 (kon.)
Skotsko – Německo 2:3 (kon.) | Finsko – Faerské ostrovy 1:0 (kon.) | Sev. Irsko – Maďarsko 1:1 (kon.)
Rumunsko – Řecko 0:0 (kon.) | Albánie – Portugalsko 0:1 (kon.)
konec
Polsko
8:1 (4:0)
Gibraltar
Pondělí 07.09.2015, 20:45 • Stadion Narodowy, Varšava (kapacita: 58.145) • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    Ode mně je to tedy vše. U dalších on-line přenosů nashledanou! (22:47:00)
     
    Dnešní utkání je tedy minulostí a domácí si připisují velkou výhru 8:1! O tu se nejvíc zasloužil Kamil Grosicki, který dva góly dal a na další dva přihrál. Dvě branky přidal také Robert Lewandowski s Arkadiuszem Milikem a po jednom zářezu si připsala dvojice Błaszczykowski-Kapustka. Za hosty skóre korigoval gólem v 87. minutě Jake Gosling, který se prezentoval krásnou akcí a na závěr rozjásal hostující fanoušky.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Poslední tři jedovaté centry domácích hlavu žádného z domácích nenašly a utkání je ukončeno!
     
    90+2
    Mila se kolmicí snažil najít Milika, avšak přihrávka byla příliš dlouhá a hostující obrana míč posílá do autu.
     
    90+1
    Polský rohový kop odvrácen na autové vhazování. Zdá se, že desáté branky se dnes již nedočkáme.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty.
     
    89
    Kamil Grosicki by zřejmě rád ještě jednu gólovou asistenci, avšak centrem, který nyní předvedl, to určitě nepůjde. Míč končí za bránou hostujícího brankáře.
    87. Jake GOSLING - 8:1
     
    87
    Gibraltar právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali čestného úspěchu a mohou se radovat ze vstřelené branky! JAKE GOSLING si opravdu krásně narazil s Kylem Casciarem a tváří v tvář překonal dosud nepřekonaného Fabiańského.
     
    87
    Lehce zraněný Pavel Olkowski je střídán Sebastianem Milou.
     
    86
    Domácí již nikam moc nespěchají, ale i tak se dostali až do pokutového území. Zde Milik vybídl přihrávkou Kapustku, jenže mladý Polák si v tísni neporadil a poslal slabý míč pouze k Perezovi.
     
    84
    Arkadiusz Milik postupoval do otevřené obrany Gibraltaru, jenže si ukopl míč a ten se nějakou záhadou podrážel ke Grosickému. Dnešní hrdina zápasu ještě vracel míč prvnímu zmiňovanému, ale tam se již neposedný mičuda nedostal.
     
    83
    Tentokrát to domácí zkusili pomocí rozehrávky na krátko, ale ani nyní Perez zasahovat nemusel.
     
    82
    Další standardní situace v podobě rohového kopu ve prospěch Polska končí dobrým obranným zákrokem Walkera, avšak celá situace se bude po chvíli opakovat.
     
    81
    Po faulu domácích zahrával volný kop Liam Walker, avšak jeho vysoký centr skončil pouze v náruči Łukasze Fabiańského.
     
    80
    Ani sedmý rohový kop domácí neproměnili ve velkou šanci či dokonce gól a po následné nepřesnosti Grosického následuje odkop od brány.
     
    79
    Před dalším rohovým kopem Polska dochází ke třetímu střídání hostující reprezentace. Jeremy Lopez jde na plac místo Leeho Casciara.
     
    78
    Piotr Zieliński nyní příliš dlouho vymýšlel hlouposti a nakonec přišel o míč. Z levé strany tak na Fabiańského mohl postupovat Kyle Casciaro, který dokázal v tísni vystřelit a domácí brankář musel opět zasahovat.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 8. Grosicki (Lewandowski), 15. Grosicki, 19. Lewandowski, 29. Lewandowski (Milik), 56. Milik (Krychowiak), 59. Błaszczykowski (pen.), 72. Milik (Grosicki), 73. Kapustka (Grosicki) – 87. Gosling (K. Casciaro)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 15:6. Střely mimo: 7:2. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 8:5.
    Polsko: Fabiański – Olkowski (87. Mila), Szukała, Glik, Rybus – Błaszczykowski (62. Kapustka), Krychowiak, Mączyński, Grosicki – Lewandowski (C) (66. Zieliński), Milik.
    Náhradníci: Boruc, Szczęsny, Tytoń – Cionek, Jędrzejczyk, Jodłowiec, Kapustka, Peszko, Mila, Zieliński, Wilczek, Borysiuk.

    Gibraltar: J. Perez – Barnett, R. Chipolina (C), J. Chipolina – J.-C. Garcia, Bardon, L. Casciaro (79. Jeremy Lopez), Walker, Gosling – Coombes (46. K. Casciaro), J.-P. Duarte (68. Bosio).
    Náhradníci: Neale, Robba – Bosio, Sergeant, R. Casciaro, Olivero, Rovegno, K. Casciaro, Guiling, Victory, Yome, Jeremy Lopez.

    Rozhodčí: Gediminas Mažeika – Vytautas Šimkus, Vytenis Kazlauskas (LTU)
    bahis siteleri