Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | Košice – Žilina 5:4 (po pr.) | Trenčín – Martin 3:1 (kon.)
Skalica – Piešťany 3:5 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 11.09.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Partner:
     
    V poslednej časty hry sme boli svedkami troch gólov, Zvolenčania v 45. minúte znížili z hokejky Puliša, domáci následne vsietili tretí gól v 52. minúte a v posledných sekundách zápasu sa ešte kozmeticky podarilo úpraviť výsledok Škvaridlovi.
    Videli sme zaujímavý a bojovný zápas z oboch strán. Do nového ročníka z tejto dvojice teda lepšie vstúpili Kamzíci a získavajú prvé tri body.

    Ďakujeme za sledovanie prenosu a prajeme vám pekný večer. (19:15:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Zvolen dal gól!
    Zvolen v poslednej sekunde stretnutia strieľa gól! Klíma vykorčuľoval cez stred ihriska, Kostúr vyrazil pred seba a TOMÁŠ ŠKVARIDLO dorazil puk už poza chrbát!
    Asistencia: Tomáš Klíma.
     
    59:28
    Kroták skúšal šťastie z modrej čiary, namieril ale do žŕdky!
     
    59:05
    Lukáš Hvila sa obetavo hodil do tvrdej Obdržálkovej strely, schytal to do holenných chráničov.
     
    59:00
    Paukovček získal puk po nepresnosti hostí v obrannom pásme, pozrel sa na prázdnu bránu a vystrelil, no mieril vedľa. Znamená to zakázané uvoľnenie.
     
    58:23
    Bránka hostí je opustená, Zvolen to bude skúšať v šestici!
     
    58:23
    Oddychový čas pre Zvolen.
     
    58:23
    Tomáš Klíma preveril brankára Kostúra strelou z pravého kruhu, domáci gólman si počínal na výbornú a zachytil puk v lapačke.
     
    57:56
    Síkela z rohu klziska krásne pred bránkou našiel Tomáša Töröka, ktorý si ešte vymiešal Baroša, no puk mu potom ušiel za bránku na zadný mantinel.
     
    57:10
    Poprad hrá už v tejto chvíli v plnom počte, Zvolen je ešte pri puku v útočnej tretine.
     
    56:36
    Je odpískaný ďalší ofsajd v neprospech zvolenských hokejistov, tentokrát už však úplne jednoznačne.
     
    56:15
    Suchý vytlačil puk von z pásma, čiarový rozhodca odpískal už postavenie mimo hry, čo sa zjavne nepáčilo hosťujúcim hráčom. Protesty ale nepomohli.
     
    55:42
    Hra bude pokračovať po vhadzovaní v strednom pásme a Zvolen pokračuje vo svojej presilovke piatich proti štyrom.
     
    55:42
    Do ďalšej potýčke pred bránkou Popradu sa dostali Puliš s Kasíkom, po tejto menšej strkanici posielajú na trestnú lavicu rozhodcovia oboch na dve minúty za hrubosť.
     
    55:07
    Zvolen získava presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádzajú síce Kroták s Pokovičom, no dvojminútový trest inkasuje Ondrej Rusnák.
     
    55:06
    Matej Síkela nahodil puk od modrej čiary smerom na bránku, Baroš si postrážil okolitý priestor a následne sa tam odohrala aj menšia nezhoda medzi domácim Arnem Krotákom a hosťujúcim Luborom Pokovičom.
     
    54:48
    Arne Kroták vystrelil z ľavého kruhu, následne sa Rusnák natlačil až do samotnej bránky a tá už nezotrvala na svojej pozícii. Bude sa vhadzovať pred Barošom.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. B. Rapáč (R. Rapáč), 23. R. Rapáč (B. Rapáč), 52. Paukovček (Bartečko, Suchý) – 45. Puliš (Juraško, Brabenec), 60. Škvaridlo (T. Klíma)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Ťavoda, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, Pitka – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – Kroták (C), Síkela, Štrauch – Török, R. Rapáč, B. Rapáč – Števuliak, Rusnák, Bajaruns
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško (C), D. Krejčí, Andersons, F. Fekiač, Habšuda, Pokovič, Hataš – Semorád, Brabenec (A), Puliš – Obdržálek, T. Klíma, Škvaridlo (A) – Klhůfek, B. Mráz, J. Jurík – Ďaloga, V. Fekiač, Žilka

    Rozhodčí: Jonák, Goga – Gajan, Gavalier

    Diváci: 1 043
    thejrc.org