Tisková konference ČFBU (kon.) | Tisková konference Florbal Ml. Boleslav (kon.)
Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.) | Tisková konference FC Dinamo Minsk (kon.)
konec
Tisková konference Technology Florbal Mladá Boleslav

Středa 16.09.2015, 15:05Tiskové konference
     
    15:29
    Děkuji za pozornost, někdy zase na počtenou. (15:29:44)
     
    15:29
    Oficiální část tiskové konference končí, nyní budou probíhat individuální rozhovory.
     
    15:27
    Jan Pazdera: "Vzhledem k losu je pro nás začátek soutěže spíše udržovací fáze. Chceme udržet hráče v tempu pro Pohár mistrů." Velká florbalová akce za přítomnosti těch nejlepších klubů v Evropě se bude konat od 2. do 4. října.
     
    15:25
    Konec Pavla Boušky generální manažer vysvětluje tím, že se florbalová osobnost klubu rozhodla více věnovat rodině a pracovním záležitostem. "Pavel byl jeden z těch hlavních, kdo spoluvytvářel atmosféru v týmu."
     
    15:24
    Tomáš Pacák pokračuje: "Dva odstíny modré mají symbolizovat Florbalovou akademii a náš klub. Díky tréninkovému centru mládeže Středočeského kraje jsme vybudovali silnou komunitu."
     
    15:22
    A nyní se konečně dostáváme k velkému bodu tiskové konference: nové tváři klubu, respektive logu. "Minulé logo bylo hodně přizpůsobené předchozímu generálnímu partnerovi. Teď jsme chtěli najít něco, v čem budeme moci promítnout sepětí klubu s městem," říká Tomáš Pacák. "Chceme korunkou odkazovat na období, kdy Boleslav II., tehdy nejmocnější panovník v zemi, založil Mladou Boleslav."
     
    15:20
    Petr Krzyžanek: "Tomáš Pacák i Josef Volf mi pomohli se sehnáním práce, za což jsem jim vděčný. Z přípravy mám dobrý pocit." Petr přichází do prostředí, kde se potká s Jiřím Curneym, jehož zná z dřívějších angažmá. Pochvaluje si, že má Boleslavi někoho, kdo mu pomůže s aklimatizací.
     
    15:18
    Reprezentační útočník Jan Natov pokračuje: "Myslím si, že Honza Pazdera nás dokáže ještě posunout výš. Máme na to kvalitu. Budeme se zápas od zápasu zlepšovat takticky."
     
    15:17
    Ke slovu se dostává nově příchozí levé křídlo Jan Natov: "Byl to pro mě jeden z nejlepších nejen florbalových i životních kroků. Věci, které mi v Boleslavi pomohli zařídit, mě dostanou o několik levelů výš. Dostal jsem možnost posunout se dál a nezůstat u toho, co jsem měl v Tatranu."
     
    15:14
    Trenér Jan Pazdera: "První tři měsíce vnímám velice pozitivně. Jsem spokojen s prací, kterou jsme tu za 3 měsíce odvedli. Začali jsme kondiční přípravou, pak jsme pilovali herní systém. První velká prověrka – Czech Open – nám ukázal, že jsme na sezonu kondičně výborně připraveni a že jsme schopni konkurence na mezinárodní úrovni... Výsledkově jsem nebyl spokojen se Scandic Cupem, který nám ukázal mezery v naší hře."
     
    15:13
    Manažer Tomáš Pacák kladně hodnotí největší posily Jana Natova a Petra Krzyžanka, kteří jsou rovněž přítomni na druhém konci stolu. "Důležité je, aby všechny naše opory zůstaly zdravé... Nikde jsme neavizovali konec kariéry Pavla Boušky, který po dlouhé době v našem klubu končí. Rozloučíme se s ním při prvním zápase. Příchod brankáře Korába byla reakce na nečekané přerušení kariéry Honzy Výtiska," dodává.
     
    15:10
    ... A pokračuje: "Už loni jsme podle mě byli nejlepší tým. Ale rozhodují momenty a aktuální forma, a to se nám v posledním zápase nesešlo. Snad se to podařínyní."
     
    15:08
    Josef Volf se jako první ujímá slova. Začíná hodnocením loňské sezony: "Je jasné, že to byla nejúspěšnější sezona našeho klubu. Vyhráli jsme takřka všechno, jen ne mistrovský titul. V nadcházejícím ročníku bych snad radši to 'vše' vyměnil za ten titul."
     
    V restauraci La Fourchette na malebném Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi se sejdou prezident klubu Josef Volf, generální manažer Tomáš Pacák, trenér Jan Pazdera a hráči Petr Krzyžanek s Janem Natovem.

    Technologové jsou neustále progresivním klubem. Loni vyhráli základní část ligy, získali pohár a v Superfinále prohráli po nájezdech se Střešovicemi. Na přelomu roku změnili sponzora na současné Technology. Na srpnovém Czech Open získali historický bronz. A poslední novinkou je změna image, kterou přineslo nové logo koruny. Budou tedy florbalisté z Mladé Boleslavi konečně králi Česka? Očekávané povídání na toto téma vypukne po 3. hodině odpolední.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:00.

    David Bohata

    bahis siteleri