Real Madrid – Granada 1:0 (kon.) | Valencia – Real Betis 0:0 (kon.) | Eibar – Atlético 0:2 (kon.)
Real Sociedad – Espanyol 2:3 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
2:3 (1:1)
Espanyol Barcelona
Sobota 19.09.2015, 22:00 • Estadio Municipal de Anoeta, Donostia-San Sebastián • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Real Sociedad San Sebastian měl utkání s Espanyolem Barcelona skvěle rozehrané, avšak po vyloučení Rulliho Espanyol otočil skóre, a zvítězil 2:3.

    První poločas nabídl na Estadio Municipal de Anoeta velmi zajímavou podívanou! Do první vážné situace se dostal Carlose Vela, který však při zakončení podklouzl, a mířil mimo. Po dvaceti minutách hry se domácí fanoušci dočkali. De la Bella poslal před branku skvělou přihrávku, na kterou si naběhl Imanol Agirretxe a poslal míč do sítě. V závěru poločasu však Rulli fauloval Asensia, a z penalty srovnal Gerard Moreno! Brankář Rulli byl navíc vyloučený!

    Hned na začátku druhého poločasu měl velkou možnost Agirretxe, avšak na míč těsně nedosáhl. Další velká šance domácích přišla v 63. minutě, nicméně střelu Illarramendiho vyrazil výborný López! V 71. minutě se zásluhou Enza Roca dostal Espanyol do vedení. Domácí však i v oslabení dokázali vyrovnat, když se prosadil střídající Jonathas. O tři minuty později však vystřelil tři body Espanyolu Hermán Pérez!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (23:55:48)
     
    Je konec!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Real Sociedad se ještě pokouší alespoň vyrovnat, avšak centry Illarramendiho a Canalese byly odvráceny. Následně ještě fauloval domácí Sergio Canales, který poslal k zemi Papu Diopa.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
    90. Hernán PÉREZ - 2:3
     
    90
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí opravdu hodně kruté! Tři minuty po vyrovnání přichází pravdpěpodobně rozhodující branka dnešního utkání. Exekuce rohového kopu se ujal Víctor Sánchez, jehož centr na přední tyči prodloužil Álvaro González, a na zadní tyči poslal míč do sítě HERMÁN PÉREZ!
     
    89
    V levé části vápna dělal kličky hostující Burgui, kterého však domácí obránce Aritz Elustondo nepustil dál. Bude z toho rohový kop!
     
    88
    Domácí fanoušci tlačí své miláčky za vyrovnáním, nicméně Espanyol zvládá svou sitauci skvěle, hlavně po taktické stránce.
    87. JONATHAS - 2:2
     
    87
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní počin domácího celku! I bez vyloučeného hráče dokázal San Sebastian vyrovnat na 2:2! Z levé strany poslal do vápna centr střídající Aritz Elustondo, který našel JONATHASE. Další střídající hráč srovnal přesnou střelou k tyči!
     
    85
    San Sebastian vybojoval v závěru i rohový kop, rozehrávky se ujal Sergio Canales, jehož centr našel na přední tyč Elustonda, jenž prodloužil na zadní tyč pro Mikela Gonzáleze, nicméíně ten je v bezpečném autě.
     
    84
    Výbornou práci odvedl ve středu hřiště Aritz Elustondo, který vyhnul hned trojici protihráčů, a stihl ještě roztáhnout hru na pravou stranu. I díky španělskému obránci může teď Real pokračovat v kombinaci na útočné polovině.
     
    83
    Z levé strany vhazoval autové vhazování domácí de la Bella, jehož "centr" našel ve vápně pouze branícího Fuentese, který míč odhlavičkvoal. Následně se míč do k Lópezovi, který zvolil razantní odkop.
     
    82
    Real Sociedad se pokoušel kombinovat na útočné polovině na levé straně, nicméně střídající Jonathas se nedokázal dostat přes bránícího Juana Fuentese, San Sebastian však ještě v kombinaci pokračuje.
     
    80
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Carlos Vela, přichází Rubén Pardo.
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Imanol Agirretxe, přichází Jonathas.
     
    80
    Rozehrávky standardní situace se ujal Gerard Moreno, který zkusil poslat míč na vzdálenější tyč. Jeho střela však mířila vysoko nad branku, a Pau López mohl zůstat v klidu.

    Jan Havlovic

    Branky: 20. Agirretxe (de la Bella), 87. Jonathas (A. Elustondo) – 44. G. Moreno (pen.), 71. Roco (H. Pérez), 90. H. Pérez (Álvaro González)

    Karty:   27. Mikel González (RSC) – 32. Roco (ESB), 61. V. Álvarez (ESB), 68. G. Moreno (ESB)   42. Rulli (RSC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:13. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:16.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo, D. Reyes, Mikel González, de la Bella – Granero, Illarramendi – Vela (80. Pardo), Canales, Bruma (43. Olazábal) – Agirretxe (80. Jonathas).
    Náhradníci: Olazábal – Prieto, Pardo, Ansotegi, Castro, Yuri, Jonathas.

    Espanyol Barcelona: Pau López – R. Correa (79. Javi López), Álvaro González, Roco, Fuentes – Diop, V. Sánchez – H. Pérez, Asensio, V. Álvarez (67. Burgui) – G. Moreno.
    Náhradníci: Bardi – Sevilla, Burgui, Cañas, Javi López, F. Caicedo, Raíllo.

    Rozhodčí: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández

    Diváci: 17 481
    ocianews.com