Liberec – Sparta 6:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 7:0 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 1:6 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 8:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:4 (1:0, 1:1, 4:3)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 24.09.2015, 16:00 • Svijanská Arena • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tygři nakonec z velmi vyrovnaného souboje, kde rozhodovaly především přesilové hry, získávají tři body, čímž prodlužují svoji domácí neporazitelnost. Děkuji za pozornost a u příštího přenosu na shledanou. (18:17:34)
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Hosté se osvobozují.
     
    58:38
    Bude se znovu vylučovat. Na trestnou lavici míří Marek Pulkrab (SPA), který se provinil faulem loktem, dnes si již navíc se stoprocentní jistotou nezahraje Albert Michnáč (SPA), jenž obdržel desetiminutový osobní trest.
     
    57:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita a máme zřejmě definitivně rozhodnuto. Samuel Solenský krásně nalezl osamoceného MICHALA KLINGERA a kapitán domácích se přesnou trefou nemýlil. Asistence: Samuel Solenský.
     
    56:50
    Lukáš Lojka (SPA) značně komplikuje hostům cestu za vyrovnáním, putuje totiž na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    56:42
    Paločko se v době přechodu kotouče přes modrou čáru pohyboval již v útočné třetině, odpískáno postavení mimo hru.
     
    54:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané snižují, skvělou práci odvedl PETR LITERA, jenž zavezl kotouč do útočné třetiny a následně i překonal Hosnedla. Asistence: Ondřej Procházka, Lukáš Lojka.
     
    52:14
    Zakázané uvolnění Pražanů.
     
    51:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Michal Gecko odvedl v útočné třetině skvělou práci, když byl sice zblokován obráncem, ale i přesto dokázal najít volného FILIPA RIUBEŠE, který jen zasunul kotouč do poloodkryté klece. Asistence: Michal Gecko, Radek Šír.
     
    50:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesně tři vteřiny zbývaly do konce početní převahy, když se krásnou přihrávkou prezentoval Matěj Paločko, jenž doslova vyzval JOZEFA HUŇU ke skórování, a ten se nemýlil. Asistence: Matěj Paločko, Samuel Solenský.
     
    49:27
    Tygři se snaží strhnout vedení zpět na svojí stranu nicméně prozatím si větší šanci vytvořit nedokázali.
     
    48:15
    Hrdina předchozí okamžiku Daniel Schwamberger (SPA) odchází na trestnou lavici za zásah do oblasti hlavy a krku, uvidíme početní výhodu šelem. Jelikož k menšímu trestu sparťanský útočník obdržel ještě osobní desetiminutový, musí mimo ledovou plochu také Albert Michnáč, jenž kratší z trestů odpyká.
     
    46:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tygři jako kdyby přestali hrát, za což přichází zákonitý trest. DANIEL SCHWAMBERGER propálil z mezikruží strážce domácí svatyně a je vyrovnáno.
     
    45:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Duel bude mít ještě velmi zajímavou koncovku, na Hosnedla pohlednou ranou totiž vyzrál, dnes již podruhé, JIŘÍ HOZÁK a brankový rozdíl je minimální. Asistence: Marek Györi.
     
    43:55
    Šírovu střelu usměrnil Pírs vyrážečkou nad zařízení.
     
    42:35
    Svoboda jen těsně nezastihl přihrávku, která by ho vyslala do úniku, Tygři však stále udržují kotouč v útočné třetině.
     
    40:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná početní výhoda je využita. V předbrankovém prostoru se nejrychleji zorientoval JOZEF HUŇA a překonal bezmocného Pírse. Asistence: Samuel Solenský, Jakub Husa.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Marken.cz

    RR

    Branky a nahrávky: 7. Solenský (Paločko, Zachar), 33. Gecko (Šír R.), 41. Huňa (Solenský, Husa), 51. Huňa (Paločko, Solenský), 52. Rubeš (Gecko, Šír R.), 58. Klinger (Solenský) – 37. Hozák, 46. Hozák (Györi), 47. Schwamberger, 55. Litera (Procházka, Lojka)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Petruželka) – Klinger (C), Husa, Mečíř, Divila, Tržický, Starosta – Pokorný, Šír R., Huňa, Rubeš, Gecko, Solenský, Svoboda, Zachar, Kačírek, Paločko, Chlum, Hylena
    HC Sparta Praha: Pírs (Wolf) – Jandus M., Šťastný, Knobloch (C), Bednárik, Kadeřávek, Zeleňák – Jandus T., Michnáč, Lojka, Havel, Litera, Kulda, Pulkrab, Schwamberger, Hozák, Sladkovský, Györi, Procházka

    Rozhodčí: Hrubý – Kajínek, Zavřel
    thejrc.org