Uničov – Prostějov 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:4 (kon.) | Letňany – Klášterec nO 3:5 (kon.)
PZ Kladno – Hvězda Praha 1:3 (kon.) | Poruba – Vsetín 8:6 (kon.) | Opava – Havířov 7:4 (kon.)
Třebíč – Chrudim 3:2 (po s.n.) | Ústí n/L – Kobra 3:5 (kon.) | V.Popovice – Tábor 7:4 (kon.)
Frýdek-M. – SK Karviná 4:5 (kon.) | Uh.Brod – Přerov 5:3 (kon.) | Písek – Kolín 4:3 (kon.)
Litoměřice – Most 5:2 (kon.) | Karlovy Vary B – Klatovy 3:2 (po s.n.) | Warriors Brno – SHK Hodonín 3:2 (po s.n.)
Krkonoše – HC Boskovice 15:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:4 (1:2, 4:0, 3:2)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Pátek 25.09.2015, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Dámy a pánové, pro dnešek se s Vámi loučím a děkuji Vám za sledování onlajnu. Na počtenou se Vámi těší zítra při extraligách mladšího a staršího dorostu Richard Wagner. (19:10:50)
     
    Zápas je u konce. Ve třetí třetině se strhla gólová přestřelka. Domácí mužstvo nakonec po tragickém vstupu do zápasu slaví první tříbodovou výhru. Jindřichův Hradec bojoval v deseti hráčích statečně, ale nakonec se vrací do města provoněného tuzemským rumem s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají ještě osmý gól. Lukáš Motl narýsoval parádní kolmici na zadní tyč, kde stál volný DOMINIK KITTLER, jenž rychlou střelou pokořil marně se přesouvajícího Františka Fogla! Asistence: Lukáš Motl.
     
    59:08
    Jakub Šafář vystřelil za modrou a nechal jen vyniknout lapačku Jiřího Adama. Na druhé straně pak zasahoval po střele z levého kruhu František Fogl.
     
    58:43
    Na pět plus do konce utkání jdou do sprch Lukáš Křížek a Michal Semrád (HBR) a za hosty David Košťál a Vladimír Martinů (JHR).
     
    58:43
    Bitka v prvém rohu pásma, do které se zapojili za domácí Michal Semrád a Lukáš Křížek.
     
    58:35
    Velký závar před Foglem, který nyní ležel na brankovišti zcela roztažen, ale domácí jej nedokázali přehodit! Velké štěstí pro hostujícího gólmana.
     
    57:35
    Jan Jelínek obral ve středním pásmu o puk Pavla Jona, ale přílišnými kličkami proti Kadlecovi se dostal až do rohu.
     
    56:33
    Domácí se nyní protlačili až před Foglovu svatyni. Dominik Suchý vystřelil z pravého křídla, jeho pokus hostující gólman vyrazil reflexivně jen před sebe, kde doráželi dva hráči, ale jen do Foglovy výstroje!
     
    55:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď a sedmý zářez domácích je na světě. David Bušek vysunul Jakuba Kraučuka, který píchl kotouč JANU JELÍNKOVI, který neměl problém zakončit za záda vyjetého Františka Fogla. Ten se vrhl proti domácímu útočníkovi hodně daleko za brankoviště, ale bylo mu to málo platné. Asistence: Jakub Kraučuk a David Bušek.
     
    55:01
    To na druhé straně tým z města rumu tuzemského zatlačil a po Kadlecově střele z úhlu, kterou Adam vyrazil na zadní tyč, málem dorážel Luboš Michal, ale nezpracoval kotouč. Ten ale dobruslil a servíroval jej před kasu, kde Švihálek ztečoval puk jen do slajdujícího gólmana!
     
    54:33
    Bruslaři se nastěhovali před Františka Fogla, ale moc tahali puky po mantinelech, a tak přišli o možnost skórovat.
     
    53:49
    Vajgar právě vstřelil branku!
    S brankami se nám v Kotlině roztrhl pytel. Desátý zásah má na svědomí Vajgar a byl poněkud šťastný. David Košťál nejprve nepřekonal Jiřího Adama střelou z osy kluziště. Puk ale dojel a naservíroval jej na hůl JANA HEŘMÁNKA, který se opřel do puku, který původně letěl mimo klec, ale otřel se o nohu bránícího hráče a zapadl za Adamova záda. Asistence: David Košťál.
     
    53:16
    Na druhé straně zakončoval Martin Polák, ale jeho střelu uschoval na hrudi pohotový František Fogl.
     
    52:48
    Hrálo se v obranném pásmu domácích a Jiří Šergl zakončoval z levého kruhu, ale trefil jen připravenou vyrážečku Jiřího Adama.
     
    51:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si berou zpět tříbrankový náskok a využívají přesilovku! Vynikající kombinace po ose Jan Jelínek – Jakub Kraučuk vyústila v závar před brankou, v němž se prosazuje pohotovým zakončením DAVID BUŠEK! Asistence: Jakub Kraučuk a Jan Jelínek.
     
    51:40
    Domácí nyní po nepovedené pasáži ve středním pásmu zatlačili a výsledkem byla střela od modré, kterou ale František Fogl viděl a vyrazil ji do rohu.
     
    50:18
    Hráč Vajgaru se zvedl z ledu. Následuje současné vyloučení. Domácí borec (HBR) za faul loktem a jindřichohradecký (JHR) za nafilmovaný pád.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Jelínek (Kraučuk, Suchý), 24. Vacek (Jelínek), 28. Semrád (Křížek), 34. Křížek (Semrád), 40. Suchý, 52. Bušek (Kraučuk, Jelínek), 56. Jelínek (Kraučuk, Bušek), 60. Kittler (Motl) – 2. A. Přibyl (Bauer, Heřmánek), 2. Košťál (Kadlec), 44. Heřmánek (Kadlec, Fogl), 54. Heřmánek (Košťál)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Lacina, Suchý, Bancíř, Vacek, Semrád "C", Lobo "A", Bušek – Jelínek, Kraučuk, Křížek, Hubert "A", Polák, M. Přibyl, Motl, Kittler.
    Trenér: Richard Cachnín.

    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Kudrfalec (34. Fogl) – Kadlec, Jon "A", Šergl, Košťál, Šafář, Michal, Švihálek "C", Martinů, Heřmánek, A. Přibyl, Bauer.
    Trenér: Jaroslav Bolf.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Martin Klouda, Roman Zídek
    bahis siteleri