Litvínov – Dolný Kubín 0:8 (kon.) | Studénka Sledge – SHK Mustangové 3:7 (kon.) | Karlovy Vary – Zlín sledge 2:1 (kon.)
SOHO Olomouc – HC Sparta Praha Sledge 1:6 (kon.)
konec
HC Litvínov (sledge)
0:8 (0:3, 0:1, 0:3)
Bencont Dolný Kubín
Neděle 27.09.2015, 08:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Česká para hokejová liga • 2. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu.
     
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku! Poslední branku střílí kdo jiný, než MARTIN JOPPA, který v dnešním utkání zaznamenal sedm branek, a stal se tak jednoznačně hvězdou dnešního utkání! (10:33:24)
     
    42:27
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku!MARTIN JOPPA je dnes doopravdy k nezastavení... Po pěkné kombinaci s Ferenčíkem střílí sedmý gól svého týmu. Asistence: Slavomír Ferenčík.
     
    36:42
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku! Co k tomu víc dodat, než "ONE MAN SHOW"! MARTIN JOPPA střílí svůj již pátý gól, a prakticky sám dnes poráží hráče Litvínova.
     
    32:56
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku! Miroslav Kardoš přenechal kotouč svému kapitánovi, který se opět nemýlil a vsítil pátý gól utkání. MARTIN JOPPA si dnes na ledě dělá co chce, když další perfektní rána znamená pátý gól v síti Litvínova. Asistence: Miroslav Kardoš.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    21:45
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku! Máme tu hattrick! MARTIN JOPPA je dnes k nezastavení, když si opět poradil s domácí obranou a chladnokrevně poslal kotouč za záda domácího gólmana.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    13:27
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku! Tak ještě jeden gól do sítě Litvínova. Kapitán Kubína MARTIN JOPPA dnes ukazuje své kvality, když po pěkné akci zasazuje hráčům Litvínova další ránu.
     
    11:48
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku! Ještě před koncem první periody se hostující hráči dostávají do dvoubrankového vedení! MIROSLAV STAŠÁK si z pozice obránce nedělal hlavu se zakončením a pěknou ranou skóruje.
     
    05:34
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku! Na první branku utkání jsme museli čekat celkem dlouho, ale přeci jenom jsme se jí dočkali! Prvním střelcem utkání, a také prvním střelcem Kubína, je MARTIN JOPPA. Kapitán Kubína se nebál vzít zodpovědnost na sebe a posílá svůj tým do vedení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov (sledge): Weser (Kokeny) – Kesselhut, Žižka, Synek, Štiber, Záluský, Očenášek, Veselý, Matthes, Resch, Kobus, Thiele, Kessler, Kaleschke.

    Bencont Dolný Kubín: Pastucha (Hutka) – Stašák, Kardoš, Trška – Joppa, Ferenčík, Zanovit, Rauš, Biath.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:30.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 6. Joppa, 12. Stašák, 14. Joppa, 22. Joppa, 33. Joppa (Kardoš), 37. Joppa, 43. Joppa (Ferenčík), ?. Joppa


    HC Litvínov (sledge): Weser (Kokeny) – Kesselhut, Žižka, Synek, Štiber, Záluský, Očenášek, Veselý, Matthes, Resch, Kobus, Thiele, Kessler, Kaleschke.
    Bencont Dolný Kubín: Pastucha (Hutka) – Stašák, Kardoš, Trška – Joppa, Ferenčík, Zanovit, Rauš, Biath.
    thejrc.org