Zlín – Třinec 0:3 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 4:0 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 6:3 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 4:2 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 8:4 (kon.) | Pardubice – Letňany 3:1 (kon.)
Olomouc – Poruba 6:2 (kon.) | Havířov – Opava 4:0 (kon.) | Slavia – Sparta 2:3 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 02.10.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu je tu. Dukla si po třech porážkách připisuje tři body a oplácí Havlíčkovu Brodu porážku z prvního vzájemného zápasu sezony. (20:07:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Střela Dominika Adama z pravé strany vypadla Kulichovi z lapačky za jeho branku.
     
    59:24
    Až nyní se hosté dostali na druhou stranu před Kořenáře. Po pasu Michálka před branku poskakoval kotouč před jihlavským mužem v masce, kde jej sebrali hráči Dukly.
     
    58:41
    Pokud budou chtít Brodští myslet třeba na hru bez gólmana, nepůjde to, protože se drahnou dobu hraje před brankou Kulicha.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:24
    Hlavní sudí Kopeček zákroky hodně pouští. Pískat se určitě dala situace před brankou Kulicha, která zaváněla nedovoleným bráněním, stejně tak podražení jihlavského hráče hned po vyhraném buly.
     
    57:00
    David Michálek vystřelil z levé strany poměrně z velkého úhlu přímo na bližší tyč k ramenu Kořenáře, ten sáhl po puku svojí lapačkou.
     
    56:43
    Zakázané uvolnění hostí.
     
    56:22
    Jihlava naopak hraje pozorně ze své obrany a při šancích Brodu se snaží hlídat si střední pásmo.
     
    55:07
    Brodští se snaží aktivně napadat rozehrávku soupeře za útočnou modrou. Jihlava bude muset o vítězství ještě tvrdě bojovat, hosté se nechtějí a ani nemůžou vzdát.
     
    54:24
    Přesně z pravého kruhu vypálil David Michálek. Střela sice nadělala Kořenářovi problémy, gólman Dukly ji kryje nadvakrát.
     
    53:23
    Buly po levé straně před brankou Kořenáře žádnou šanci hostí nepřineslo, domácí vytahují hru do středního pásma.
     
    52:16
    Jihlava si vyžádala oddechový čas.
     
    52:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují z rychlého protiútoku. Po pasu Havelky se podél pravého mantinelu prosmýkl do pásma Heinrich. Přímo od pravého mantinelu poslal přesný pas před branku na DAVIDA ČERMÁKA (4+3), který si sjel před branku a blafákem do bekhendu nedal Kulichovi šanci. Asistence: Aleš Heinrich (2+5), Oliver Havelka (0+3).
     
    51:20
    Hosté ostřelují svého soupeře ze všech možných pozic, nejvíce od modré. To je vodopád střel, který míří na Kořenáře, jenž zatím odolává.
     
    51:05
    U pravé tyče Kořenáře dostal pas nikým nehlídaný Jiří Vlach, kterému nechybělo moc k tomu, aby trefil kotout a srovnal průběžný stav zápasu.
     
    50:23
    Vrátit domácím dvougólové vedení mohl Josef Berka, který si zblízka na Kulicha nepřišel.
     
    50:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na Horáckém zimním stadionu nás čeká ještě pořádné drama. Už se zdálo, že se Vlach do svého průniku zamotal a nedostane se ke střele. Nakonec se mu to podařilo a v nepřehledné situaci před brankou doklepnul JIŘÍ KOPIC puk v pádu k pravé tyči Kořenáře. Asistence: Jiří Vlach.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 9. Čermák (Adam, Stark), 24. J. Slabý (Vrátný, Strnad), 46. Vrátný (J. Slabý), 53. Čermák (Heinrich, Havelka) – 38. Vlach, 51. Kopic (Vlach)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Šťastný) – Huňáček, Mareš, Stark, Vála, Srnský, P. Slabý, Havelka – Oščádal, Mejzlík, Berka – Adam, Heinrich, Čermák – Strnad, J. Slabý, Vrátný – Kadleček, Jindra, Hrbatý. Trenér: Štěpán Moravec
    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Hrabaň, Němec, Kopic, Polák, Lachman, Jančařík – Michálek, Vlach, Beran – Holenda, Veverka, Hendrych – Králíček, Benák, Přibyl. Trenér: Václav Adam

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Zídek
    thejrc.org