Motor ČB – Most 3:2 (kon.) | Havířov – Kadaň 3:1 (kon.) | Litoměřice – Slavia 2:6 (kon.)
Ústí n/L – Prostějov 2:3 (0:1 po s.n.) | Šumperk – Benátky n/J 2:6 (kon.) | Přerov – Kladno 1:2 (1:2 po s.n.)
Jihlava – Třebíč 2:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Most
Sobota 03.10.2015, 15:00 • Budvar Arena • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté využívají výhodu o tři muže v poli! Havlíček od levého mantinelu okamžitě poslal puk mezi kruhy na IVANA ŘEHOŘE, který se trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: Ondřej Havlíček.
     
    54:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kdo jiný, než JOSEF STRAKA mohl dodat Motoru jistotu. Kapitán Jihočechů si sebral puk u levého mantinelu, jel sám na Petráska, kterého si položil a krásný forhendový blafák zakončil zasunutím puku do odkryté klece! Asistence: David Gába, Roman Vráblík.
     
    32:02
    Most právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné... Jako blesk z čistého nebe přišla branka hostů, kteří ani nemohli doufat, že jejich nahození od červené čáry padne do branky! Přesně to se totiž nyní stalo. DANIEL HORA se stává autorem velmi kuriózního gólu, který jde jednoznačně na vrub gólmana Davida Gáby. Nahození od červené čáry letělo přesně do horního růžku. Asistence: Martin Kokeš.
     
    28:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor je ve vedení o dva góly. Rob výborně vystihl rozehrávku Mostu, sebral si pro sebe puk a skrz protihráče ho procedil na LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který parádní střelou bekhendem rozsvítil červené světlo za brankou! Vyhlášený ostrostřelec tak možná konečně protrhl střeleckou smůlu. Asistence: Luboš Rob, Jakub Babka.
     
    18:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor otevírá skóre zápasu v signalizované výhodě! Straka si sebral puk u mantinelu a poslal ho do mezikruží Nouzovi, který vypálil bekhendem. Puk se od Petráska odrazil opět před branku, kde už v tu dobu číhal JOSEF STRAKA, jemuž stačilo jen uklidit puk za ležícího gólmana. Asistence: Tomáš Nouza, Roman Vráblík.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 19. Straka (Nouza, Vráblík), 29. Žálčík (Rob, Babka), 54. Straka (Gába, Vráblík) – 33. Hora (Kokeš), 60. Řehoř (Havlíček)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Mucha, Zíb, Suchánek, Vráblík, Bohunický, Žovinec – Kuchejda, Pajič, Švihálek – Nouza, Straka, Heřman – Žálčík, Rob, Babka – Marek, Přibyl, Škoda
    HC Most: Petrásek (Mouček) – Bittner, Zeman, Černý, Baránek, Hora, Kokeš – Chlapík, Válek, Přeučil – Kubinčák, Havlíček, Řehoř – Procházka, Hanzl, Slavíček – Nedrda, Zdeněk, Trübenekr

    Rozhodčí: Sykora – Kokrment, Malý

    Diváci: 3421
    thejrc.org