Motor ČB – Most 3:2 (kon.) | Havířov – Kadaň 3:1 (kon.) | Litoměřice – Slavia 2:6 (kon.)
Ústí n/L – Prostějov 2:3 (0:1 po s.n.) | Šumperk – Benátky n/J 2:6 (kon.) | Přerov – Kladno 1:2 (1:2 po s.n.)
Jihlava – Třebíč 2:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Most
Sobota 03.10.2015, 15:00 • Budvar Arena • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté využívají výhodu o tři muže v poli! Havlíček od levého mantinelu okamžitě poslal puk mezi kruhy na IVANA ŘEHOŘE, který se trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: Ondřej Havlíček.
     
    59:43
    Motor jde do tří! Tomáš Nouza (CEB) obdržel dvouminutový trest a bude se hrát tři na šest.
     
    59:43
    Obrovský tlak hostujícího celku do brány! Gába skvělými zákroky drží České Budějovice.
     
    58:41
    Most si bere oddechový čas a bude hrát bez brankáře!
     
    58:41
    David Kuchejda (CEB) dostává dvě minuty a Motor se bude muset bránit.
     
    54:30
    Jiří Zeman (MST) dostává menší trest za hákování.
     
    54:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kdo jiný, než JOSEF STRAKA mohl dodat Motoru jistotu. Kapitán Jihočechů si sebral puk u levého mantinelu, jel sám na Petráska, kterého si položil a krásný forhendový blafák zakončil zasunutím puku do odkryté klece! Asistence: David Gába, Roman Vráblík.
     
    53:07
    Naprosto zbytečný faul hostů v útočném pásmu. Adam Chlapík (MST) odchází na trestnou lavici a hra se stěhuje před Petráska. Motor má jedinečnou šanci rozhodnout zápas.
     
    51:05
    Dnešní zápas v netradičním čase navštívilo 3421 diváků!
     
    47:35
    Motor mohl skórovat! Českobudějovičtí nahazovali puk na bránu, odkud si málem do vlastní klece ztečoval jeden z obránců hostujícího týmu.
     
    47:08
    Jan Bittner (MST) dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    44:12
    Lukáš Bohunický (CEB) obdržel menší trest za faul vysokou holí. Most bude hrát v početní výhodě.
     
    44:12
    Most byl v přečíslení ke střele se dostal Jakub Procházka. Gába se výborně přemístil a střelce vychytal.
     
    37:14
    Nyní je z toho dokonce vyloučení domácího mužstva. David Gába (CEB) je vyloučen na dvě minuty za zdržování hry. Trest odpyká Martin Heřman.
     
    35:43
    Most byl blízko vyrovnání! Byl to opět Daniel Hora, jehož střela udělala domácímu gólmanovi problémy. Zpod paží mu totiž vypadla a nebýt včasného zásahu domácího beka, doklepával by hráč Mostu do prázdné klece.
     
    33:55
    Mostecký Jakub Zdeněk (MST) dostává menší trest za hákování. Motor má příležitost na navrácení dvoubrankového náskoku.
     
    32:02
    Most právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné... Jako blesk z čistého nebe přišla branka hostů, kteří ani nemohli doufat, že jejich nahození od červené čáry padne do branky! Přesně to se totiž nyní stalo. DANIEL HORA se stává autorem velmi kuriózního gólu, který jde jednoznačně na vrub gólmana Davida Gáby. Nahození od červené čáry letělo přesně do horního růžku. Asistence: Martin Kokeš.
     
    30:10
    Nechybělo moc a domácí dali další branku! Tomáš Nouza se rozhodl, že doveze puk až "do kuchyně", a tak si položil gólmana a chtěl puk zasunout za něj. V brankovišti bylo ovšem více hráčů hostí a nepomohlo ani přišťouchnutí a následná střela Romana Vráblíka. Puk se zázrakem za čáru nedostal.
     
    28:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor je ve vedení o dva góly. Rob výborně vystihl rozehrávku Mostu, sebral si pro sebe puk a skrz protihráče ho procedil na LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který parádní střelou bekhendem rozsvítil červené světlo za brankou! Vyhlášený ostrostřelec tak možná konečně protrhl střeleckou smůlu. Asistence: Luboš Rob, Jakub Babka.
     
    26:25
    Tak tohle byla tutovka! Po střele Zíba se puk dostal k Švihálkovi, který geniálně našel před odkrytou klecí postaveného jubilanta Davida Kuchejdu. Českobudějovický forvard ovšem nedokázal usměrnit puk do branky.
     
    25:49
    Motor si zahraje v početní výhodě. Jan Bittner (MST) dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    22:55
    Velká šance Mostu! Vojtěch Kubinčák měl puk v mezikruží a všiml si lépe postaveného Jakuba Procházky, který byl úplně sám před Gábou a snažil se ho vymíchat. Gólman Motoru se ale rozhodit nenechal a podržel své mužstvo.
     
    19:59
    Sekundu před koncem ještě nebezpečně pálil Ondřej Havlíček, který dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy. Gába si naštěstí pro Motor s pohotovou střelou poradil.
     
    18:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor otevírá skóre zápasu v signalizované výhodě! Straka si sebral puk u mantinelu a poslal ho do mezikruží Nouzovi, který vypálil bekhendem. Puk se od Petráska odrazil opět před branku, kde už v tu dobu číhal JOSEF STRAKA, jemuž stačilo jen uklidit puk za ležícího gólmana. Asistence: Tomáš Nouza, Roman Vráblík.
     
    15:06
    Michal Švihálek (CEB) a Jan Bittner (MST) odchází na trestnou lavici. Oba borci dostávají dvě minuty za hrubost, českobudějovický forvard navíc obdržel dvouminutový trest za sekání. Most si zahraje první přesilovou hru.
     
    12:55
    Aktivní druhý útok Motoru na sebe přitáhl další faul hostů. Adam Chlapík (MST) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    06:42
    Prvním potrestaným hráčem utkání je Marek Baránek (MST), který dostává menší trest za nedovolení bránění.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 19. Straka (Nouza, Vráblík), 29. Žálčík (Rob, Babka), 54. Straka (Gába, Vráblík) – 33. Hora (Kokeš), 60. Řehoř (Havlíček)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Mucha, Zíb, Suchánek, Vráblík, Bohunický, Žovinec – Kuchejda, Pajič, Švihálek – Nouza, Straka, Heřman – Žálčík, Rob, Babka – Marek, Přibyl, Škoda
    HC Most: Petrásek (Mouček) – Bittner, Zeman, Černý, Baránek, Hora, Kokeš – Chlapík, Válek, Přeučil – Kubinčák, Havlíček, Řehoř – Procházka, Hanzl, Slavíček – Nedrda, Zdeněk, Trübenekr

    Rozhodčí: Sykora – Kokrment, Malý

    Diváci: 3421
    bahis siteleri