Liberec – Chomutov 3:2 (po pr.) | K. Vary – Zlín 1:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 2:6 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 5:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 04.10.2015, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Dobré odpoledne, vítám vás u sledování online přenosu z osmého kola Tipsport extraligy ledního hokeje. Jedním z dnešních zápasů bude duel mezi HC Energií Karlovy Vary a PSG Zlín. Utkání v karlovarské KV Areně začíná v 15:30.
     
    HC Energie Karlovy Vary

    Energetici nezažívají zrovna nejpovedenější vstup do sezony, po sedmi zápasech mají na kontě pouze šest bodů za dvě výhry. Jedna přišla překvapivě ve čtvrtém kole nad pražskou Spartou, druhá pak zatím v posledním na ledě Chomutova. Mezitím ale prohráli Karlovarští s Plzní, Třincem, Pardubicemi, Brnem a Mladou Boleslaví. Se šesti body tak jsou na předposledním třináctém místě.

    Před pátečním utkáním vedení udělalo v týmu západočechů několik změn. Kádr opustil brankář Habal, který odešel na hostování do Ústí nad Labem a útočníci Martin Bartek s Davidem Hruškou, který už sehnal nové působiště v prvoligové Slavii. Do týmu pak přišli dva útočníci – Ivan Rachůnek a Tomáš Bulík. Vedení karlovarského týmů pak jedná i o dalších posilách, některé jsou i kanadské národnosti.
     
    PSG Zlín

    Berani na tom také nejsou tak dobře, jak si představovali. Vstup do sezony trochu připomíná ten loňský, kdy se jim dařilo ze začátku ještě o něco méně. Na kontě mají navíc o několik bodů méně než Karlovy Vary, pouhé čtyři. Jediná klasická výhra přišla nad Třincem, body poté získali za prohru po nájezdech v Chomutově. Zlín pak ale podlehl Litvínovu, Spartě a Mladé Boleslavi.

    Zlínští mají odehráno o dva zápasy méně než Energie, vše způsobila havárie chladícího zařízení na tamním Zimním stadionu Luďka Čajky. Kvůli tomu muselo být odloženo několik zápasů, a pro Zlín tak přišla neplánovaná devítidenní přestávka. Ta může, ale také nemusí být kuprospěchu. Vypadnutí z herního tempa a cestování přes celou republiku až v den zápasu by se nemuselo Zlínu v duelu s Energií vyplatil.
     
    Nejproduktivnější hráči

    V celku Karlových Varů jednoznačně vládne první formace ve složení Duda – Marosz – T. Rachůnek. Kapitán Radek Duda je aktuálně nejproduktivnějším hráčem týmu s osmi body (4+4), zároveň je pak druhým v celkovém bodování extraligy. Dále pak body sbírá Rostislav Marosz, který je také s osmi body (3+5) na celkové čtvrté pozici. Tuto dvojici pak doplňuje Tomáš Rachůnek, který posbíral taktéž osm bodů (1+7).

    V týmu Zlína nenajdeme žádného tahouna, nejproduktivnějším hráčem se třemi body je Martin Cibák (0+3). Následují poté tři dvougóloví střelci, Pavel Kubiš, Tomáš Sýkora a Ondřej Veselý.
     
    Kdo je u v utkání favoritem? – klady a zápory

    HC Energie Karlovy Vary
    - jemně favorizováni sázkovými kancelářemi
    - budou si věřit po výhře nad Chomutovem
    - kuprospěchu by mohlo být domácí prostředí

    PSG Zlín
    - dlouhá cesta autobusem přes celou republiku
    - devítidenní pauza bez hokejového utkání
    - dlouhodobě celkem dobrá bilance s Energií
    Rozbruslení energetiků v KV Areně je již v plném proudu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Fečo) – Sičák, Harant, Gulaši, J. Tomeček, Bičánek "A", Dvořák, Weinhold – T. Rachůnek, Marosz, Duda "C" – I. Rachůnek, Haščák, V. Tomeček – Vachovec, Bulík, Koblasa – Rohan, Zadražil, Gorčík

    PSG Zlín: Kašík (Štůrala) – Horák, Holík, Žižka "A", Matějíček, Řezníček, Kotvan – Kubiš, Cibák "A", Sýkora – Veselý "C", Holík, Ondráček – Říčka, Vlach, Čachotský – Čech, Sedláček, Okál

    Rozhodčí: Šindler, Hribik – Jelínek, Pešek.
    Taktéž zlínští již testují led karlovarské haly.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ledová plocha už je nasvícena do zelených barev, hlasatel představuje za potlesku domácí sestavu. Vše je tedy připraveno pro nástup hráčů a začátek utkání!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Úvodní vhazování sice vyhráli hosté, avšak domácí se velmi rychle přesunuli na útočnou polovinu a zatlačili Zlín až za bránu.
     
    00:30
    Haščák zavezl puk do středního pásma, zadovkou našel Ivana Rachůnka, který se s pukem posunul za modrou čáru odkud tvrdě vypálil, Kašík ale kotouč zachytil.
     
    01:05
    Po mírném vzrušení kotouč přebírají hostující hokejisté a zpoza brány rozjíždějí útočnou akci, na jejímž konci se kotouč dostává v obranném pásmu domácích mimo hřiště.
     
    01:43
    Vachovec v rohu hřiště vybojoval kotouč, který nasměroval na modrou ke Koblasovi. Nahozený kotouč vybojoval Tomáš Bulík a z dorážky trefil pravou tyčku!
     
    02:45
    Zlínští se usadili v útočném pásmu, po pár přihrávkách se ale k puku dostali domácí a podařilo se jim ho vyhodit až na druhou stranu hřiště.
     
    03:42
    Máme zde první a navíc hromadné vyloučení dnešního zápasu. Na trestnou lavici odjíždí Rostislav Marosz (KVA) – držení hole a navíc Radek Duda (KVA), který se dohadoval s protihráčem a obdržel trest ve hře za úder hlavou.
     
    03:53
    Zlínským se hned velmi rychle podařilo docílit branky, rozhodčí vše ale zkontroluje u videa! U levé tyčky vznikla skrumáž hráčů, puk se dostal do brány, avšak bránu vypadla ze svého postavení, o tom se nyní diskutuje.
     
    03:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští tedy velmi rychle vyžívají úvod dvojnásobné přesilové hry a daří se jim odskočit do vedení! U levé tyčky Závorkovy brány se k puku dostal ROBERT ŘÍČKA, a se štěstím se mu jej podařilo dostat do branky. Asistence: A. Holík, P. Holík
    Robert ŘÍČKA - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    04:34
    Petr Holík dostal dobrou přihrávku před bránu a mohl zakončit, jeden za karlovarských obránců ale do střely dobře vložil svou hůl, a zabránil tak téměř jistému gólu.
     
    05:51
    Tomáš Sýkora si zpoza brány vybruslil až Závorku, obešel dva obránce, avšak nepodařilo se mu přehodit beton karlovarského brankáře.
     
    06:31
    Hosté mají stále k dispozici více jak dvě minuty klasické přesilové hry, zatím se drží s kotoučem v útočném pásmu.
     
    07:01
    Harantovi se podařilo vyvézt puk z obranného pásma až ke Kašíkovi, kde ho následně Petr Koblasa výborně udržel více jak půl minuty u mantinelu.
     
    07:55
    Závorka si připisuje další a další úspěšné zákroky proti střelám zlínských hráčů. Ať už pálí od modré čáry nebo z blízkosti, Závorka zatím drží.
     
    08:29
    Domácí opětovně vyhazují kotouč z obranného pásma mimo nebezpečí a Zlínu se přesilová hra krátí.
     
    08:37
    Marcel Haščák ujel krátce před koncem oslabení téměř všem protihráčům a ve velmi vysoké rychlosti se za modrou čarou rozhodl pro střelu, ta ale skončila pouze na mantinelu za bránou.
     
    08:42
    Weinhold, který odseděl Dudův trest je již na ledě, energetici tak úvodní těžké oslabení přežili s jednou inkasovanou brankou.
     
    09:20
    Rachůnek vyzval na modré čekajícího Sičáka ke střele, kterou se před bránou snažil tečovat Marosz, avšak puk poslal jen mimo hřiště.
     
    10:01
    Energetici jsou opět na puku a snaží se co nejrychleji vyrovnat, tlak který si vytvořila první útočná formace byl velmi silný a ostatní formace na něj mohou navázat.
     
    10:31
    Kotvan lehce nahodil kotouč od modré čáry, ten ale tečoval jeden z jeho spoluhráčů mimo bránu, Závorka tak nemusel zasahovat. Hosté mají ale stále kotouč ve své moci.
     
    10:56
    Domácí se rychle přesunuli do útočného pásma, avšak celou akci jim zastavil čárový sudí, jelikož jim byl odpískán ofsajd.
     
    11:06
    Závorka raději na své hrudi podržel nahození, hra se tak přerušuje. Po vystřídání se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    11:42
    Poslední minutku se nám hra přelévá ze strany na stranu, ani jeden celek není schopný se na puku udržet po delší dobu.
     
    12:08
    Ivan Rachůnek byl za karlovarskou bránou tvrdě, ale čistě naražen na mantinel, puk poté zůstal někde pod ním, rozhodčí tedy přerušuje hru.
     
    12:33
    Holík našel přihrávkou skrze brankoviště Sýkoru, toho ale Závorka dokázal na poslední chvíli vychytat.
     
    12:40
    Před bránou Kašíka vznikla skrumáž hráčů, ze které se uvolnil puk, ke kterému se jako první dostal Michal Vachovec. Měl k němu ale daleko, a tak zakončoval prakticky v letu, nedokázal ale trefit odkrytou bránu.
     
    13:48
    Harant byl na modré čáře podražen jedním z protihráčů, vypadalo to na Říčku, rozhodčí se ale nyní vylučovat nechystá.
     
    14:20
    Z tlačenice u mantinelu vyšli vítězné zlínští, kteří se ihned vydali do útoku. Závorka nejprve musel řešit lehkou střelu, poté akci Romana Vlacha, avšak s oběma si poradil.
     
    15:27
    Domácím fanoušků se zdá, že je nyní rozhodčí v inkriminovaných momentech poškodil, ten ale zůstává klidný. V KV Areně je tak alespoň bouřlivá atmosféra.
     
    16:26
    Po vyloučení Dudy musel trenér Mlejnek přeházet sestavy, Tomáš Rachůnek nyní spolupracoval s Vojtou Tomečkem, úspěch jim to ale zatím nepřineslo.
     
    17:23
    V závěru první třetiny si domácí zahrají první přesilovou hru. Dvě minuty za sekání obdržel Tomáš Žižka (ZLN).
     
    17:46
    Jednou střelu si připsal Gulaši, ta ale byla tečovaná a Zlínským se po ní dařit vyhodit kotouč až za Závorku.
     
    18:26
    Domácím se přesilová hra nedaří, hosté se již poněkolikáté osvobozují vyhozením přes celé hřiště.
     
    18:50
    A opět, domácí se nemohou usadit v útočném pásmu.
     
    19:09
    Poslední vteřiny přesilové hry, domácí rozjíždějí akci zpoza vlastní brány.
     
    19:23
    Žižka je zpátky na ledě, obrana Zlína se ani pořádně nezapotila.
     
    19:50
    Pár vteřin před koncem se kotouč dostává mimo kluziště, vhazovat se bude ve středním pásmu poblíž karlovarské střídačky.
     
    19:56
    Domácí se pokoušeli o rychlou rozehrávku, avšak nakonec je z toho jen zakázané uvolnění, Závorka se ještě musí mít na pozoru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídla hodně divoký hokej, především tedy její začátek. Po faulu Marosze se dostal Radek Duda do pře s protihráčem a nepochopitelně mu dal klasickou hlavičku. Od rozhodčích za to vyfasoval trest ve hře, dnes a příště si tedy určitě nezahraje. Zlínští hned po pár vteřinách dvojnásobnou přesilovou hru využili, a dostali se tak do vedení. To už se jim podařilo udržet až do konce třetiny, ačkoliv domácí měli také několik šancí. Ty největší přišly ještě před inkasovanou brankou, na to se jim ale poté nepodařilo navázat. Druhé dějství začne v 16:22, uvidíme tedy, jak se oba celky poperou s nastolenou situací.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Hráči si hned na úvod druhé periody posílali kotouč ze strany na stranu, až to skončilo zakázaným uvolněním zlínských beranů.
     
    20:42
    Vojtěch Tomeček se snažil prodrat do útočného pásma po levé straně, avšak ihned za modrou čarou ho o puk připravil Žižka.
     
    21:14
    Mezi kruhy se ke kotouči dostal Tomáš Bulík, který se do něj pořádně opřel, Kašík ho ale jemně ztečoval mimo bránu.
     
    21:14
    Následný pokus o překvapení karlovarské obrany Zlínu nevyšel, a tak je jim opět odpískáno pouze zakázané uvolnění.
     
    21:51
    Energetici se až moc drali kupředu, rozhodčí jim značil ofsajd, oni však pokračovali akci. Úmyslný ofsajd a hra se stěhuje před Závorku.
     
    22:18
    Marosze v samostatném nájezdu podrazil Kašík, trestné střílení!
     
    22:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle se Kašíkovi nevyplatilo! V předešlém zákroku podrazil Marosze v jasné šanci. ROSTISLAV MAROSZ se poté rozjel k trestnému střílení, které provedl perfektně, střela mezi betony nakonec rozvlnila síť za zlínským brankářem. Bez asistence.
    Rostislav MAROSZ - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:43
    Zlínští se snažili úder rychle oplatit, avšak Kotvanova střela tečovaná Závorkovo lapačkou zamířila do ochranné sítě.
     
    23:21
    Zlínští se snaží usídlit v útočném pásmu, to se jim nedaří, a domácí se tak dostávají k šanci postupovat s pukem kupředu.
     
    24:15
    Haščák zavezl kotouč do útočného pásma, dojel téměř až za branku, předtím ale směroval kotouč na Marosze, který si sjel mezi kruhy. Střelec vyrovnávací branky si kotouč ještě zpracoval, Kašíka poté ale z blízkosti nepřekonal.
     
    24:52
    Vojtěch Tomeček se kousek před modrou opřel do puku a poslal na bránu řádnou dělovku, ta ale mířila kousek mimo.
     
    25:07
    Potlesk sklidil Bičánek, který v obranném pásmu přišpendlil na mantinel Říčku.
     
    25:50
    Hraje se velmi rychle, kupředu se dostal Koblasa, jeho střela od pravého mantinelu avšak Kašíka neohrozila, puk o kousek bránu minul.
     
    26:36
    Domácí se po komerční pauze drali kupředu, avšak zastavil je hvizd čárového rozhodčího, který jim signalizoval ofsajd.
     
    27:15
    Tomáš Rachůnek se krásně prosmýkl obranou Zlína na modré čáry a poté svižně zakončil, puk proletěl kolem pravé tyče Kašíkovy brány.
     
    28:19
    karlovarská obrana nyní velmi těsně obránila dva pokusy zlínských o přihrávku či následnou střelu, nakonec ale vyhodila na zakázané uvolnění, tudíž nemůže vystřídat.
     
    28:45
    Zlínští stále tlačí na domácí obranu, ta ale všechny jejich nápory zvládá poměrně s přehledem.
     
    29:21
    Koblasa svou aktivitou vybojoval puk v útočném pásmu, spoluhráči toho ale nedokázali využít, a tak musí rozehrát zpoza své brány.
     
    30:15
    Jan Tomeček na modré čáře zachytil kotouč, domácí pokračovali v náporu na zlínskou bránu, branku se jim ale zatím vstřelit nepodařilo. Domácí jsou ale stále v útočném pásmu.
     
    31:21
    Hosté si nyní moc neví rady s pukem, a tak ho pouze vyhazovali, až se k němu dostal v útočném pásmu a Závorku dokonce zaměstnali slabší střelou.
     
    31:39
    Ivan Rachůnek (KVA) vyhodil kotouč z obranného pásma mimo hrací plochu, a následuje tak dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    32:21
    Domácí se zatím brání velmi dobře, Zlínští se ještě nedostali do útočného pásma.
     
    32:46
    Až nyní a Závorka hned musel zasahovat. Od modré čáry se do puku opřel Ondráček, Závorka vše ale zvládl s bravurou, obránci kotouč následně vyhazují.
     
    33:21
    Holíkovu střelu vyrazil Závorka na Ondráčka, který mohl zakončovat do skoro odkryté brány, ale ještě hledal lépe postaveného obránce, k tomu ale kotouč vůbec nedošel.
     
    34:12
    Domácí již hrají chvíli v plném počtu, i tak jsou ale stále pod tlakem beranů. Ti jsou velmi aktivní a snaží se co nejrychleji opět odskočit do vedení.
     
    34:41
    Domácí fanoušci se opět vztekají na rozhodčí, nyní bylo domácím odpískáno zakázané uvolnění. Jak se ale ukázalo, fanoušci se vztekali právem, rozhodčí totiž nařizuje buly ve středu kluziště.
     
    34:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté nenápadné akci udeřili a odskakují do vedení! Pavel Kubiš na modré čáře zachytil puk, poslal přesný pas do pravého kruhu, kde již čekal zcela osamocený MARTIN CIBÁK. Zlínský forward vypálil z první a trefil se krásně pod víko, Závorka neměl šanci. Asistence: Pavel Kubiš, Tomáš Sýkora
    Martin CIBÁK - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:04
    Domácí se snaží rychle odpovědět, s pukem se drží v útočném pásmu.
     
    36:26
    Vojta Tomeček se snažil před bránou tečovat střelu Ivana Rachůnka, puk si to ale namířil mimo branku. Domácí jsou ale i nadále na kotouči.
     
    37:20
    Žižkovu rozehrávku zachytil Marosz, domácí z toho vytěžili krátký tlak v útočném pásmu, avšak nepřišla ani jedna střela.
     
    38:08
    Krásná akce dvojice Haščák – Tomáš Rachůnek. Oba hráči si vyměnili kotouč, Rachůnek vyslal za modrou čáru Haščáka, který mu vracel před odkrytou bránu puk zadovkou, na to ale chybělo Rachůnkovi pár centimetrů.
     
    39:20
    Po Závorkově úspěšném zákroku se do potyčky dostali Holík s Dvořákem, rozhodčí nakonec nemuseli ani zasahovat, hráči si vše vyříkali sami.
     
    39:47
    Rozhodčí vykazuje energetiky z útočného pásma po přihrávce rukou, čas druhé periody se krátí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá perioda nabídla poměrně hezký hokej, energetikům se podařilo vyrovnat zásluhou Maroszova trestného střílení, chvíli před druhé třetiny ale opět hosté odskočili do vedení, pod víko se trefil Cibák.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Energetici se hned po vyhraném vhazování dostali do útočného pásma, vše ale skončilo střelou Haranta, který při ní upadl a puk ani pořádně netrefil.
     
    41:05
    Tomáš Bulík se ukazuje jako dobrá posila, nyní se protáhl mezi třemi obránci a vystřelil, byl už ale až moc blízko, a tak Kašík jeho ránu vychytal.
     
    41:57
    Kotvan od modré lehce nahodil kotouč a ačkoliv před ním bylo mnoho hráčů, tak puk doletěl až do rukavice Závorky.
     
    42:07
    Po vhazování pouze Haščák protečoval kotouč do útočného pásma, poté se spolu se svojí formací připravoval na bránění zlínského útoku.
     
    42:55
    Domácí se ale usazují v útočném pásmu a rozjíždějí kolotoč přihrávek, na který Zlín nestíhá reagovat.
     
    43:18
    Vše nakonec skončilo melou před bránou, kde se nejvíce snažil Bulík se Sičákem, puk ale zpod Kašíka nevydloubali.
     
    44:15
    Zlín je v posledních minutách pod tlakem a nemůže se pořádně dostat k puku, nyní se osvobodili pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    44:50
    Koblasova přihrávka mezi kruhy našla Vachovce, jeho tečovaná střela ale nenadělala Kašíkovi problémy.
     
    45:06
    Martin Cibák (ZLN) na dvě minuty dává možnost domácím vyrovnat, vyloučen je za podražení.
     
    45:18
    Hned po buly vypálil od modré Bičánek, tvrdá střela ale mířila pouze kolem levé tyče na mantinel za bránou.
     
    46:18
    Tomáš Rachůnek tak dlouho přemýšlel, kam přihraje, až byl jeho pas tečovaný tak prudce, že puk opustil útočné pásmo.
     
    47:05
    Haščák byl na modré čáře ošklivě podražen Matějíčkem (ZLN), který za to také dostává dvouminutový trest – faul kolenem. To je domácím fanouškům málo a ozývá se mohutný pískot.
     
    47:10
    Cibák už na ledě a domácí mají k dispozici další dvě minuty přesilové hry.
     
    48:05
    Bičákova střela mířená na teč do branky nezapadla, domácí mají ale stále kotouč pod kontrolou.
     
    48:29
    Tedy až do teď. Střelecky aktivní Bičánek poslal na bránu další střelu, ta se ale od mantinelu odrazila do ochranné sítě.
     
    48:32
    Ivan Rachůnek dvakrát po sobě vyhrál vhazování a v obou případech hned po něm vystřelil, Kašík ale puky zlikvidoval.
     
    49:05
    Matějíček je po dvou minutách zpět na ledě, zlínští se tomuto náporu ubránili.
     
    49:43
    Žižka našel před bránou Romana Vlacha, který se snažil kotouč jen tak jemně tečovat, ale nepodařilo se mu ho dostat za Závorku.
     
    50:20
    Hostujícímu celku se nedaří další rozehrávka a i nyní je jim odpískáno zakázané uvolnění.
     
    50:50
    Poslední minuty hry řídí spíše domácí, kteří jsou i o něco více aktivní, stále se ale nemohou dopracovat pro ně toužené vyrovnávací branky.
     
    51:23
    Vojtěch Tomeček předvedl pěknou akci, prosmýkl se před bránu, jeho zakončení ale bylo tečované. V závěru akce byl podražen Tomášem Žižkou (ZLN), je tu tedy další dvouminutové vyloučení.
     
    51:35
    Dvě pěkné střely, nejprve od modré Gulaši a poté z mezikruží Marosz, avšak ani jedna střela neuspěla.
     
    52:15
    Marosz hledal před bránou Bulíka, tomu ale při zakončení puk přeskočil přes hokejku.
     
    52:46
    Tomáš Bulík to nyní zkoušel individuálně, jeho střelu z otočky z levého kruhu ale Kašák poslal do ochranné sítě.
     
    Dnešní utkání sleduje 2863 diváků.
     
    53:30
    Veselá v rohu kluziště vybojoval kotouč a vyhodil ho na druhou stranu hřiště, hosté následně hrají opět v plném počtu.
     
    54:13
    Tomeček si sjel na rychlou přihrávku před bránu, jeho lehká teč ale neposlala puk do brány, ale jen těsně vedle ní. To byla pro domácí obrovská příležitost.
     
    54:36
    Zlínští se pokusili dostat do útočného pásma pomocí vysokého nahození, to ale šlo z vlastní poloviny a je jim odpískáno zakázané uvolnění.
     
    55:00
    Dvořák jen těsně nezachytil kotouč na modré čáře, ten se dostal kousíček za. Následná střela se tedy ani nepočítala pro ofsajd.
     
    55:16
    No a domácím se taktéž nepodařila rozehrávka, puk jen proletěl útočným pásmem a vypadalo to zakázané uvolnění, rozhodčí se ale dne podruhé opravují a opět se vhazuje ve středovém kruhu.
     
    55:31
    Ondráček byl v rohu kluziště zasažen do obličeje hokejkou Ivana Rachůnka (KVA), ten je ta tento zákrok vyloučen na dvě minuty.
     
    55:50
    Šance na bodování se domácí rapidně snižují, Tomáš Harant (KVA) je totiž vyloučen na dvě minuty za podražení. Více jak minuta a půl dvojnásobné přesilovky pro Zlín!
     
    56:45
    Koblasa ve správný okamžik vložil hokejku do přihrávky zlínských hráčů, a osvobodil alespoň na chvilku svůj tým.
     
    57:14
    Sičák získal u mantinelu kotouč a vyhazuje ho přes celé hřiště, krátký oddych pro domácí.
     
    57:26
    Závorka zachytil slabší střelu a podržel puk v lapačce.
     
    57:49
    Ivan Rachůnek je na ledě a hned se zapojil do kombinace se svým bratrem Tomášem, ta ale úspěch nepřinesla, ačkoliv vypadala nadějně.
     
    58:02
    Domácí již chvíli hrají v plném počtu a opět se mohou snažit o srovnání skóre, zatím jsou ale stále za svou bránou.
     
    58:26
    Nepřesné rozehrávka zachycená protihráčem může nyní domácí mrzet.
     
    58:55
    Závorka je na střídačce, domácí hrají v šesti!
     
    59:03
    Trenér Mlejnek si pro své svěřence vyžádal oddechový čas, uvidíme, co jim poradí. Vhazovat se bude před Kašíkem, Závorka zůstává na střídačce!
     
    59:11
    Hosté vyhazují odrazem od mantinel, domácím rozehrávka trvá dlouho...
     
    59:40
    Zlínští opět vyhazují, tohle pro ně vypadá už dobře.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepšími hráči zápasu byli vyhlášeni Tomáš Sýkora a Rostislav Marosz.
     
    Hosté nakonec dovedli toto dovolím si napsat vyrovnané utkání do vítězného konce. Rozhodla především první branka, která padla po vyloučení kapitána Dudy. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za sledování. (17:50:01)
    Marken.cz

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 23. Marosz (TS) – 4. Říčka (A. Holík, P. Holík), 35. Cibák (Kubiš, Sýkora)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Fečo) – Sičák, Harant, Gulaši, J. Tomeček, Bičánek "A", Dvořák, Weinhold – T. Rachůnek, Marosz, Duda "C" – I. Rachůnek, Haščák, V. Tomeček – Vachovec, Bulík, Koblasa – Rohan, Zadražil, Gorčík
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Horák, A. Holík, Žižka "A", Matějíček, Řezníček, Kotvan – Kubiš, Cibák "A", Sýkora – Veselý "C", P. Holík, Ondráček – Říčka, Vlach, Čachotský – Čech, Sedláček, Okál

    Rozhodčí: Šindler, Hribik – Jelínek, Pešek

    Diváci: 2863
    bahis siteleri