Havlíčkův Brod – Sparta 3:6 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:1 (kon.)
Ústí n/L – Letňany 4:5 (po pr.) | Chomutov – Písek 9:0 (kon.) | Olomouc – Warriors Brno 8:3 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:1 (kon.)
Kladno – K. Vary 4:3 (1:0 po s.n.) | Žďár n/S – Motor ČB 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:3, 1:1, 1:2)
HC Sparta Praha
Neděle 04.10.2015, 10:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    Dámy a pánové. Pokud jste vydrželi číst tento přenos až sem, tak Vám děkuji a zároveň gratuluji. Pokud se chystáte k obědu, tak Vám dobrou chuť přeje Richard Wagner! Jo a nezapomeňte! Za cca hodinku startuje zápas brodské juniorky s Krkonošemi. Tak buďte s námi! Na počtenou! (12:08:09)
     
    Duel nabídl velice napínavý průběh. BK šel do vedení, ale Sparta třemi góly vývoj otočila. Havlíčkobrodští se dvakrát dostali na dostřel jediného jednoho gólu, ale hosté dokázali zareagovat nejlépe, jak mohli – gólem. Proto si tak odvážení do české metropole tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Domácí chtějí zaznamenat ještě alespoň jednu branku, avšak Bruslařům se nedaří procpat puky přes dobře klečícího Škorpíka až za brankovou čáru.
     
    58:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už jest uděláno, už jest hotovo. Sparťané zřejmě definitivně stvrzují, že si dnes odvezou z Kotliny tři body. Po vhazování poslal Erik Čermák kotouč MATĚJI FLÍDROVI, který si sjel před brankáře, jenž šel hodně dolů a nechal mu nad ramenem tak deset čísel místa, s čímž si útočník Sparty věděl rady a zavěsil kotouč do v předchozích slovech popsané mezery. Asistence: Erik Čermák.
     
    57:49
    A nejen větší, ale dokonce tutovou! Marcel Čížek byl na pravém rožku brankoviště zcela osamocený. Po závaru před brankou k němu vyklouzal puk, ale jeho zakončení sebral fantastickým tygřím skokem Dominik Arbelovský. Hostující kanonýr pak při dorážce nezvedl puk a trefil jen ležícího gólmana domácích.
     
    57:05
    Domácím utíká čas jako voda v řece. Chtějí-li srovnat, nesmí se nechat zatlačovat před svého gólmana. Takhle má větší šanci skórovat Sparta.
     
    56:10
    Richard Cachnín se snažil probít do útočného pásma, ale na modré se mu postavil Václav Rubeš, který jej dál nepustil.
     
    55:58
    Dominik Arbelovský vyrazil střelu z levého kruhu do ochranné sítě. Domácí si vyžádali oddechový čas. Pro neznalce české hokejové terminologie si vzali time-out.
     
    55:45
    Domácí gólman musel vytáhnout dva zákroky. Jednou puk oštemploval jeho vyrážečku a podruhé se kotouč poroučel mimo jeho brankoviště po zásahu betonem. BK je kompletní.
     
    55:08
    Domácím se povedlo i zakončit, ale Tomáš Kohout z pravého kruhu vyprášil jen Škorpíkovy betony. Nyní už je Sparta opět u Arbelovského.
     
    54:30
    Bruslaři teď nepouštějí Spartu přes střední pásmo. A drží touš na modré. Myslím útočné modré.
     
    54:04
    Nejprve postavení útočícího hráče v brankovišti a nyní ještě hra vysoká holí. To vše přesouvá hru až před Jana Škorpíka.
     
    53:32
    Domácí budou hrát oslabeni o Marka Tecla (HBR), jenž byl potrestán za faul kolenem.
     
    53:00
    Domácí byli nyní zatlačeni do obranného pásma. Dominik Arbelovský musel vytáhnout dva zákroky lapačkou po střelách z kruhů. Nejprve z levého a pak i z pravého.
     
    52:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jen co se povede Havlíčkobrodským snížit, už je tu branka Sparty! Dokonalá odpověď na inkasovaný gól. Štěpán Čech se na brankovišti neprosadil, když jej vychytal Dominik Arbelovský, ale k dorážce se protlačil MIROSLAV DANI, jenž zvedl puk přesně do vinglu. Po předchozím zákroku ležící gólman byl bez šance. Asistence: Štěpán Čech.
     
    51:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přeci jen jiskřička naděje pro domácí? Radim Pejchal přiklepl kotouč na modrou čáru, odkud Matěj Krejčí poslal touš MICHALU TEPLÉMU, jenž si povodil Jana Škorpíka a zasunul mu kotouč přes beton do sítě! Asistence: Matěj Krejčí a Radim Pejchal.
     
    50:45
    Sparťané pomalu ale jistě začali koncentrovat své síly více na obranu, než na útok a hlavně hlídají střední pásmo. Bruslaři se tak pořádně nedostávají před branku.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Tecl (Teplý), 25. Zvěřina (Horák), 52. Teplý (Krejčí, Pejchal) – 7. Procházka (Dani, Čech), 12. Prymula (Havlín, Čížek), 15. Bureš (Mysliveček, Pika), 40. Dani (Čech), 52. Dani (Čech), 59. Flídr (Čermák)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Krejčí, Dvořák, Vaněk, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Dudek, Krajíček, Teplý, Pejchal "A", Kyncl.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Sparta Praha: Škorpík (Jones) – Bureš, Haš "A",Tůma, Havlín, Mysliveček, Procházka – Pšenička, Čermák, Pika "A", Gluzman, Vorobjev, Rubeš, Flídr, Vitouch, Dani, Arnošt "C", Čížek, Prymula, Čech.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Kleprlík, Tomáš Krejčí

    Diváci: 127
    bahis siteleri