Toljatti – Záhřeb 5:2 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 0:1 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 2:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Úterý 13.10.2015, 18:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce! Ak Bars Kazaň navazuje na nevýrazný vstup do letošní sezóny, a v dnešním zápase podlehla Slovanu Bratislava 0:1 !

    První třetina nabídla velmi vyrovnaný hokej z obou stranu. Oba týmy měli k dispozici dvě přesilové hry, nicméně prosadil se nedokázaly. Velkou šanci měl v závěru Möller, jehož střelu však Brust vyrazil.

    Druhá třetina vyšla daleko lépe slovenskému Slovanu, který měl na začátku třetiny přesilovku 5 na 3, která trvala zhruba 40 vteřin. Slovan se však prosadit nedokázal. Tým Miloše Říhy však pokračoval v dobrém výkonu, a přišla zasloužená branka! Lukáš Kašpar našel Ladislava Nagyho, který poslal puk přesně pod břevno!

    Ve třetí třetině měla Kazaň k dispozici hned dvě přesilové hry, ani jednu však nevyužila! V závěru třetiny měl obrovskou šanci Möller, který však poloprázdnou branku netrefil!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Marek Ďaloga (KZN) – 0+0, 3 střela, TOI – 16:44

    Filip Novák (SBA) – 0+0, žádná střela, TOI – 21:38
    Václav Nedorost (SBA) – 0+0, žádná střela, TOI – 17:42
    Lukáš Kašpar (SBA) – 0+1, 3 střely, TOI – 17:30

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (20:18:08)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Slovan dokázal dostat kotouč do středního pásma!
     
    59:11
    Tak to byla obrovská šance Kazaně! Od modré vystřelil Zacharčuk, jehož střelu vyrazil Barry Brust pouze mezi kruhy, kde se ke střele dostal Oscar Möller. Střela švédského útočníka však v brance neskončila!
     
    58:52
    Domácím vůbec nevyšla rozehrávka, a ke kotouči se dostal Milan Bartovič, jehož střelu zablokoval bránící hráč. Následně se odpískal ofsajd, a Garipov míří zpět do branky!
     
    58:36
    Emil Garipov je na střídačce, a na led naskakuje šestý hráč! Kotouč je však ve středním pásmu!
     
    57:58
    Dá se očekávat, že Emil Garipov zamíří na střídačku, a Kazan to zkusí v šesti. Zatím se však domácí celek nedokázal dostat do kombinace v útočném pásmu.
     
    57:33
    Od modré čáry nebezpečně vypálil Marek Ďaloga, jehož velmi tvrdou ránu vyrazil Barry Brust pouze před sebe. Nikdo z hráčů Kazaně se však do zakončení nedostal.
     
    56:58
    Oscar Möller s Justinem Azevedem kombinovali v útočném pásmu v pravém rohu, nicméně obrana Slovanu opět zafungovala na jedničku, a dokázala dostat kotouč do středního pásma.
     
    56:07
    Kazaň se na mlou chvíli dostala do útočného pásma, nicméně dobře bránící Slovan se kotouče zmocnil, a poslal ho do středního pásma.
     
    55:33
    Po levé straně si to namířil do pásma Václav Nedorost, který měl v úmyslu najít na druhé straně Lukáše Kašpara. Jeho přihrávku však zablokoval bránící hráč.
     
    54:52
    Slovinská dvojice Jeglič – Tičar skvěle napadala v útočném pásmu, a donutila Zacharčuka ke ztrátě kotouče.
     
    54:02
    Slovan je v závěru třetí třetiny hodně zatažený, a spíš již pouze kontroluje výsledek. Kazaň navíc nepředvádí dobrý hokej, a nemůže se dostat do šancí.
     
    53:26
    Rozehrávka Marka Ďalogy příliš konstruktivní nebyla, a kotouč skončil po odrazu od mantinelu na hokejce Filipa Nováka.
     
    52:55
    Patrik Luža byl při rozehrávce pod tlakem napadajícího Mirnova, i tak dokázal dostat kotouč na Jegliče, který poslal kotouč do středního pásma. Následně byl poslán k zemi Svitovem, nicméně vylučovat se nebude.
     
    52:06
    Ladislav Nagy se uvolnil za brankou, a našel na modré obárnce Ivana Švarného, jehož ránu vyrazil pravým betonem Emil Garipov!
     
    51:26
    Malajchin uvolnil na útočné modré Marka Ďalogu, který si najel po pravé straně do pásma, nicméně jeho následnou střelu tečoval Mihalík do ochranné sítě!
     
    51:09
    Rozehrávka Vladimíra Mihalíka nebyla příliš přesná. Nahození slovenského obránce našlo na útočné modré pouze domácího Svitova.
     
    50:34
    Slovan je již v plném počtu, a důležité oslabení dokázal zvládnout! Kotouč je momentálně za brankou Garipova, a Kazaň se chystá rozehrávat.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 34. Nagy (Kašpar)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Zacharčuk, Rylov, Ďaloga, Kornějev, Bělov, Musin – Archipov, Tkačjov, Obuchov – Lukojanov (A), Svitov (C), Mirnov – Azevedo, Sjogren, Möller – Gluchov, Maljchin, Varnakov (A)
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Novák, Barker, Švarný, Starosta, Sersen (A), Mihalík, Luža – Nagy (A), Nedorost, Kašpar – Miklík, Surový (C), Bartovič – Šťastný, Tiča, Jeglič – Lušňák, Viedenský, Skalický

    Rozhodčí: Ravodin, Naumov – Šichanov, Raming
    bahis siteleri