Motor ČB – Havířov 0:5 (kont.) | Kadaň – Přerov 5:1 (kon.)
kontumace
Banes Motor České Budějovice
0:5 (1:1, 2:0, 3:0)
AZ Havířov
Úterý 13.10.2015, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor přidává šestou branku! LUBOŠ ROB si v samostatném úniku poradil velmi zkušeně a završil hattrick! Asistence: Lukáš Zíb.
     
    54:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí snajpr TOMÁŠ NOUZA se dočkal! Prošel do útočného pásma, udělal kličku havířovskému obránci a zakončil mezi betony Svobody. Asistence: Petr Kolmann.
     
    41:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Laciná branka v síti AZetu. Nouza vybojoval puk, zakončoval do připraveného Svobody, který puk neudržel a odrazil se k LUBOŠI ROBOVI, který ho doklepl do hostující branky. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    37:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ ŽÁLČÍK v posledních zápasech nabírá skvělou fazonu! Po špatném zpracování puku havířovského beka přebruslil Ostrčila a krásnou střelou do horního růžku vymetl všechny pavučinky ve Svobodově brance. Bez asistence.
     
    28:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Lukáš Žálčík si vybruslil z rohu branky, předložil puk LUBOŠI ROBOVI, který se střelou z první přesně trefil k pravé tyči Svobodovy svatyně. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    05:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Bojovnost VLADIMÍRA ŠKODY se ukázala v plné parádě! Zkušený útočník si vybruslil před Svobodu, byl faulován, ale z otočky dokázal překonat hostujícího brankáře. Bez asistence.
     
    03:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Krásná branka v podání MICHALA SZTEFKA! Hostující útočník přebruslil Jána Muchu, položil si domácího brankáře a snadno zakončil. Asistence: Antonín Pechanec.
    Marken.cz

    Filip Kortus

    Branky a nahrávky: 6. Škoda, 29. Rob (Žálčík), 38. Žálčík, 42. Rob (Nouza), 55. Nouza (Kolmann), 60. Rob (Zíb) – 4. Sztefek (Pechanec)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Mucha, Kříž, Suchánek, Kolmann, Zíb, Žovinec, Semrád – Kuchejda, Pajič, Babka – Nouza, Straka, Prokeš – Žálčík, Rob, Švihálek – Guman, Škoda, Přibyl.
    AZ Havířov: Svoboda (Matoušek) – Štencel, Ostrčil, Krisl, Bahounek, Korim, Lenďák, Bail – Maruna, Maliník, Kanko – Sztefek, Pechanec, Stumpf – Tomi, Staněk, Káňa – Kalus, Rimmel, Kotala – Matějek.

    Rozhodčí: Bejček – Jílek, Šperl

    Diváci: 4341
    thejrc.org