Michalovce – Humenné 7:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 6:1 (kon.) | Trnava – Prešov 4:2 (kon.)
Bardejov – Spišská N. Ves 8:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 3:4 (kon.) | Senica – Nové Zámky 4:5 (0:2 po s.n.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
7:2 (1:0, 3:0, 3:2)
HC 19 Humenné
sk Středa 14.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované. Michalovce v derby Humennému uštedrili vysokú porážku v pomere 7:2, keď hostia doplatili na svoju nedisciplinovanosť, inkasovali štyri góly v oslabení, čo dostalo Duklu na koňa. Tá napokon odchádza z ľadu s víťazstvom o päť gólov a výborne sa tak naladili pred piatkovým súbojom v Považskej Bystrici. Humenné v piatok čaká ďalší veľmi náročný zápas. Na domácom ľade privítajú Prešovčanov, ktorí dnes podľahli Trnave 4:2 a svoje zaváhanie budú chcieť s určitosťou odčiniť.
    Ďakujeme za pozornosť. Tri zápasy I. ligy sú stále v plnom prúde a my vám z nich prinášame taktiež online prenosy. O body stále bojujú Bardejovčania so Spišskou Novou Vsou, Považská Bystrica s Topoľčanmi a Senica s Novými Zámkami. (19:28:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:37
    Takmer tisícka divákov na michalovskom štadióne už naplno oslavuje víťazstvo vo východniarskom derby. Do konca zápasu ostáva len niekoľko sekúnd.
     
    59:00
    Zápas sa v posledných minútach len dohráva. Do konca duelu ostáva 60 sekúnd.
     
    58:20
    Necelé dve minúty pred koncom stretnutia tak Michalovce vedú o päť gólov a už sa môžu predčasne radovať z trojbodového zisku.
     
    58:00
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hráči Dukly Michalovce síce nevyužili presilovú hru, no mrzieť ich to nemusí. Niekoľko desiatok sekúnd po tom, čo oba tímy hrali v plnom počte sa presadzuje Matej Hinďoš po prihrávke Ivana Fedorka. Tento gól je azda posledných klincom v rakvi Humenného.
     
    57:12
    Humenné prečkalo oslabovú hru a necelé tri minúty pred koncom zápasu hrá v plnom počte.
     
    56:12
    Dukla sa ale nemá kam ponáhľať, vedie o štyri góly. V početnej výhode sa snaží o strelenie gólu, no zverenci Štefana Tótha už skórovať nemusia, víťazstvo držia pevne vo svojich rukách.
     
    55:25
    Michalovce majú dokonalú príležitosť položiť vzdorovité Humenné na kolená a potvrdiť svoju dnešnú dominanciu. K dispozícii majú ďalšiu presilovú hru.
     
    55:12
    Strelia Michalovce siedmy gól? Ján Šeliga už sedí na trestnej lavice za držanie.
     
    54:35
    Humenné v závere zápasu ťažko znáša štvorgólové manko a výrazne pritvrdilo hru.
     
    53:24
    Michalovce zrejme budú v záverečných minútach len kontrolovať priebeh zápasu a budú sa snažiť vyhnúť prípadným zbytočných zraneniam.
     
    52:50
    Humenné vstupovalo do tretej tretiny s malou dušičkou. Po dvoch góloch vycítilo šancu na zdramatizovanie súboja, no šiesty gól Michaloviec rúca všetky plány hostí.
     
    52:10
    Dukla Michalovce dala gól!
    A dlho sme na využite početnej výhody čakať nemuseli. Po 59 sekundách Michalovce potvrdzujú svoju ohromnú ofenzívu silu. Druhý gól v zápase strieľa Peter Klouda. Asistencie si do štatistík pripisujú Daniel Hančák a najproduktívnejší muž Dukly Juraj Faith.
     
    51:42
    Michalovce sa usadili v útočnom pásme a budú sa snažiť o strelenie štvrtého gólu v presilovej hre.
     
    51:11
    Lukáš Vartovník teraz neovládol svoje emócie a zinkasoval trest 2+10 minút osobný trest za napadnutie. Humenné tak pomaly stráca nádej na zvrátenie zápasu.
     
    50:12
    Zápas vstúpil do svojej poslednej desaťminútovky, Michalovčania sa stále snažia o ohrozenie brány hostí. Prípadným gólom by spečatili svoje víťazstvo.
     
    49:47
    Napätie na ľade stúpa. Humenné po dvoch strelených góloch cíti šancu na návrat do zápasu, no k tomu potrebuje streliť čo najskôr jeden gól.
     
    48:47
    Michalovce sa ale nenechávajú zahanbiť a domáci útočníci sú stále pre obranu Humenného veľkou hrozbou.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 15. Klouda (Lučnikov, Banovský), 29. Hančák (Banovský, Klouda), 33. Banovský (Faith), 38. Salnikov (Lučnikov, Boboš), 44. Huňady (Schnelly, Hinďoš), 53. Klouda (Hančák, Faith), 58. Hinďoš (Fedorko) – 45. P.Segľa (Mihalič, Vartovník), 45. Podsedlý


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Voronov, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Lučnikov – Hinďoš, Huňady, Schnelly – Čížek, Fedorko, Gavura. Tréner: Štefan Tóth
    HC 19 Humenné: Volentier – Varga, Hopkovič, Grega, Roháčik, Šeliga, Janči, Kramár, Horváth – P. Segľa, Vartovník, Renčok – Podsedlý, Roháč, M. Segľa – Ihnaťo, Nagy, Šugár – Mihalič. Tréner: Peter Křemen

    Rozhodčí: Korba – Riš, Janiga

    Diváci: 900
    thejrc.org