Trnava – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 2:1 (kon.) | Humenné – Prešov 2:0 (pře.)
Bardejov – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Senica – Detva 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Senica
2:4 (0:3, 2:1, 0:0)
HK Detva
sk Pátek 16.10.2015, 18:00 • Zimný štadión Senica • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešný duel v Senici napokon končí víťazstvom hostí, ktorí si odnášajú domov do Detvy tri body po výhre 2:4, keď k tomu hráčom HC 07 dopomohla predovšetkým skvelá prvá tretina, v ktorej zvíťazili rozdielom triedy 0:3 a z tohto náskoku ťažili v ďalšom priebehu stretnutia. (20:13:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    A len čo sa Pavešic vrátil z trestnej lavice na ľad, opäť sa dopustil ďalšieho priestupku. Sekundu pred koncom stretnutia zbytočne zahral vysokou hokejkou a škaredo fauloval hosťujúceho hráča.
     
    57:24
    Za držanie si v závere zápasu odpyká dvojminútový trest Pavol Pavešic.
     
    55:29
    Domáci hráči majú azda poslednú šancu na strelenie kontaktného gólu. Ivan Zorvan sa teraz prezentoval seknutím a odchádza na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    50:40
    Akonáhle sa Trenčan vrátil na ľad, faulu sa dopustil hosťujúci David Graham, ktorý si sadá na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    48:36
    A na trestnú lavicu teraz odchádza hráč Senice Matúš Trenčan, ktorý si pridržal svojho protihráča, za čo je vylúčený na dve minúty.
     
    45:07
    Za rovnaký priestupok si na lavicu hanby sadá aj hosťujúci útočník Dominik Kanaet.
     
    45:07
    Domáci hokejista Martin Šimon sa teraz pochytil s hosťujúcim hráčom, za čo si vyslúžil dvojminútový trest.
     
    44:27
    Na trestnú lavicu si teraz sadá útočník Garip Saliji. Hostia z Detvy tak majú veľkú šancu na zveľadenie dvojgólového náskoku.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    36:44
    Detva dala gól!
    No krátko na to opäť zaúradovala hosťujúca formácia zložená z legionárov. Tentoraz sa strelecky presadzuje Branden Parkhouse. Asistenciu si do štatistík zapisujú Graham a Kanaet.
     
    35:17
    Senica dala gól!
    Domáci hráči predsalen skórujú. Bambúch už bol síce na ľade, no o niekoľko desiatok sekúnd na to na 2:3 znižuje Ľuboš Dobrý, ktorý vracia Senicu do zápasu.
     
    32:39
    Vylúčenie Kanaeta síce hostia prečkali, no neskôr inkasovali a tentoraz sa opäť budú musieť brániť. Na trestnú lavicu smeruje Lukáš Bambúch za hákovanie a domáci majú skvelú príležitosť na strelenie kontaktného gólu.
     
    30:47
    Senica dala gól!
    A po polovici zápasu sa domáci priaznivci dočkali prvého gólu Senice, ktorá sa presadzuje zásluhou Videlku. Asistencie pri presnom zásahu svojho spoluhráča si do štatistík pripisujú Ružička a Pekarčík.
     
    25:34
    Tentoraz si na trestnú lavicu sadá Dominik Kanaet, ktorý podrazil svojho súpera a už aj odchádza si odsedieť za svoj priestupok menší dvojminútový trest.
     
    20:20
    Druhá tretina sa začala, Senica do nej vstupuje s trojgólovým mankom, ktoré bude veľmi náročné zmazať.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.

    Petra Beblavá

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 31. Videlka (Ružička, Pekarčík), 36. Dobrý (Pavešic, Saliji) – 5. Parkhouse (Graham, Kanaet), 17. Gašpar (Ambroz), 18. Kanaet (Graham, Parkhouse), 37. Parkhouse (Graham, Kanaet)


    HC Dukla Senica: Račko – Pavešic, Šimon, Černý, Fian, Grman, Šohajda, Žitňanský – Pekarčík, Videlka, Ružička -Klíma, Řezač, Trenčan – Romančík, Kotzman, Dvonč – Saliji, Dobrý, Daniel
    HK Detva: Polc – Mačkovič, Busilko, Sládok, Zorvan, Predajniansky, Bambúch, Lunter – Graham, Kanaet, Parkhouse – Gašpar, Srnka, Ambroz – Buda, Fekiač, Říha – Hajnik, Blaško, Nikonov

    Rozhodčí: Goga – Kanich, Kristian
    bahis siteleri