Bologna – Palermo 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Carpi FC 3:0 (kon.) | Frosinone – Sampdoria 2:0 (kon.)
Janov – Chievo 3:2 (kon.) | Hellas Verona – Udinese 1:1 (kon.) | Neapol – Fiorentina 2:1 (kon.)
Sassuolo – Lazio 2:1 (kon.) | Inter – Juventus 0:0 (kon.)
konec
Inter Milán
0:0 (0:0)
Juventus FC
Neděle 18.10.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Inter Milán nedokázal využít zaváhání Fiorentiny, a do čela italské ligy se nedostal. V domácím prostředí remízoval s Juventusem FC 0:0 !

    První poločas šlágru devátého kola italské Seria A nabídla velmi zajímavou podívanou! Velkou šanci měl hned ve čtvrté minutě hostující Cuadrado, proti jehož střele však zasáhl Handanovič. Následovalo "tvrdé" období, ve kterém rozhodčí rozdělil čtyři žluté karty. Zhruba po půl hodině hry vystřelil z levé strany Marcel Brozović, jehož střelu konečky prstů vyrazil Buffon na břevno!

    Hned na začátku druhého poločasu měl velkou šanci Cuadrado, nicméně Handanovič jeho pokus vytěsnil na roh. Následně vyslal nebezpečnou ránu Jovetić, nicméně i Buffon byl na svém místě. Velkou šanci měl v 69. minutě Sami Khedira, který však trefil pouze tyč! V závěru měly oba týmy k dispozici zajímavé standardní situace, avšak prosadit se nedokázaly!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (22:44:25)
    Fanoušci dnes na Stadio Giuseppe Meazza vytvořili skvělou atmosféru, nicméně branky se nedočkali!

     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Hodně nepovedená standardní situace Juventusu
     
    90+3
    Juventus se však o výhodu standardní situace připravil sám! Paul Pogba sice moc chytře posílal míč na pravou stranu, kde se nacházel Juan Cuadrado. Přihrávka však nebyla přesná, a kolumbijský záložník byl zahnán až do rohu!
     
    90+2
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Rodrigo Palacio.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Gary Medel, přichází Geoffrey Kondogbia.
     
    90+1
    Na útočné polovině se pokoušel uvolnit Mario Mandžukić, kterého však poslal k zemi brazilský stoper Miranda. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil žlutou kartu. Juventus však bude mít k dispozici hodně zajímavou standardní situaci!
     
    90+1
    Paolo Valeri nakonec nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Z následného rohového kopu Marchisia však Juventus zahrozit nedokázal! Obrana Interu zafungovala na jedničku, a dokázala centr odvrátit. Uvidíme, kolik minut nastaví hlavní rozhodčí.
     
    89
    Juventus se však v samotném závěru pokouší utkání rozhodnout! Aktivní Juan Cuadrado prošel přes pravou stranu, kde obešel Juana Jesuse, a odcentroval. Obrana Interu však dokázala dostat míč na rohový kop!
    88. Mandžukić měl na noze rozhodnutí, avšak míč netrefil
     
    88
    Na druhé straně mohl rozhodnout Mário Mandžukić, kterého skvělým centrem z pravé strany našel Cuadrado. Chorvatskému útočníkovi však nesedlo zakončení, a míč následně odkopl Davide Santon!
     
    87
    Tentokrát se rozehrávky standardní situace ujal Ivan Perišič, jehož střela mířila na branku, nicméně Gianluigi Buffon však zasahovat nemusel, neboť míč letěl těsně nad břevno!
     
    86
    Marcelo Brozović to před vápnem udělal skvěle, obešel hned dvojici protihráčů, a postupoval do vápna. Následně ho však poslal k zemi Giorgio Chiellini, který dostává žlutou kartu! Inter má navíc k dispozici hodně zajímavou standardní situaci!
     
    85
    Exekuce standardní situace se zhostil Stevan Jovetić, kterému se však střela příliš nepovedla. Jeho pokus trefil pouze zeď hostujícího celku. Následně raději Gary Medel poslal míč až k brankáři Handanovićovi!
     
    84
    Gary Medel se vrátil na hřiště, a hned se podílel na zajímavé akci Interu. Chilský záložník prostrčil míč pro Maura Icardiho, který sice poslal nepřesnou přihrávku na Jovetiće. Před tím byl však faulován Khedirou, a je z toho zajímavá standardní situace!
    Na dnešní utkání se přišel podívat i bývalý italský obránce Fabio Cannavaro

     
    83
    Zajímavý průnik po levé straně provedl Patrice Evra, který následně poslal do vápna Interu hodně ostrý centr. Na ten si nabíhal Mandžukić, nicméně chorvatský útočník se do zakončení nakonec nedostal.

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   8. Melo (INM), 78. Brozović (INM) – 7. Marchisio (JUV), 11. S. Khedira (JUV), 16. Zaza (JUV), 60. Evra (JUV), 86. Chiellini (JUV)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:8. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:14.
    Inter Milán: Handanovič – Santon, Miranda, Murillo, Jesus – Melo (64. Guarín), Medel (90+2. Kondogbia), Brozović – Perišič – Jovetić (90+2. Palacio), Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Kondogbia, Palacio, Telles, Guarín, Montoya, Ranocchia, Gnoukouri, D'Ambrosio, Nagatomo, Manaj.

    Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra – S. Khedira, Marchisio, P. Pogba – Cuadrado, Morata (71. Mandžukić), Zaza (78. Dybala).
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Hernanes, Sandro, Mandžukić, Lemina, Padoin, Dybala, Asamoah, Rugani, Sturaro, Pereyra.
    thejrc.org