Vrchlabí – Trutnov 5:1 (kon.) | Nový Jičín – Vsetín 3:4 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 4:3 (kon.)
Opava – SK Karviná 3:4 (0:1 po s.n.) | Mor. Budějovice – Poruba 2011 5:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Frýdek-M. 2:7 (kon.)
Břeclav – Kopřivnice 6:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
HC Technika Brno
Středa 21.10.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Závěr zápasu je lehce smutný, Karel Benýšek si u střídaček neodpustil dohrání souboje a vyvolal hromadnou potyčku, které se snad obejde bez dodatečných trestů.

    Drtiči v dramatickém závěru dokázali strhnout vedení na svou stranu a pravděpodobně po zásluze berou všechny body. Hodonínští v zápase čtyřikrát vedli, zato Sovy celý zápas dotahovaly.

    To je ode mě vše, přeji vám hezký zbytek středečního večera! (20:22:32)
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Tohle je až k neuvěření, hostující hokejisté se sami připravili o možnost bojovat o výsledek do posledních vteřin! Jakub Kadlec (TEC) je vyloučen trestem 5+OK za bodnutí špičkou hole.
     
    59:03
    Lavička hostí již lákala Jekela z brankoviště na střídačku, jenže Sovy se provinily zakázaným uvolněním.
     
    58:54
    Následuje zblokovaná rána Dominika Piskoře, která míří do ochranné sítě nad Jekelem. Hned vzápětí si Roman Kaňkovský, kouč brněnské Techniky, vyžádal odechový čas.
     
    57:50
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hokejisté Techniky tlačili v přesilové hře téměř po celou dobu Nedvědova trestu, jenže si při tomto snažení nepohlídali zadní vrátka. Martin Špok vyslal PETRA PEŠE do brejkové situace, hodonínská čtyřicítka vyrukovala na Jekela s bekhendovým blafákem, který byl extrémně povedený! Asistence: Martin Špok.
     
    56:08
    Ondřej Nedvěd (HOD) oslabuje svůj tým v nejhorší možný moment, je potrestán dvěma minutami za sekání.
     
    55:26
    Matula zcela naslepo našel hůl Michala Kuby v bezprostřední blízkosti brankoviště, hodonínský útočník pouze vyprášil betony nereagujícího Jekela!
     
    54:35
    Peter Bustin donutil hodonínského brankáře podržet kotouč ve svém brankovišti, vhazování po levici Petra Zavadila.
     
    53:24
    Technika právě vstřelila branku!
    Ještě v oslabení stihli hosté vyrovnat stav utkání, již potřetí v řadě! Petr Jurča s KARLEM BENÝŠKEM ujeli do brejku dva na jednoho, přičemž druhý jmenovaný s notnou dávkou štěstí procedil puk mezi výstrojí Petra Zavadila. Asistence: Petr Jurča.
     
    52:30
    Po obrovském tlaku domácích padají tresty na obou stranách, vyloučeni jsou Dominik Matula (HOD) za sekání a Štěpán Koukal (TEC) za hrubost. Pokračuje se ve hře pěti proti čtyřem.
     
    51:24
    Nepříjemná komplikace vestě za vyrovnáním pro brněnské borce, za faul loktem je potrestán Ivo Crhák (TEC) dvouminutovým trestem.
     
    50:42
    Technici se po inkasované brance nepoložili. Naopak převzali iniciativu a tlačí se do zakončení, defenzíva Baníku je ovšem pozorná a dobře blokuje střelecké pokusy hostů.
     
    49:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí k obravské radosti místních fanoušků jdou potřetí v zápase do vedení! Nikita Garanin se srdnatě rval o kotouč v rohu kluziště, vydoloval jej a následně uvolnil MATĚJE CHARVÁTA, který zcela nestřežen prostřelil Pavla Jekela pod vyrážečkou. Asistence: Nikita Garanin.
     
    48:22
    Domácí v plném počtu.
     
    47:47
    Michael Janota uklízí puk do bezpečí, hodonínští tak mohou vystřídat a doplnit síly.
     
    46:54
    Hosté v plném počtu, dříve zmíněná početní výhoda právě začíná. Trvat bude zhruba devadesát sekund.
     
    46:48
    Zdeněk Kučera se ocitl ve vyložené šanci, když se dostal k dorážce Polesné přízemní rány, jenže v obtížné situaci minul tři tyče!
     
    46:22
    Petr Pokorný (HOD) bude pykat za hákování, zhruba za půl minuty (pokud nepřibyde další trest) budou hrát hosté přesilovku.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Jurásek (Špok), 29. Garanin (Polesný, Kučera), 50. Charvát (Garanin), 58. Peš (Špok) – 24. Habrovec (Vrba, Kadlec), 36. M. Brzobohatý (Jurča), 54. Benýšek (Jurča)


    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Zollpriester) – Kolář, Flamík, Škápik, Pokorný, Nedvěd, Janota, Polesný D., Jedlička – Matula, Tomi, Kuba – Špok, Peš, Jurásek – Garanin, Charvát, Kučera – Piskoř, Černohous
    HC Technika Brno: Jekel (Šalena) – Habrovec, Vrba, Navrátil, Koukal, Šidák, Havíř, Strýček – Crhák, Jurča, Brzobohatý P., Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Heža, Bustin, Brzobohatý M., Polesný J., Kadlec, Boček

    Rozhodčí: Škach – Goňa, Wesley
    thejrc.org