Vítkovice – Litvínov 1:0 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 2:3 (po pr.)
Chomutov – Plzeň 7:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 4:3 (po pr.) | Olomouc – Třinec 6:0 (kon.)
K. Vary – Liberec 4:5 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:5 (1:0, 0:3, 1:2)
Mountfield HK
Pátek 23.10.2015, 17:20 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Jaroslav BEDNÁŘ - 2:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zatlouká zřejmě poslední hřebík do pardubické rakve. V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval bývalý slávistický útočník JAROSLAV BEDNÁŘ, který vstřelil pátou branku svého týmu a dokonal pro Hradec veleúspěšné derby. Asistence: Bedřich Köhler.
    45:48 Petr ČÁSLAVA - 2:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    45:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo snižuje na rozdíl dvou branek! Zkušený zadák PETR ČÁSLAVA si vzal kotouč na modré čáře, nic nevymýšlel a trefil pravý horní roh královéhradecké brány. Asistence: Radoslav Tybor.
    43:20 Jiří ŠIMÁNEK - 1:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    43:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec nadále ničí pardubické Dynamo, které počtvrté inkasuje! Jaroslav Kudrna si počkal na to, až se poslední bránící hráč Pardubic pokusí lehnout na led a zblokovat přihrávku a následně našel úplně volného JIŘÍHO ŠIMÁNKA, jenž si smlsnul na jednoduchém gólu do prázdné brány. Asistence: Jaroslav Kudrna.
    35:16 Zdeněk ČÁP - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vede o dvě branky! Takřka čtyřicet vteřin stačilo Hradci k tomu, aby si získal derby na svou stranu. Krátce po Courchainově trefě se trefil i bývalý člen pardubického týmu ZDENĚK ČÁP. Asistence: Lukáš Vantuch.
    34:35 Adam COURCHAINE - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    34:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se dostává do vedení! Červený našel nádhernou přihrávkou ADAMA COURCHAINA, na kterého zívala prázdná brána Dynama a kanadský útočník se v tomto případě nemýlil. Asistence: Bedřich Köhler, Ondřej Kopta.
    27:28 Martin PLÁNĚK - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vyrovnává skóre tohoto utkání! Před Maxwellem se objevilo několik hráčů z obou týmů a pardubický brankář měl problém zorientovat se ve vlastním brankovišti, poté už pouze lovil puk z brány poté, co se trefil MARTIN PLÁNĚK. Asistence: Tomáš Knotek.
    03:47 Jakub SVOBODA - 1:0
     
    03:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se dostává do vedení! JAKUB SVOBODA si vyměnil v akci 3 na 2 kotouč s Tomášem Marcinkem a poté trefil mezeru mezi pravým betonem a vyrážečkou Ondřeje Kacetla. Asistence: Tomáš Marcinko.
    Marken.cz

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 4. Svoboda (Marcinko), 46. Čáslava (Tybor) – 28. Pláněk (Knotek), 35. Courchaine (Köhler, Kopta), 36. Čáp (Vantuch), 44. Šimánek (Kudrna), 60. Bednář (Köhler)


    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kristan) – Šeda, Štajnoch, Čáslava, Nedbal, Ščotka, Bokroš, Zdráhal, Havlík – Tybor, Marcinko, Svoboda – Poulíček, Redenbach, Rolinek – Kolář, Tomášek, Starý – Moučka, Voženílek, Panna.
    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Vydarený, Pláněk, Čáp, Hronek, Jank, Dietz, Vašíček – Kudrna, Knotek, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Vantuch, Kopta.

    Rozhodčí: Souček, Šindler – Bláha, Špůr.

    Diváci: 10194
    thejrc.org