Žilina – Skalica 0:1 (kon.) | Košice – Martin 2:1 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 8:0 (kon.)
Piešťany – Zvolen 4:3 (2:1 po s.n.) | Nitra – Poprad 4:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 23.10.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi HC Košice a MHC Martin, domáci celok už prekvapenie nedopustil a svojho súpera zdolal pomerom 2:1. To teda znamená, že domáci si do tabuľky pripíšu tri body, zatiaľ čo Martin odíde z východu Slovenska naprázdno.

    Pomer striel v dnešnom stretnutí: 32:22

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčime a prajeme vám ešte krásny zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:43:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Martin je síce v pásme súpera, už tam ale nič podstatné nevymyslí.
     
    59:30
    Bicek sa teraz snažil preštrikovať trojicou súperových korčuliarov a v momente,kedy sa zdalo, že sa mu to už podarí, sa nešťastne pošmykol a o puk prišiel.
     
    59:05
    A je to tak. Začala sa posledná minúta riadnej hracej doby, puk je v strednom pásme, na ľadovej ploche vidíme šesticu hráčov hostí.
     
    58:48
    Oddychový čas Martina postranní rozhodcovia využili na skontrolovanie opustenej bránky Dzubinu, ktorý pravdepodobne ostane na striedačke.
     
    58:48
    Oddychový čas hostí.
     
    58:48
    Dzubina smeruje na striedačku, Martin hrá so šesticou korčuliarov!
     
    58:12
    Ďalšia zaujímavá situácia pred Dzubinom, Košice sa tam teraz ocitli vo veľkej šanci na skórovanie, puk bránkovú čiaru nepreťal.
     
    57:40
    Trojica Pavúk – Jenčík – Bartoš teraz dobre zabojovala o puk v útočnom pásme a hoci ani jeden z menovaných presne zakončiť nedokázal, nazbierali cenné sekundy.
     
    57:00
    Hostia napokon ustáli celú situáciu k svojej spokojnosti, z následného pokusu o protiútok ale nebolo nič, keďže Martin o puk pred modrou čiarou prišiel.
     
    56:06
    Ďalšie zakončenie Košíc, to oblo tentokrát zblokované až na ochrannú sieť za Dzubinom, Martin bude musieť prečkať vhadzovanie vo vlastnej tretine.
     
    56:00
    Hostia sa ale budú musieť mať pri podobných situáciach na pozore, puk teraz len tesne minul priestor troch žrdí.
     
    55:16
    Do konca riadnej hracej doby ostáva o niečo menej ako 5 minút. Martin postupne bude musieť odvárať svoju hru a ak chce dnes bodovať, do útočnej tretiny sa bude musieť tlačiť s viacerými hráčmi.
     
    55:00
    Aj napriek tomu môžeme vravieť o vydarenom striedaní domáceho celku, keďže jeho hráči aktívnym napádaním nedovolili poslať súperovi puk von z obrannej tretiny.
     
    54:20
    Aj Košice sa pokúšali o kombináciu v blízkosti bránky svojho súpera, všetko to ale bolo s nepresnosťami.
     
    53:58
    Hra na ľadovej ploche mohla pokračovať, sledovali sme útočné snaženie Martina na ktoré reagoval Riečický pohotovým zákrokom.
     
    53:30
    Na ľade teraz ostal ležať Trávniček, ktorý s pomocou spoluhráčov odkorčuľoval na striedačku, Veríme, že to nebude nič vážne.
     
    53:30
    Nie však na dlhší čas. Prakticky okamžite sa k nemu vrátili, konkrétne to bol Bartoš, ktorý tiesnený z oboch strán nechal vyniknúť Dzubinu.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Lapšanský (Češík), 25. Bartoš (Spilar, Jenčík) – 44. Varga (Bačik, Rusina)


    HC Košice: Riečický (Halász) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk – Bartoš (A), Jenčík, Spilar – Boltun, Suja, Bicek (A) – Bartánus (C), Hrnka, Šoltés – Sojčík, Češík, Lapšanský – Bortňák, Mikula.
    HK VITAR Martin: Dzubina – Tabaček, Rusina, Dvořák, Dlouhý, Trávniček, Bačik, To. Varga, Vyskoč – Skladaný, Surovka, Ti. Varga – Pokrivčák, Murček, Kokavec – Ró. Varga, Dírer, Jokeľ – Kabáč, Jurášek, Rzavský

    Rozhodčí: Snášel – Bednár, Gavalier
    bahis siteleri