Žilina – Skalica 0:1 (kon.) | Košice – Martin 2:1 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 8:0 (kon.)
Piešťany – Zvolen 4:3 (2:1 po s.n.) | Nitra – Poprad 4:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
HK Skalica
sk Pátek 23.10.2015, 17:00 • Zimný štadión Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sme gól opäť nevideli, sledovali sme po celý zápas pomerne vyrovnaný zápas, avšak chýbal tomu väčší náboj. Oba tímy mali k dispozícii veľa presiloviek, ani jedna však využitá nebola. Rozhodla tak situácia z 12.minúty, keď gól po veľkej chybe domácej obrany zaznamenal po samostatnom úniku Jass a zariadil tak pre hostí zo Skalice 3 body! Domáci tím tak nenadviazal na senzačné víťazstvo z utorka, keď dokázal poraziť Trenčín, Skalica tak naväzuje nad včerajšie víťazstvo na Slovensko U20!

    Ďakujeme Vám za pozornosť a zo Žiliny Vám prajeme príjemný zvyšok večera a pekný víkend! Tešíme sa na Vás pri ďalších on-line textových prenosoch na športovom portáli onlajny.eu! (19:17:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Žilina je v útočnom pásme, avšak nedarí a jej presne zakončiť, zdá sa, že Skalica si už víťazstvo ustráži!
     
    59:30
    Romančíkovi po zákroku odskočil puk rovno pred Drevenáka, ten však svojou strelou vyrovnávajúci gól pre svoj tím nezariadil!
     
    59:00
    Tomek je už na striedačke, Žilina hrá power-play!
     
    58:50
    V hre už pokračujeme, hrá sa v obrannom pásme domácich a tak musí ešte ostať Tomek vo svojej bránke.
     
    58:45
    Oddychový čas domácich. Žlina prehráva o jeden gól, domáci tréner Jančuška si zobral oddychový čas a už dáva svoje pokyny svojim zverencom!
     
    58:00
    Hostia sa oslobodili z menšieho tlaku a vyrazil ido útočného pásma. Tam však dlho nepobudli, puk získava Žilina a snaží sa preniknúť pred bránku svojho súpera zo Skalice.
     
    57:45
    Skalica je uzavretá vo svojom obrannom pásme, bráni sa však aj naďalej úspešne a prezentuje sa výbornou defenzívnou robotou.
     
    57:05
    Aj teraz sa Romančík prezentoval úspešným zákrokom a hra je tak opäť prerušená. Žilina sa tlačí do zakončenia, avšak stále jej to tam akosi nechce padnúť.
     
    56:55
    Tak to bola nepríjemná strela na bránku hostí, Romančíkovi puk napokon vypadol, včas ho však dokázal prikryť! Žilina tak ostane v útočnom pásme.
     
    56:15
    Ku puku sa dostali hostia, na chvíľu sa pozreli aj do útočného pásma, o puk tam však rýchlo prišli a dopredu to už pochopiteľne skúša domáci celok.
     
    55:00
    Po strele Róberta Hunu, Romančík hru prerušuje úspešným zákrokom, puk zastal pod jeho korčuľou, veľa nechýbalo a puk mohol skončiť aj za bránkovou čiarou.
     
    54:33
    Ježek napokon dostáva osobný 10-minútový trest za nešportové správanie. Bude tak svojmu tímu v závere zápasu veľmi chýbať.
     
    54:25
    Hra je prerušená! Hokejisti oboch tímov sa dostali do menšej šarvátky a slovných výmien, rozhodcovia sa snažia upokojiť situácii. Zrejme sa bude aj vylučovať.
     
    54:00
    Žilina sa opäť prebojovala do útočného pásma, o puk však musí tvrdo bojovať pri mantinely.
     
    53:15
    Domáci tím sa prebojoval do útočného pásma, tam však nič prevratné nevymyslel a po chybe puk stráca. Skalica a nikam neponáhľa, snaží sa naťahovať čas.
     
    52:30
    Vynikajúci zákrok domáceho brankára Tomeka! Brendl výborne vybojoval puk pri mantineli, prihral do voľného priestoru na Komínka, ten sa dostal do nájazdu na domáceho brankára, ten však výborným zákrokom ešte drží svoj tím nad vodou!
     
    51:30
    Bajaník zachytil puk a snažil sa predĺžiť na Drevenáka, hostia však puk zachytili a vytlačili domácich do stredného pásma.

    Dávid Švec

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 12. Jass (Mickievics)


    MsHK Žilina: Tomek – Huna Ro., Grman, Huna Rich., Kurali, Švec – Valášk, Makovský, Konečný, Novotný, Stupka – Ježek, Bajaník, Drábek, Brejčák, Drevenak – Rehák, Niník, Lipovský, Schroner, Rogoň
    HK Skalica: Romančík – Školiak, Polata, Studenič, Ďurák, Pašek – Brendl, Novák, Komínek, Opalek, Klíma – Jass, Jaborník, Bezúch, Barák, Kovalovský – Mickievics, Zukal, Lantoš, Rožník, Brodek

    Rozhodčí: Róbert Müllner – Tomáš Orolin, Martin Jobbágy, Andrej Bogdaň
    bahis siteleri