Vsetín – Frýdek-M. 8:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 2:6 (kon.) | Poruba – Opava 5:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 6:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 2:3 (kon.) | Warriors Brno – Uničov 4:0 (kon.)
SHK Hodonín – Uh.Brod 8:5 (kon.) | Klatovy – Kobra 3:4 (kon.) | Karlovy Vary B – Most 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Letňany 5:8 (kon.) | Klatovy – Kobra 3:4 (kon.) | HC Boskovice – Chrudim 3:9 (kon.)
SK Karviná – Havířov 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Hvězda Praha 4:3 (1:0 po s.n.) | Krkonoše – Jindř. Hradec 7:4 (kon.)
Písek – V.Popovice 5:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:6 (1:1, 1:1, 0:4)
HC Tábor
Pátek 23.10.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    Od nás z Kotliny je to vše. Hezký večer (ať doma či v hospodě u pivka) přeje a u dalších onlajnů se těší na počtenou Richard Wagner. (19:00:24)
     
    Duel je u konce. Tábor se v samotném závěru rozstřílel a poslední pětiminutovku proměnil ve svou střeleckou exhibici. Díky tmu si tak odváží z Kotliny cenné vítězství, jehož výše ale neodpovídá průběhu zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Domácí se ještě snaží alespoň o třetí gól v síti Adama Petříka, ale jejich pokusy jsou nepřesné, či jsou blokovány obránci.
     
    58:55
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hodně smolný gól pro domácí, který bude zřejmě definitivní tečkou za utkáním Robert Pejša vyhrál vhazování a puku se chopil DAVID NEHODA, který ho z kruhu napálil na bližší tyč, kde klečel domácí gólman. Kotouč si to škrtl o jeho lapačku a zaplul pod horní tyč! Asistence: Robert Pejša.
     
    58:25
    Jan Brož unikal po pravém křídle sám na Víta Kekulu, který se nenechal zmást pohybem a jeho backhand na bližší tyč vyrazil lapačkou. Následně si připsal úspěšný zákrok proti střele z osy kluziště, jejímž autorem byl Robert Pejša.
     
    57:43
    V útoku jsou domácí. David Hubert vystřelil z pravého kruhu, ale jeho přízemní zakončení skončilo jen na betonech pozorného Adama Petříka.
     
    57:17
    Vojtěch Prchal znovu v akci. Tentokrát si od prken vybruslil až na osu, ale domácí gólman si jej dobře vybruslil a jeho následnou střelu pokryl na hrudi.
     
    56:47
    Martin Novák projel na pravý kruh a rychlou střelou vyprášil Kekulovy betony. Následně se dostal k dorážce Vojtěch Prchal, který ale z úhlu našel jen přemisťujícího se gólmana.
     
    56:37
    Adam Petřík přerušil závar na brankovišti tím, že ukryl puk ve výstroji. Následně vznikla menší strkanice, ale vše se obešlo bez trestů.
     
    55:56
    Tábor právě vstřelil branku!
    Táborští zřejmě definitivně rozhodují zápas, protože přidávají pátou branku. Pavel Pospíchal sebral v rohu pásma puk a posunul jej ŠTĚPÁNU KADILÁKOVI. Ten se rozjel, objel klec a trefil jen beton bleskově se přesunuvšího Víta Kekuly. Následně dostal táborský hráč až příliš prostoru, když si vyražený kotouč přebral, vybruslil na osu a ranou do vinglu zavěsil. Asistence: Pavel Pospíchal.
     
    55:31
    Jakub Kraučuk lehce nahodil puk na branku a David Bušek jej tečoval. Kotouč ale jen ladně přeletěl stojícího Petříka i jeho horní tyč.
     
    55:17
    Bratři Prchalové nyní vykombinovali za brankou možnost na střelu od modré. Tu ale Vít Kekula dobře viděl a vykopl ji do ochranné sítě.
     
    54:36
    Jakub Kraučuk se na modré čáře vyhýbal obránci a puk si kolem jeho hokejky prohodil přes modrou čáru. Rozhodčí vše viděl a odpískal ofsajd.
     
    54:12
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši odskakují na rozdíl dvou gólů a podruhé se prosazují v přesilové hře. Vít Kekula nejprve zneškodnil střelu od modré čáry a havlíčkobrodská ekipa se osvobodila. Pak ale přišel brejk, po kterém hosté udeřili, když PAVEL POSPÍCHAL ranou z osy kluziště pokořil domácího muže s maskou střelou přesně umístěnou nad beton. Domácí střídačka protestuje, ale po pravdě řečeno jsem viděl až střelu, nikoliv to, proč se domácí čílí. Bez asistence.
     
    53:47
    Domácí se neudržel v pásmu a na druhé straně se otevřel prostor pro Kohouty. Těm se ale nepodařilo vymyslet nic zajímavého. Budou mít ale další šanci, protože za zdržování hry je vyloučen Michal Semrád (HBR), který poslal kotouč ve snaze vyhodit jej ven z pásma mimo hrací plochu.
     
    52:42
    Radek Veřtát se dostal na levém kruhu ke střele, kterou ale orazítkoval jen klouzající beton domácího muže s maskou.
     
    52:12
    Po ostrém pokusu od modré, který zaduněl na zadní mantinel se kotouč od prken odrazil na protilehlý roh brankoviště, kam včas skočil Vít Kekula, který zalehl puk před dojíždějícím Davidem Nehodou, na kterého by zívala prázdná klec!
     
    51:21
    Domácí jsou zatlačeni do obranného pásma. Dobře se jim ale daří blokovat táborské pokusy o střelbu. Jako jediný tak po vyjetí zpoza klece vypálil Jan Brož, ale ten našel jen Kekulovu vyrážečku.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Kraučuk (Křížek, Kittler), 35. Suchý (Motl) – 19. Kadilák (Pospíchal, Brož), 23. Martin Novák (Pospíchal, Hájek), 42. Pejša (Novotný), 55. Pospíchal, 56. Kadilák (Pospíchal), 59. Nehoda (Pejša)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Semrád "C", Motl, Suchý, Vacek, Bancíř, Bušek – Kraučuk, Hlídek "A", Polák, Hubert, Přibyl, Křížek, Kittler.
    Trenéři: Richard Cachnín a Petr Jansík.

    HC Tábor: Petřík (Michal Novák) – Hošek, Kadilak, Novotný, Vác. Prchal, Voj. Prchal, Růžek "A", Skalický, Štefan, Slavík, Hlaveš, Nehoda "A", Martin Novák, Hájek, Brož, Pejša, Pospíchal, Veřtát.
    Trenér: Jaroslav Drda.

    Rozhodčí: Michal Antonín – Jan Jeletz, Jaroslav Kuřítko
    thejrc.org