Lorient – Rennes 1:1 (kon.) | Angers – Guingamp 0:0 (kon.) | GFC Ajaccio – Nice 3:1 (kon.)
Montpellier – Bastia 2:0 (kon.)
konec
Montpellier HSC
2:0 (0:0)
SC Bastia
Sobota 24.10.2015, 20:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy

     
    Dnešní utkání je u konce! Montpellier HSC zvládl utkání s SC Bastia, kterou porazil 2:0 !


    První poločas na Stade de La Mosson toho bohužel příliš zajímavého nenabídla. Oba týmy byly od úvodních minut velmi aktivní, avšak na pořádnou šanci jsme čekali až do 41. minuty, kdy vystřelil Jean Deza. Domácí útočník to o minutu později zkoušel znovu, avšak ani v tomto případě nemířil přesně!

    Skóre utkání otevřel v 63. minutě Ryad Boudebouz, který se prosadil povedenou střelou z hranice vápna! Hostující celek se snažil vyrovnat, nicméně do žádné větší šance se nedostal. V závěru pečetil domácí vítězství Rodrigue Ninga!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (21:49:45)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Montpellier mohl ještě kosmeticky upravit výsledek, nicméně přihrávka na Camara nebyla příliš přesná. Pokud by byla, Camara by šel sám na Leca!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! To však domácí vůbec nemusí trápit, neboť mají dostačující dvoubrankový náskok, a jsou u míče!
     
    90
    Výbornou obrannou práci odvedl ve vlastním pokutovém území Brazilec Hilton, který se dostal před napadajícího Raspentina, a ten fauloval!
    88. Rodrigue Casimir Ninga - 2:0
     
    88
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Montpellier se prosazuje v samontém závěru podruhé, a vítězství si již pohlídá! Domácí vybojovali další rohový kop, ze kterého však neudeřili. Následně dostal dobrou přihrávku do vápna Hilton, který posadil míč přesně na nohu RODRIGUE NINGA, který nedal Lecovi šanci!
     
    87
    Exekuce rohového kopu se zhostil Ryad Boudebouz, jehož nadýchaný centr sice našel na zadní tyči Hiltona. Brazilský stoper však svou hlavičku nenasměroval přesně.
     
    86
    Montpellier se dostal do kombinace na útočné polovině, a hned byl nebezpečný! Ryad Boudebouz předal před pokutovým územím míč Ningovi, jehož přízemní ránu vyrazil brankář Leca na rohový kop!
     
    84
    Střídající Diallo dostal do středu hřiště přihrávku od Modesteho, a snažil se za obranou Montpellieru najít naběhlého Ayitého. Útočník z Toga se však nedokázal k míči přes bránícího hráče dostat!
     
    82
    Hostující kapitán Yannick Cahuzac ve středu hřiště poslal na trávník domácího Williama Rémy, a dostává od hlavního rozhodčího žlutou kartu!
     
    81
    Bastia se pokoušel zahrozit z pravé strany, kde dostal hodně prostoru obránce Cioni. Jeho centr letěl nebezpečně před branku, nicméně Pionnier dokázal míč vyboxovat.
     
    80
    Montpellier z rozehrávkou rohového kopu rozhodně nespěchal. K míči si v klidu došel Ryan Boudebouz, jehož následný centr však našel pouze rukavice brankáře Leca!
     
    79
    Montpellier měl k dispozici velmi zajímavou standardní situaci, které se ujal Ryad Boudebouz. Jeho střela však trefila pouze zeď! Následně se však před vápnem dostal k míči Bertaud, jehož ránu zblokoval Modesto na rohový kop!
     
    77
    Montpellier se však nechce spokojit pouze s jednogólovým vedením! Do vápna dostal rychlou přihrávku Jonas Martin, jehož centr měl zachytit brankář Leca, to se však nestalo, a za svého brankáře musel řešit situaci stoper Modesto!
     
    76
    Exekuce následné standardní situace se ujal Ryad Boudebouz, jehož centr našel za obranou naběhlého Hiltona. Brazilský stoper se však nacházel v ofsajdu!
     
    75
    Hodně ostrým zákrokem na polovině hřiště se prezentoval Axel Ngando, který poslal tvrdým zákrokem k zemi Boudebouze. Hlavní sudí neváhal, a udělil zcela zaslouženou žlutou kartu!
     
    74
    Obránce Marange se dostal na levé straně k míči, a obratem poslal do vápna centr, na který si nabíhal Ayité. Útočník z Tonga se k hlavičce však přes brankáře Leca nedostal!

    Jan Havlovic

    Branky: 63. Boudebouz (Rémy), 88. Ninga (Hilton)

    Karty:   59. Deplagne (MON) – 53. Peybernes (BSA), 75. Ngando (BSA), 82. Cahuzac (BSA)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 8:12.
    Montpellier HSC: Pionnier – Deplagne, Hilton, Congré, Roussillon (68. Bensebaini) – Rémy, Martin – Dabo (60. M. Yatabaré), Boudebouz, Deza (46. Ninga) – Camara.
    Náhradníci: Bertaud – N'Diaye, M. Yatabaré, Skhiri, Bensebaini, Ninga, Cornette.

    SC Bastia: Leca – Cioni, Squillaci, Peybernes (73. Modesto), Marange – Fofana (73. Diallo), Cahuzac – Ngando, Danic (67. Raspentino), J. Palmieri – Ayité.
    Náhradníci: Hansen – Coulibaly, Diallo, Raspentino, Houri, Mostefa, Modesto.

    Rozhodčí: Jérome Miguelgorry – Gaillar, Mouysset (vš. Francie)
    thejrc.org