Celta Vigo – Real Madrid 1:3 (kon.) | Granada – Real Betis 1:1 (kon.) | Sevilla – Getafe 5:0 (kon.)
Malaga – La Coruňa 2:0 (kon.)
konec
Malaga CF
2:0 (0:0)
Deportivo La Coruňa
Sobota 24.10.2015, 22:05 • Estadio La Rosaleda, Málaga • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    Domácí kouč Javi Gracia může být s výkonem svých svěřenců spokojený

     
    Dnešní utkání je u konce! Málaga CF zvládla domácí utkání s Deportivem La Coruňa, a zvítězila 2:0 !

    První poločas na Estadio La Rosaleda bohužel branku nenabídl. Velkou šanci měl již v sedmé minutě domácí Juan Carlos, jehož přízemní rána skončila mimo. Po půlhodině hry mohlo jít Deportivo do vedení, avšak střela Riery skončila na tyči!

    Velkou šanci domácího týmu měl hned na začátku poločasu Tigahdouinho, jeho hlavička však nemířila přesně. V 62. minutě se však domácí fanoušci dočkali, když se ze standardní situace trefil Adnane Tighadouini. V samotném závěru potvrdil vítězství domácích brankou Juan Carlos!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (23:55:25)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Laure naběhl na levou stranu, kam dostal přihrávku od Caniho. Následně našel v pokutovém územím Lucase, jehož střela byla zablokovaná.
     
    90+2
    Hosté se ještě pokoušejí o snížení, a v závěru vybojovali rohový kop! Exekuce se ujal Lucas Pérez, který svůj centr poslal na zadní tyč. Do tohoto prostoru však naběhl Kameni, který si míč stáhl ze vzduchu.
     
    90+1
    Deportivo zahrávalo standardní situaci, které se ujal Pedro Mosqera, pro jehož centr si ve vápně šel Kameni. Domácímu brankáři však míč vypadl, nicméně nikdo z hostů se ke střele nedostal.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec záklandí hrací doby!
     
    88
    Obránce Rosales navíc dokázal obral o míč útočníka Lucase Péreze, a chtěl zamířit vpřed. Jeho postup však právě španělský útočník zastavil nedovoleným zákrokem.
     
    87
    Deportivo sice kombinuje na útočné polovině, nimcéně je skoro jasné, že domácí celek si tento dvougólový náskok již pohlídá až do samotného konce!
    85. Juan Pérez Carlos - 2:0
     
    85
    Málaga právě vstřelila branku!
    Málaga se pět minut před koncem základní hrací doby trefuje podruhé, a nejspíše rozhoduje o svém vítězství! Z pravé strany poslal do vápna nebezpečný centr obránce Rosales, k hlavičce se však nikdo z domácích nedostal. Na hranici šestnáctky se dostal k míči JUAN CARLOS, který nasprintoval do vápna, a poslal míč přesně ke vzdálenější tyči!
     
    83
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí domácí kouč Javi Gracia. Ze hřiště odchází střelec zatím jediné branky dnešního utkání, Adnan Tighadouini, na jehož místo přichází Ricardo Horta!
     
    81
    Ani v tomto případě si Deportivo nedokázalo poradit při kombinaci na útočné polovině. Následně to udělal parádně Juan Carlos, který doslova vykoupal Mosqueru, a dlouhým centrem hledal na opačné straně Espinha, toho stáhl k zemi Sidnei. Nedovolený zákrok se však nepíská!
     
    80
    Rosales navíc zaváhání svého protihráče dokázal využít. Po pravé straně postupoval stále dál dál, a následně poslal centr do vápna, který přes Charlesem odvrátil Arribas!
     
    79
    Obránce Navarro se křížnou přihrávkou pokoušel najít u postranní čáry naběhlého Borgese, kterému však nesedlo zpracování, a míč mu utekl k Rosalesovi.
     
    78
    Javi Gracia provádí své druhé střídání v dnešním utkání. Ze hřiště odchází španělský středopolař Recio, kterého na posledních patnáct minut nahradí Pablo Fomals!
    Momentky z úvodní branky dnešního utkání.

     
    77
    Málaga s rozehrávkou rozhodně nespěchala. Na tránvíku ještě zůstal ležet středopolař Juan Carlos, který si zjevně přivodil nějaké zranění.
     
    76
    Deportivo vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Lucas Pérez. Centr hostujícího útočníka ve vápně našel hlavu Arribase, který však mířil nad!

    Jan Havlovic

    Branky: 62. Tighadouini, 85. J. P. Carlos

    Karty:   9. Mosquera (DEP)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 11:10.
    Malaga CF: Kameni – Rosales, Albentosa, Weligton, Boka – Recio (78. Fornals), Tissone – Tighadouini (83. Horta), Duda (65. Espinho), J. P. Carlos – Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Filipenka, Espinho, Fornals, Čop, Horta, Miguel Torres.

    Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran (73. Cani), Arribas, Sidnei, F. Navarro – Fajr, C. Borges, Mosquera, Cartabia – O. Riera (58. Laure), Lucas.
    Náhradníci: Gómez – Cani, Bergantiños, Alberto, Gutiérrez, Lopo, Laure.

    Diváci: 20644
    thejrc.org