Mountfield HK – Zlín 5:6 (po pr.) | Chomutov – K. Vary 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:1 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 3:2 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 0:3 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:2 (po pr.)
Pardubice – Olomouc 0:1 (po pr.) | Liberec – Třinec 2:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Sobota 24.10.2015, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:53:32)
     
    57:32
    Další pěkná akce druhé lajny domácího týmu. Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu posílal Stříbrný kotouč před bránu na Reichla, kterému ve skórování zabránila mrštná lapačka Ondřeje Kuchaře!
     
    48:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde do trháku, teď už to budou mít domácí hodně těžké. TOMÁŠ ANDRLÍK projel středním pásmem jako nůž máslem, následně i nikým nebráněný vystřelil a jeho rána i s trochou štěstí skončila v síti. Bez asistence.
     
    47:27
    Jindřich Sklenička nejprve pokazil rozehrávku svého týmu a následně se i dopustil faulu. Hráč Litvínova odjíždí na trestnou lavici za podražení.
     
    43:56
    Martin Havelka se ihned po skončení trestu zapojil do útočné akce svého týmu. Stříbrný si jako první dojel pro vyhozený kotouč v rohu hřiště a servíroval ho před bránu. Tam stál zmiňovaný Havelka spolu s Bárdošem, jenže ani jeden z nich neodkázal dostat kotouč za záda Kuchaře.
     
    41:46
    Na ledě se začínají objevovat emoce. Po jednom z ostřejších soubojů si zahrají hosté přesilovou hru. Dvě minuty na trestné lavici si odsedí Martin Havelka, který se podle názorů hlavního rozhodčího provinil sekáním.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Jaroslav Šimeček na polovině hřiště chytře nadzvedl hůl poslednímu obránci Plzně a jel sám na Kuchaře. Svůj samostatný únik zakončil svižnou ranou tahákem, jenže bohužel pro domácí netrefil vůbec bránu.
     
    37:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Smolný gól pro domácí výběr. První ránu Šimona Petráš dokázal Spěšný ještě vyrazit, jenže smolně přímo na hůl MARTINA BENEŠE, kterému stačilo pouze trefit poloodkyrtou bránu. Asistence: Šimon Petráš, Milan Švarc.
     
    36:51
    Tak tato další přesilovka domácích nebyla příliš povedená, když si v ní nevytvořili ani jednu kloudnější šanci. Jakub Pokorný se vrací na led.
     
    34:51
    Domácí budou mít další velkou možnost poprvé v utkání skórovat, jelikož k mání mají další přesilovou hru. Jakub Pokorný si v obranném pásmu nevěděl rady s Jaroslavem Šimečkem, a tak ho fauloval. Hostující hráč odjíždí směr trestná lavice za držení protihráče.
     
    30:08
    Domácí přesilovka končí. Severočeši ji nesehráli vůbec špatně, jenže branka z toho ani po velkých šancích není, a tak se Tomáš Andrlík vrací po celých dvou minutách na ledové kluziště.
     
    29:54
    Trojice domácích hráčů, konkrétně Reichel, Stříbrný a Havelka, se v brankovišti snažili dotlačit kotouč za brankovou čáru. Nevíme, zdali se jim to povedlo, ale podle hráčů na domácí střídačce zřejmě jo. Stejný názor ovšem nesdílí sudí dnešního utkání, a tak se stále pokračuje za jednobrankového vedení pro Plzeň.
     
    28:08
    Zbytečný faul jednoho z nejzkušenějších hráčů Plzně a domácí si zahrají přesilovou hru. Tomáš Andrlík v obranném pásmu svého týmu bez puku sekl některého z hráčů domácích, za což si vysloužil dvě minuty na trestné lavici.
     
    24:34
    Další výborný zákrok domácího brankáře! Po mantinelu ujel Stráský a ze strany jel sám na Spěšného. Svou akci vyřešil ranou na delší tyč, tam ovšem zase byla lapačka gólmana, kterému již poněkolikáté patří potlesk z tribun.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 6. Švarc (Kokoška, Petráš), 38. Beneš (Petráš, Švarc), 49. Andrlík


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Moravec, Franc, Šesták, Březák, Brejžek, Brzek, Vostárek – Havelka, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.
    HC Plzeň 1929: Kuchař (Štekr) – Polívka, Kaňák, Walter, Andrlík, Pokorný – Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Vavřička, Krystl, Rajal, Krliš, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Stráský, Suchý.

    Rozhodčí: Würtherle – Špůr, Beránek.
    thejrc.org