Mountfield HK – Zlín 5:6 (po pr.) | Chomutov – K. Vary 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:1 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 3:2 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 0:3 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:2 (po pr.)
Pardubice – Olomouc 0:1 (po pr.) | Liberec – Třinec 2:3 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
5:6 (1:1, 2:1, 2:3 - 0:1)
Berani Zlín
Sobota 24.10.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Hradec nakonec zápas opravdu ztrácí. Tentokrát si pro sebe vyhradil ledovou plochu DOMINIK HLADIŠ, který se nádherně vyhnul hradeckému hitu, nestačili mu ani další soupeři a pak ze střední vzdálenosti napálil puk mezi betony Daniela Bechného do branky. Je rozhodnuto – 5:6 po prodloužení! Bez asistence.
     
    55:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    No a je to tady, obrovský kiks v hradecké obraně nabídl hostům vyrovnání! Místo rozehrávky domácí jen přihráli puk JANU VYORALOVI, který naprosto po vzoru Hlaváče objel hradeckou svatyni a zasunul puk za brankovou čáru. Jak skóre napovídá, tento duel nepatří gólmanům – 5:5. Bez asistence.
     
    53:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Znovu stačil hostům jenom krátký moment, aby potrestali okno v hradecké defenzivě a vrátili se do zápasu! Po útočném vhazování jim stačilo šest sekund, k puku se dostal MICHAL GAGO, udělal s ním pár temp dopředu a pak ho neomylně poslal do růžku – 5:4! Asistence: Petr Miko.
     
    48:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    A znovu Mountfield vede o dvě branky! Hektická pasáž pokračuje dalším gólem, Jakub Orság našel vychytralou přihrávkou úplně volného PATRIKA MIŠKÁŘE. Ten si stáhl puk na bekhend, ale pak si ho potáhl až za brankovou čáru, odkud ho kolem tyčky a betonu ležícího Halody dopravil do prázdné brány. Tohle byla obrovská nádhera – 5:3! Asistence: Jakub Orság.
     
    48:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ale ještě to bude drama, Zlín se nevzdává a rychle snižuje na rozdíl jediné trefy! MICHAEL HLAVÁČ se na levé straně rozhodl nestřílet, místo toho objel hradeckou branku a Bechný se nestačil přesunout. Kotouč už podle všeho vyškrábl zpoza brankové čáry, i když rozhodovaly opravdu jen centimetry – 4:3! Asistence: Dominik Hladiš.
     
    46:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že fauly dnes možná budou stát zlínské juniory zápas. Hradec využívá už třetí přesilovku z pěti! Patrik Miškář tvrdě vypálil od modré čáry, jeho střelu Haloda vyrazil a pak neuvěřitelně zastavil i Drašnarovu dorážku. Jenže všechno bylo marné, neboť spoluhráči byli v nedohlednu a další dorážka ALEŠE KRÁTOŠKY už šla do úplně prázdné brány – 4:2! Asistence: Tomáš Drašnar, Patrik Miškář.
     
    35:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a velký hradecký nápor vede k obratu skóre, domácí poprvé v zápase vedou! Teď to provedli opravdu parádně, když Drašnar vybídl z rohu Hronka, ale ten se neukvapil a puk přenechal na druhou tyčku JAKUBU ORSÁGOVI. Pro domácí dvaadvacítku už to bylo před prázdnou brankou úplně snadné. Hradec využívá další přesilovku vteřinu před koncem – 3:2! Asistence: Filip Hronek, Tomáš Drašnar.
     
    33:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou ve druhé třetině jasně lepším týmem a ve druhé přesilovce podruhé vyrovnávají skóre! Měli ještě k dispozici ponechanou výhodu, ta ale netrvala dlouho, když se mezi kruhy dostal k puku od Drašnara PATRIK MIŠKÁŘ a nekompromisně prostřelil Halodu mezi betony – 2:2! Asistence: Tomáš Drašnar.
     
    23:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází druhý gól hostů, kteří si berou zpátky ztracené vedení. MICHAL GAGO přejel modrou čáru sám, tak se rozhodl prudce vypálit na druhý růžek. Františka Veselého jeho střela očividně zaskočila a Gago mohl slavit – 1:2! Bez asistence.
     
    03:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ovšem za 21 sekund přichází hradecká odpověď! Domácí to sehráli opravdu svižně, Orság našel svou přihrávkou TOMÁŠE DRAŠNARA, který z mezikruží prostřelil Ondřeje Halodu nad vyrážečkou. Máme vyrovnáno a pojedeme zase od nuly – 1:1! Asistence: Jakub Orság.
     
    03:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se ve čtvrté minutě ujímají vedení! Středem hřiště se rychle rozjel MICHAL STUCHLÍK a rozhodl se ze střední vzdálenosti vypálit mezi betony Františka Veselého. Ty sice secvakly, ale mezírka mezi nimi zůstala a kotouč se došoural za brankovou čáru – 0:1. Asistence: Adam Hořanský.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Drašnar (Orság), 34. Miškář (Drašnar), 36. Orság (Hronek, Drašnar), 47. Krátoška (Drašnar, Miškář), 49. Miškář (Orság) – 4. Stuchlík (Hořanský), 24. Gago, 49. Hlaváč (Hladiš), 54. Gago (Miko), 56. Vyoral, 62. Hladiš


    Mountfield HK: F. Veselý (24. Bechný) – E. Veselý, Košař, Bureš, Havránek, Hronek, Suda – Zahradník, Hnik, Miškář, Drašnar, Krátoška, Hofman, Chalupa, Orság, Gančarčík, Pilař "C". Trenér: Aleš Krátoška.
    Berani Zlín: Haloda (Barvík) – Kosorin, Sirota, Stuchlík, Procházka, Gazda, Kolařík – Hlaváč, Gago, Miko, Dalajka, Stiksa, Peška, Horváth, Vyoral, Karafiát, Strmiska, Hladiš "C", Hořanský. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Veinfurter – Lučan, Kis.
    thejrc.org