Kladno – Havířov 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 1:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 3:1 (kon.)
Prostějov – Most 4:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 5:7 (kon.) | Slavia – Třebíč 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Sportovní klub Kadaň
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 31.10.2015, 17:00Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň potvrzuje své vítězství a přidává další branku. JAROSLAV KŮS se dostal k puku, se kterým nic nevymýšlel a vyslal dělovou střelu na Gábu, který byl proti jeho nekompromisní střele bezmocný. Asistence: Jakub Trefný.
     
    35:47
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí otáčení průběh utkání a dostávají se do vedení 2:1. Kadaň se dostala do dalšího brejku, tentokrát dva na jednoho. Střela Jaromíra Kverky skončila pouze na tyči, ale puk se odrazil k RADKU VESELÝMU, který jej už dostal do branky hostů – 2:1. Asistence: Jaromír Kverka.
     
    34:30
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň zachytila rozehrávku hostů a dostala se do přečíslení. Darek Hejcman uviděl před brankou osamoceného ANTONÍNA DROBNÉHO, který se svou přesnou střelou nemýlil a vyrovnává na 1:1. Asistence: Darej Hejcman.
     
    29:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Martin Heřman si se svým trestným střílením poradil nejlépe jak mohl a posílá Motor dovedení, když přesnou střelou pod horní tyč překonal domácího Tadeáše Dvořáka.
    Marken.cz

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 35. Drobný (Hejcman), 36. Veselý (Kverka), 60. Kůs (Trefný) – 30. Heřman (TS)


    Sportovní klub Kadaň: Dvořák (Dlouhý) – Drobný, Trefný, Szathmáry, Blaha, Černý, Rohan, Novák, Cestr – Račuk, Kůs, Hejcman – Veselý, Kverka, Hlava – Vaněk, Vrána, Sloboda – Wágner, Macháček, Šťovíček
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Kůdela) – Mucha, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Zíb, Žovinec, Kříž – Kuchejda, Pajič, Babka – Nouza, Straka, Heřman – Žálčík, Rob, Švihálek – Guman, Škoda, Prokeš.

    Rozhodčí: Petružálek – Rozlílek, Svobodová
    thejrc.org