Buffalo – Philadelphia 3:1 (kon.) | NY Rangers – Toronto 3:1 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (kon.)
Carolina – Colorado 3:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:3 (kon.) | Florida – Boston 1:3 (kon.)
Minnesota – Chicago 5:4 (kon.) | Calgary – Montreal 2:6 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:4 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:2 (2:1 po s.n.) | Dallas – San Jose 5:3 (kon.) | Los Angeles – Nashville 4:3 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Ottawa Senators
Sobota 31.10.2015, 00:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:59
    Na druhé straně vyjel Howard z branky a přihrávku před prázdnou braku na Wierciocha musel řešit Jakub Kindl faulem. Český zadák tak dostává dvě minuty a domácí jdou do čtyř. A z tribun se při vzpomínce na přehlédnutý faul na Larkina začíná znovu trošku bučet.
     
    38:56
    A bude se znovu vylučovat, tentokrát půjde za katr Brendan Smith, který podrazil u mantinelu Ryana.
     
    36:37
    Smith naprosto hloupě, ono by se dalo použít i jiné slovo, přetáhl přes nohy zcela mimo hru Larkina a domácí budou hrát 67 vteřin v pěti proti třem! Tak tohle už je pro Detroit obrovská příležitost.
     
    35:44
    Nyquist nebezpečně vypálil na rameno Hammonda, ten kotouč vyrazil a Glendening chtěl dorážet, ale k puku se nedostal, zahákoval jej Cody Ceci. Ten jde dnes podruhé již na trestnou lavici.
     
    26:53
    A sotva skončila dlouhá početní výhoda Red Wings, tak se zase dočkají přesilovky Senátoři. Na trestnou lavici po faulu na Turrise odchází Tomáš Jurčo. Dvě minuty za držení.
     
    24:48
    Malé odčinění je tu, Larkin si vykoledovalfaul Smithe, přesilovka bude pokračovat chvíli v poměru pěti proti třem.
     
    23:13
    Druhá přesilovka pro domácí, Chris Neil dostává dvě minuty za podražení Pulkkinena.
     
    19:15
    Riley Sheahan se tlačil do zakončení, ale Cody Ceci se provinil faulem a za držení odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    14:45
    A tak ne, nakonec dostává dvě minuty právě Justin Abdelkader za držení hole. Zajímavý verdikt rozhodčích už jen z toho důvodu, že pak by měl gól platit, vždyť po zákroku Abdelkadera se nikdo z domácích ke kotouči nedostal, natož aby se ho zmocnil. Zajímavé rozhodnutí. Ale co je podstatné, první početní výhoda dnešního zápasu připadá na stranu Ottawy.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 37. Zetterberg (Pulkkinen, Nyquist) – 19. Turris (Stone), 31. Puempel (Ryan, Karlsson), 60. Ryan (Michálek, Turris)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Marčenko, Kindl, Smith – Abdelkader, Zetterberg, Larkin – Tatar, Sheahan, Nyquist – Jurčo, Helm, Pulkkinen – Miller, Glendening, Andersson. Trenér: J. Blashil
    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Methot, Karlsson, Wiercioch, Ceci, Cowen, Borowiecki – Prince, Turris, Stone – Puempel, Zibanejad, Ryan – Michálek, Pageau, Chiasson – McCormick, Smith, Neil. Trenér: D. Cameron

    Rozhodčí: Dwyer, Sutherland – Cherrey, Shewchyk

    Diváci: 20027
    bahis siteleri