Buffalo – Philadelphia 3:1 (kon.) | NY Rangers – Toronto 3:1 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (kon.)
Carolina – Colorado 3:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:3 (kon.) | Florida – Boston 1:3 (kon.)
Minnesota – Chicago 5:4 (kon.) | Calgary – Montreal 2:6 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:4 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:2 (2:1 po s.n.) | Dallas – San Jose 5:3 (kon.) | Los Angeles – Nashville 4:3 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Ottawa Senators
Sobota 31.10.2015, 00:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Bobby RYAN - 1:3
     
    59:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak se BOBBY RYAN dočkal. Hosté vyhráli buly a útočník Senátorů pak po přihrávce od ujíždějícího Milana Michálka zamířil přesně do prázdné klece. Asistence: Milan Michálek, Kyle Turris.
    Henrik ZETTERBERG - 1:2
     
    37:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Teď už se domácí prosazují! Obrovský kus práce odvedl na brankovišti Justin Abdelkader, tvrdá rána Pulkkinena se odrazila k HENRIKU ZETTERBERGOVI, který z první do odkryté branky vstřílí svou 299. branku v NHL v kariéře! Asistence: Teemu Pulkkinen, Gustav Nyquist.
    Matt PUEMPEL - 0:2
     
    30:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže Marčenko odstoupil od svého hráče před brankou právě k Ryanovi, který kroužil po Kindlově hře tělem ven z prostoru za brankou podél hrazení do rohu kluziště, a Ryan zadovkou našel MATTA PUEMPELA, který z první nedal Howardovi šanci. Kindl k němu přijel již pozdě. Asistence: Bobby Ryan, Erik Karlsson.
    Kyle TURRIS - 0:1
     
    18:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    KYLE TURRIS otevírá skóre dnešního utkání! Ačkoliv měl zezadu blokovanou hokejku tou soupeřovou, nakonec prokázal více sil a po vyjetí před brankoviště zametl kotouč pod Howardovými betony do branky. Asistence: Mark Stone.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 37. Zetterberg (Pulkkinen, Nyquist) – 19. Turris (Stone), 31. Puempel (Ryan, Karlsson), 60. Ryan (Michálek, Turris)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Marčenko, Kindl, Smith – Abdelkader, Zetterberg, Larkin – Tatar, Sheahan, Nyquist – Jurčo, Helm, Pulkkinen – Miller, Glendening, Andersson. Trenér: J. Blashil
    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Methot, Karlsson, Wiercioch, Ceci, Cowen, Borowiecki – Prince, Turris, Stone – Puempel, Zibanejad, Ryan – Michálek, Pageau, Chiasson – McCormick, Smith, Neil. Trenér: D. Cameron

    Rozhodčí: Dwyer, Sutherland – Cherrey, Shewchyk

    Diváci: 20027
    ocianews.com