Olomouc B – Sokolov 1:2 (kon.) | Varnsdorf – Vlašim 2:2 (kon.) | Hr. Králové – Třinec 5:0 (kon.)
konec
FK Varnsdorf
2:2 (1:2)
FC Graffin Vlašim
Neděle 01.11.2015, 14:00FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    FAHRUDIN DURDEVIĆ se po centru dostal ve vápně k míči a už to vypadalo, že svou příležitost prováhal. Dostal se totiž do sérii kliček, kterými obehrál obránce a nakonec i gólmana. Střelou do středu brány pak srovnal stav utkání.
     
    42
    Vlašim právě vstřelila branku!
    A teď domácí obrana jen "kouká" – jako by na chvilku přestala absolutně hrát. Ondřej Průcha měl dostatek času k centru z levé strany. Ten přistál přesně na kopačkách ADAMA KUČERY, který tvrdou střelou rozvlnil síť. Nutno podotknout, že hostující hráč měl dostatek času a prostoru ke skórování. Porcal byl absolutně bez šance na úspěch.
     
    30
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Ladislav Martan dostal nadýchaný centr na pravou stranu hřiště, z níž dokázal poslat podobný centr do vápna, kde stál PAVLO RUDNYTSKYY. Varnsdorfský záložník se krásně položil do rány a tvrdou střelou nedal Budinskému šanci – 1:1.
     
    18
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Tomáš Matějka se řítil za dlouhým míčem. Proti byl Radek Porcal, který vyběhl mimo vápno a v ostrém souboji poslal míč "do bezpečí". Dobrých 30 metrů od brány se k odkopnutému míči ale dostal PETR HRONEK a dlouhým lobem dokázal poslat míč do brány.

    Ondřej Dlask

    Branky: 30. Rudnytskyy, 74. Durdević – 18. Hronek, 42. Kučera

    Karty:   90. Tvaroha (VDF), 90. Kvída (VDF) – 19. Hronek (VLA), 52. Vebr (VLA)


    FK Varnsdorf: Porcal(K) – Geissler(88. Pajer), Filip, Kodr(46. Kvída), Zbrožek, Tvaroha – Schwarczek(58. Durdević), Rudnytskyy – Martan, Daníček – Jurča
    FC Graffin Vlašim: Budinský – Breda, Štochl, Toml, Nový – Hronek(72. Brejcha), Vebr, Tarczal(K) – Kučera(55. Janda), Průcha(83. Mihálik) – Matějka

    Rozhodčí: Nenadál – Kubr, Vitner

    Diváci: 620
    thejrc.org