Žilina B – Šaľa 6:2 (kon.) | Dunajská Lužná – Senec 1:0 (kon.) | Pohronie – B. Bystrica 1:0 (kon.)
Teplička n. Váhom – Poprad 2:4 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
6:2 (2:1)
FK Slovan Duslo Šaľa
sk Neděle 01.11.2015, 10:30MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    Vážení priaznivci futbalu! Vítam Vás pri sledovaní druhej najvyššej slovenskej súťaže a to DOXXbet ligy. V dnešnom dueli si zmerajú sily MŠK Žilina B – FK Slovan Duslo Šaľa.

    Vzájomné meranie síl:
    22.08.15 Šaľa – Žilina B 2 : 1
    11.10.14 Šaľa – Žilina B 3 : 0
    26.07.14 Žilina B – Šaľa 3 : 0


    MŠK Žilina B sa momentálne nachádza na dobrej a to 4. priečke s 24 bodmi a so skóre 25:16. Domáci strácajú na prvé Borčice až 7 bodov. V doterajšom priebehu súťaže prehrali žlto-zelení len dve súťažné stretnutia. 6 zápasov skončilo výhrou Žilina a až neskutočných 6 zápasov skončilo delením bodov. Domáci budú hrať už tretí zápas v rade pred domácim publikom. V poslednom kole porazili v derby trnavské Béčko 1:0 gólom Václavíka. V predposlednom kole sa zrodila len bezgólová remíza 0:0 s Duklou Banská Bystrica. Uvidíme aký výsledok sa zrodí v treťom domácom zápase v rade.

    FK Slovan Duslo Šaľa na opačnej strane máme tím, ktorý stráca na Žilinu 5 bodov. Duslu patrí momentálne 7. priečka s 19 bodmi a so skóre 19:22. Šaľa nevyhrala už 5 zápasov v rade. Posledná výhra bola práve s Béčkom Trnavy a rovnakým výsledkom ako náprotivok a to 1:0. Presný zásah hostí si pripísal na konto kapitán Róbert Gešnábel. V poslednom kole hosti a narazili na lídra tabuľky Borčice, ktoré si s Duslom poradili hladko a to 3:0. Podarí sa v dnešnom dueli prerušiť Slovanu Duslo Šaľa nepriaznivú šnúru a vyhupnúť sa do vrchnej polovičky DOXXbet ligovej tabuľky?
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Tí sa rozhodli pre kombináciu pred Patrika Lé Ganga a takmer sa im to vypomstilo. Valachovič sa vak s loptou ďaleko nedostal.
     
    2
    Dva nákopy pred Kolmokova domácim nevyšli. Svoje chcel povedať kapitán hostí Róbert Gešnábel, no ani tento muž nezakrútil loptu presne.
     
    3
    Lopta sa momentálne drží pred veľkým vápnom Žiliny. Domáci sa nevedia oslobodiť. Navyše uvidíme priamy kop Šale, ktorý zahrá Guemache.
     
    4
    Center to bol síce pekný, no lopta padla len do rúk domáceho gólmana. ten bez váhania vykopáva až za poliacu čiaru.
     
    5
    Po čiare to skúšal Lukáš Jánošík, no tomu sa cez dobre postaveného Krčíka dostať nepodarilo. Uvidíme aspoň rohový kop domácich futbalistov.
     
    6
    Center od vlajočky Michlíkovi nevyšiel. Dopredu sa s loptou rútil Sedlák, no Lé Giang ho včas odzbrojil a loptu bez váhania odkopol.
     
    7
    Lopta momentálne lieta zo strany na stranu. V doterajšom priebehu sme sa strely zatiaľ nedočkali. K tej sa teraz mohol dostať Václavík, no Kastelovič zblokoval.
     
    8
    Dušak Kolmokov teraz ponúkol Lukášovi Čmelíkovi prázdnu bránku. Lukáš zo strednej vzdialenosti vypálil, no bránku netrafil.
     
    9
    Jakub Michlík teraz výborne prestrčil loptu na Lukáša Čmelíka, ten však stál v ofsajde a tak v prieniku na brankára pokračovať nemohol.
     
    10
    Sedlák teraz prízemným centrom našiel pred Lé Giangom Róberta Gešnábela. Róber pätičkou netrafil priestor troch tyčí.
     
    11
    Žilinčania sú v úvode zápasu častejšie pri lopte. Bohužiaľ potrebná strela nie a nie prísť. Momentálne to skúšal Michlík nakopnutou, no ani táto lopta nepriniesla projektil.
     
    13
    Center prišiel aj na opačnej strane po krásnom brejku Adama Cisára. Ten poslal loptu však privysoko a tak zakončenie neprišlo ani pred Lé Giangom.
     
    14
    Kombinácia domácich pred vápnom Dusla je sprevádzaná množstvom nepresností a tak sa ani nečudujem, že strela nie a nie prísť.
     
    15
    Pochváliť treba však Mehdiho-Karima Guemacheho, ktorý sa prekľučkoval až pred Lé Gianga. Jeho následná prízemná strela však nebola presná a z hranice malého vápna míňa bránku o meter.
     
    16
    Tak predsa len nám hra trochu ožíva. Na opačnej strane sa po centri Čmelíka dostal k zakončeniu Václavík, no ten volejom míňa o necelého pol metra.
     
    17
    Domáci futbalisti momentálne ukľudňujú hru na vlastnej polovičke. Niet sa kam ponáhľať.
     
    17
    Lopta sa znovu dostala pred Dušana Kolmokova, no žlto-zelení to zbytočne prekombinovali a tak sme sa potrebnej strely na bránku znovu nedočkali. Zasiahol gólman Slovanu.
     
    19
    Kolmicou to skúšal aj Lukáš Jánošík, no žiaden zo spoluhráčov v žlto-zelených dresoch sa vo vápne Šale neponúkal.
     
    20
    Lopta momentálne lieta cez poliacu čiaru a nie je jasné, ktorý z celkov je pri lopte častejšie. Gólmani na oboch stranách sú zatiaľ bez zákroku.
     
    21
    Tak teraz som to zakríkol. Krásny šprint predviedol Šimon Valachovič, ktorý si loptu potiahol až do vápna a z uhlu vypálil priamo na Lé Gianga. Ten na dvakrát likviduje.
     
    22
    Žilina predviedla krásny prienik po krídle. Konkrétne to bol Lukáš Čmelík, ktorý loptu poslal na Kristiána Valla. Kristián z hranice vápna nedokázal zakončiť a jeho strela končí na chrbte Remeňa.
     
    23
    Čmelík to skúšal teraz individuálne, no lopta mu odskočila až do rukavíc Kolmokova.
     
    24
    Strela prišla aj pred Patrikom Lé Giangom. do lopty sa z hranice vápna oprel Guemache, no projektil letí vysoko nad.
     
    25
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Žilina teraz využila staré známe "nedáš-dostaneš". Prišiel rýchly domáci brejk po krídle. Následný razantný center do vápna našiel JAKUBA MICHLÍKA, ktorý volejom posiela loptu nechytateľne pod brvno.
     
    27
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Po strelenom góle do siete Dusla Šala prichádza o dve minútky ešte jeden kúsok. Po Jánošikovom centri teraz z opačnej strany sa k lopte dostal Michlík, ktorý sa neulakomil a prihral na zadnú tyč. Tu sa objavil KRISTIÁN VALLO, ktorý do odkrytej bránky pridáva druhý gól.
     
    29
    Domáci futbalisti sú pri chuti a skúšajú to momentálne cez stred ihriska. Pri lopte je Lukáš Čmelík, ktorý sa nevie dostať k strele.
     
    29
    Žltú kartu dostáva Guemache (FK Slovan Duslo Šaľa).
     
    30
    Pred Lé Gianga skúšal loptu zakrútiť Denis Švec, no ten mieril len do rúk gólmana Žiliny.
     
    32
    Hra sa pomaly ale isto ukľudňuje. Lopta je na kopačkách domácich, ktorí si loptu vymieňajú kúsok od poliacej čiary.
     
    33
    Tak teraz sa na Žilinu usmialo šťastie. Po priamok kope si Lé Gian zbytočne vybehol a loptu netrafil. Prišlo zakončenie na prázdnu bránku, no výborne zasiahol v malom vápne Václavík.
     
    34
    Hancko sa výborne predral cez dvojicu futbalistov v modro-bielom, no kolmica za obranu bola veľmi nepresná.
     
    35
    Po rohovom kope domácich sa k lopte dostal Lukáš Jánošík, ktorý to skúšal technicky, no Kolmokv chytá.
     
    36
    K lopte sa konečne dostali aj futbalisti Dusla, ktorí sa pomaly ale sto dostávajú až pred vápno Žiliny.
     
    36
    Po zblokovanom centri sa dočkáme aj prvého rohového kopu Dusla Šaľa.
     
    37
    Center v podaní Guemache končí len v rukaviciach gólmana Žiliny, ktorý ihneď vyhadzuje loptu za poliacu čiaru.
     
    38
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Remeň, prichádza Zahranychnyy.
     
    38
    Rohový kop uvidíme aj na opačnej strane. Loptu si k vlajočke stavia Andrej Kadlec, ktorý rýchlo rozohráva nakrátko.
     
    39
    Žltú kartu dostáva Zahranychnyy (FK Slovan Duslo Šaľa).
     
    40
    Po faule na Zahranychnyyho ostáva na trávniku ležať Dávid Hancko, ktorý bude potrebovať ošetrenie.
     
    41
    Domáci to skúsili nacvičeným signálom. Lopta sa z kopačky Jakuba Michlíka dostala až k Lukášovi Jánošíkovi, no ten centrom nedokázal nájsť spoluhráčov.
     
    42
    Po minútke prišiel rovnaký center z rovnakej pozície a od rovnakého muža. Ani tento raz však Jánošík nenašiel žiadného muža v žlto-zelenom drese.
     
    43
    Po zblokovanom centri Jakuba Gešnábela uvidíme druhý rohový kop hosťujúcej Šale. Loptu si k vlajočke stavia Guemache.
     
    44
    Šaľa dala gól!

    Šaľa predsa len znižuje na 2:1 a gól do šatní môže zabolieť. Pochváliť treba kapitána Gešnábela, ktorý sa predral až do malého vápna. Z tejto pozície poslal loptu priamo na kopačku ADAMA CISÁRA, ktorý krásnou strelou vymietol pavučinu v pravom hornom rohu Lé Giangovej bránky.
     
    45
    Nadstavovať sa bude +1 minúta.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Je za nami prvý polčas stretnutia medzi MŠK Žilina B – FK Slovan Duslo Šaľa. V prvej 45 minútovke sme sa dočkali až trojice gólov. Žilina sa v slede dvoch minút dostala do vedenia ž o dva góly. Vyzeralo,to, že celý zápas bude v réžií domácich, o nesalo sa tak. Hosťom sa predsa len podarilo znížiť v 44 minúte zásluhou Cisára.

    Druhý polčas začne približne o 11:31.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Guemache, prichádza Janco.
     
    46
    Ihneď po hvizde sa do prieniku dostal Lukáš Čmelík, ktorý z hranice vápna poslal loptu priamo o brvna. Lukáš sa dostal aj k dorážke, no lopta letí vysoko nad.
     
    47
    Hra sa nám presunula na polovičku Žiliny. Šaľa je v druhom polčase aktívna, no v úvode druhej polovičky zatiaľ bez strely.
     
    48
    Po Hučkovej chybe sa k lopte dostal Martin Janco, ktorý z bezprotrednej blízkosti nedokázal zakončiť do priestoru za chrbtom Lé Gianga.
     
    50
    Žlto-zelení v druhom polčase len odkopávajú za poliacu čiaru. Presvedčil nás o tom aj Libor Ďuratný, ktorý loptu posiela až pred Kolmokova.
     
    51
    Po zblokovanom centri uvidíme rohový kop Dusla, ktoré je v druhom polčase omnoho aktívnejším celkom. Domáci musia len odkopávať.
     
    52
    Konečne sa domácim podarilo oslobodiť a nie len to. Po Čmelíkovej prihrávke sa dostal Lukáš Jánošík do brejku. Jánošíkov projektil je vyrazený na rohový kop.
     
    54
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Po rohovom kope sa k hlavičke dostal LUKÁŠ ČMELÍK, ktorý poslal loptu priamo na Kolmokova. Dušan Kolmokov loptu síce chytá, no tá sa mu nešťastne vyšmykla a našla si miesto v sieti. Obrovská smole na strane hosťujúceho gólmana.
     
    56
    Lopta sa drží pred vápnom Žiliny, no potrebná strela stále neprichádza. Hostia to skúšali aspoň pasom cez stred ihriska, no ani táto lopta si nenašla adresáta.
     
    57
    Michlík to skúšal po domácom rohovom kope tvrdou strelou, no Dušan Kolmokov teraz povedal na dvakrát nie.
     
    58
    Hučko teraz výborne hlavou odvrátil od Janca. Nebyť tohto zákroku, videli by sme samostatný nájazd spomínaného futbalistu.
     
    59
    Tempo hry pomaly ale isto upadá. Loptu si momentálne vymieňajú celky kúsok od stredového polkruhu. Nie je jasné kto je pri lopte častejšie.
     
    60
    Čmelík teraz výborne oklamal dvoch protihráčov. Loptu potiahol až na hranicu veľkého vápna odkiaľ ju posunul Kadlecovi, no Andrej z tejto pozície míňa bránku o pol metra.
     
    61
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Václavík, prichádza Krela.
     
    62
    Krela ešte len prišiel a už mal na kopačke gólovú prihrávku. Loptu od vlajočky poslal na Lukáša Čmelíka, no tomu nevyšiel krok a z malého vápna nedokázal zakončiť.
     
    63
    Domáci hrajú teraz pred vápnom Dusla. Šala zrejme zápas už len dohrá. Vallov center však adresáta nenašiel.
     
    64
    Tak predsa len sa Slovan ešte len nevzdáva. Momentálne sme boli svedkami Kastelovičovej strely ,ktorá si však nenašla priestor za chrbtom domáceho gólmana.
     
    66
    Valachovič si vypýtal faul kúsok od vápna Žiliny. Loptu si stavia kapitán hostí Róbert Gešnábel.
     
    67
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Vallo, prichádza Šušolík.
     
    68
    Kolmokov si teraz vybehol zo svojej 16-tky aby odzbrojil Lukáša Čmelíka. To sa mu podarilo a loptu posiela vysoko za poliacu čiaru.
     
    69
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Žilina pridáva štvrtý kúsok, o ktorý sa po centri Lukáša Čmelíka postaral druhý LUKÁŠ na hracej ploche a to LUKÁŠ JÁNOŠÍK, ktorý krásnou prízemnou strelou našiel priestor za chrbtom Kolmokova. 4:1 a zároveň druhý kúsok Jánošíka.
     
    71
    Žltú kartu dostáva Hancko (MŠK Žilina B).
     
    72
    Šaľa dala gól!


    Duslo Šaľa predsa len strieľa gól na 4:2. Po centri z pravej strany bol pred Lé Giangom chaos a lopta sa pravdepodobne odrazila od hlavy jedného z domácich futbalistov. Strelca vlastného gólu doplníme neskôr.
     
    73
    Zápas už vôbec nie je tak dynamický ako bol v úvode druhého polčasu. Lopta sa drží v blízkosti stredového kruhu a my sme svedkami množstva nepresností.
     
    75
    Po centri Šušolíka sa k loptu dostal Jánošík, no akcia bola zastavená. jednalo sa totiž o ofsajdové postavenie spomínaného futbalistu.
     
    76
    MŠK Žilina B dáva gól!

    LUKÁŠ JÁNOŠÍK pridáva svoj druhý gól zápasu. Lopta sa pred Kolmokova odrážala od Michlíka k Jánošíkovi, no presný zásah si napokon pripísal druhý menovaný.
     
    78
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Čmelík, prichádza Gorelčík.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Gešnábel, prichádza Medgyes.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva niečo okolo 10 minút a Šaľa momentálne drží loptu pred vápnom Žiliny. Domáci futbalisti len odkopávajú do bezpečia.
     
    82
    Vyzerá to tak, že druhý polčas resp. zápas sa už len dohrá. Loptu si celky vymieňajú, no lopta sa stále drží pred vápnom Žiliny.
     
    83
    Domáci sa konečne oslobodili a videli sme aj podarený center od Lukáša Jánošíka. Kolmokov sa teraz nenechal prekvapiť a loptu chytá do svojich rukavíc.
     
    84
    Gorelčík to teraz skúšal kolmicou na Kadleca, no loptu zastavil v putovaní Adam Císar. Gorelčík sa teraz právom hnevá sám na seba.
     
    86
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Tak toto je naozaj debakel! Žilina sa vyrútila do brejku a po krásnom padáčiku Andreja Kadleca sa k lopte dostal JAKUB MICHLÍK, ktorý lobom osobne prekonal Kolmokova po druhýkrát v zápase. Žilina – Šaľa 6:2.
     
    88
    Lopta sa drží na kopačke domácich futbalistov, ktorí už len kombinujú pred vlastným gólmanom. Niet sa kam ponáhľať.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Švec (FK Slovan Duslo Šaľa).
     
    90
    Nadstavovať sa bude +1 minúta.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Je za nami aj druhý polčas stretnutia medzi MŠK Žilina B – FK Slovan Duslo Šaľa. V druhom polčase sme sa dočkali až 5 kúsok. Chvíľu to vyzeralo, že Šali sa podarí dorovnať, no opak bol pravdou a stretnutie skončilo 6:2 pre domáci celok, ktorý doslova deklasoval Šaľu. Tá tak pokračuje 6 zápasom bez výhry a domáci naopak 3 domáci zápas v rade bez prehry.

    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (12:18:17)

    Patrik Ondrovič

    Branky: 25. Michlík, 27. Vallo, 54. Čmelík, 69. Jánošík, 76. Jánošík, 86. Michlík – 44. Cisár, 72. . (vla.)

    Karty:   71. Hancko (ZIN) – 29. Guemache (SAL), 39. Zahranychnyy (SAL), 89. Švec (SAL)


    MŠK Žilina B: Lé Gang – Hučko, Michlík, Čmelík, Ďuratný, Vallo, Kadlec, Hancko, Václavik, Tlacháč, Jánošík.
    Náhradníci: Bajza – Šušolík, Kuric, Beniač, Krela, Gorelčík.

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Guemache, Krčík, Cisár, Gešnábel, Sedlák, Hambalek, Kastelovič, Remeň, Valachovič, Švec.
    Náhradníci: Medgyes, Janco, Ďatko, Zahranychnyy, Porubský.
    thejrc.org