Vsetín – Frýdek-M. 2:6 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 1:0 (kon.) | Opava – Břeclav 3:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 7:1 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 6:2 (kon.) | Klášterec nO – Žďár n/S 1:4 (kon.)
Pelhřimov – Vrchlabí 4:8 (kon.) | Písek – Kobra 8:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Tábor 4:11 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nymburk 2:3 (kon.) | Klatovy – Děčín 10:1 (kon.) | Trutnov – Bílina 3:2 (po pr.)
Nový Jičín – SK Karviná 8:3 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 4:5 (kon.) | Kolín – Řisuty 4:2 (kon.)
konec
HC Technika Brno
4:5 (1:3, 1:2, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 04.11.2015, 18:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Domácí to zkoušejí v šesti.
     
    54:40
    Technika právě vstřelila branku!
    Pět minut před koncem utkání je to opět pouze o jednu branku a opět se hráči radují po důrazu na brankovišti. Kubáň byl tentokrát krátký na dorážku PATRIKA BRZOBOHATÉHO. Asistence: Karel Benýšek, Michal Brzobohatý.
     
    54:32
    Látal z ostrého úhlu málem překvapil hostujícího brankáře, ten jeho střelu po ledě zaregistroval v poslední možné chvíli.
     
    51:33
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    47:07
    Kadlec sám před brankou, čekal dlouho na střelu, tu nakonec Kubáň vytěsnil mimo. Hosté hrají už ve čtyřech.
     
    46:35
    Další hráč Poruby míří na trestnou lavici. Milan Ovšák (POR) vyhodil kotouč mimo hrací plochu a inkasuje tak dvě minuty.
     
    45:54
    Technika právě vstřelila branku!
    Dvojnásobná přesilová hra využita. PETER BUSTIN dostal precizní pas od Benýška mezi kruhy, odkud prostřelil Kubáně. Asistence: Karel Benýšek.
     
    45:02
    Pozor, hosté jdou do tří! Lavička hostujícího celku si neodpustila poznámky směrem k rozhodčím a ten potrestal Davida Ballnera (POR) dvouminutovým trestem plus desetiminutovým osobním trestem.
     
    44:44
    Možnost pro Techniku. Martin Buček (POR) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    42:19
    Látal dostal namazáno na levém kruhu, připravil si střelu, na kterou si však Kubáň počkal. Následně Benýšek ve velké šanci nedokázal protlačit puk za brankovou čáru přes ležícího gólmana!
     
    39:58
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se vydali ještě jednou do útoku před koncem druhé části hry a to se jim vyplatilo, z dorážky se prosadil LUKÁŠ BEDNÁŘ, který zavěsil kotouč pod horní tyč. Asistence: Lukáš Vrána, Petr Seidler.
     
    38:51
    Kadlec dnes velice aktivní! Brněnský útočník zrychlil na levém křídle, dostal se do palebné pozice a tvrdým projektilem pořádně vylekal Kubáně, který v posledních minutách nemá příliš mnoho práce.
     
    34:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí si nyní vybrali kopec smůly. Kotouč poskakoval všude možně, nejprve na brankové konstrukci, následně po brankové čáře i po domácím gólmanovi, nakonec však důrazní forvardi hostujícího celku dotlačili černou pryž do brány. Konkrétně MAREK SEDLÁŘ. Bez asistence.
     
    32:13
    Hosté budou hrát početní výhodu. Vyloučen je kapitán domácích Jan Habrovec (TEC).
     
    26:41
    Početné výhodu si zahrají také hosté. Petr Jurča (TEC) bude sledovat svůj tým v následujících chvílích pouze z trestné lavice, jelikož se provinil hákováním.
     
    25:44
    Technika právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita a domácí prohrávají opět pouze o jednu branku. Tlak domácích byl už drtivý a po sérii dorážek se prosadil MICHAL BRZOBOHATÝ. Asistence: Patrik Brzobohatý, Peter Bustin.
     
    25:27
    V momentě kdy už skončila domácím přesilová hra, jim Martin Buček (POR) nabídl další početní výhodu poté, co zahákoval svého soupeře.
     
    23:24
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Lukáš Bednář (POR) inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    22:45
    Látal je dalším útočníkem, který se dnes ocitl před prázdnou brankou, ale z těžké pozice nedokázal protlačit puk do sítě.
     
    18:14
    Nepříjemný moment pro domácí. Na ledě zůstává ležet Stehlík po zákroku Jana Chaloupky (POR), který inkasuje dvě trestné minuty. Brněnský forvard následně odchází s bolestivým výrazem ve tváři do kabin.
     
    16:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Lukáš Bednář nahodil puk od modré čáry a Jekelovi jeho pokus propadl až do branky po lehké teči PETRA SEIDLERA. Poruba vede již o dva góly. Asistence: Lukáš Bednář.
     
    12:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba si bere zpět své vedení. Před brankou domácích stál opět nepokrytý hostující hráč, na což Vysokoškoláci tentokrát doplatili. JAKUBU PESLAROVI pouze stačilo poslat puk do odkryté části brány. Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    11:08
    Technika právě vstřelila branku!
    A začínáme od znova. Před brankou si počínal důrazně JAKUB KADLEC a dopravil kotouč za Kubáňova záda. Asistence: Peter Bustin, Ondřej Stehlík.
     
    09:39
    Na druhé straně sám před brankářem Bustin, ostravský gólman však vytasil svoji lapačku včas!
     
    09:01
    Megašance Kilnara který nedokázal sám před prázdnou bránou uklidit skákavou pryž do Jekelovy sítě!
     
    05:57
    Seidler a Ostrčil opět velice nebezpečně kombinovali před Jekelem, celou situaci ale nezakončili, čehož mohou později i litovat.
     
    04:33
    Do přečíslení tři na jediného obránce ujížděli hosté, po přihrávce Ostrčila ale Kilnar nezamířil přesně.
     
    02:19
    K přízemní střele se dostal Čtvrtníček, jeho pokus ale mezi tři tyče nemířil. Ve stejné chvíli se nedovoleného zákroku dopustil Jan Chaloupka (POR), po jehož faulu se těžce z ledu zvedá právě Čtvrtníček.
     
    00:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je úvod jako hrom. ALEŠ KILNAR nejprve nastřelil tyčku poté, co se dostal před domácí svatyni. To nestačilo Brňanům jako varování a nechali zmiňovaného útočníka před brankou, odkud o pár chvil později zamířil po dobrém pasu přímo do brány. Asistence: Radim Ostrčil, Jan Chaloupka.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 12. Kadlec (Bustin, Stehlík), 26. M. Brzobohatý (P. Brzobohatý, Bustin), 46. Bustin (Benýšek), 55. P. Brzobohatý (Benýšek, M. Brzobohatý) – 1. Kilnar (Ostrčil, Chaloupka), 13. Peslar (Vaněk), 17. Seidler (Bednář), 35. Sedlář, 40. Bednář (Vrána, Seidler)


    HC Technika Brno: Jekel (Šalena) – Habrovec (C), Vrba, Navrátil, Sedlák, Šidák, Havíř, Strýček – Boček, Jurča, P. Brzobohatý, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Látal, Bustin, M. Brzobohatý, Kadlec.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kubáň (Tihlář) – Slavík, Peslar, Buček, Ovšák, Vajda, Ostrčil, Malý – Stejskal, Seidler, Rimmel, Kilnar, Chaloupka (C), Sedlář, Vrána, Vaněk, Szajter, Gelnar, Bednář, Ballner.

    Rozhodčí: Kika – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri