Česko – USA 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
USA
Středa 04.11.2015, 14:15 • Monthey • Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi pro dnešek loučím, děkuji vám za pozornost a u sledování dalších přímých přenosů zase nashledanou a na počtenou. (16:28:31)
     
    Český tým dnes postupem zápasu svůj výkon neustále stupňoval a v třetí třetině měl více nebezpečných příležitostí, avšak překonat Oettingera se našim hráčům nepodařilo, naopak v 58. minutě definitivně pečetil výhru svého týmu Will Lockwood.
     
    Další zápas čeká české hráče hned zítra, opět v čase 14:15. Tentokrát jim bude soupeřem celek Finska. Ještě dnes v 19:30 v hlavním turnajovém narazí domácí tým na druhého severského účastníka, na výběr Švédska.
     
    Český tým na úvod turnaje pěti ve Švýcarsku v Monthey prohrává s favorizovaným soupeřem po třetinách 0:1, 1:1 a 0:1 celkově 1:3, když jediný český gól vstřelil útočník Tomáš ŠMERHA, klubovou příslušností hráč pražské Slávie.

    Hráči USA český tým přestříleli vysoko 38:20, hlavně převaha v první třetině byla znatelná (17:4).

    Poměr střel: 20:38
    Vyloučení: 3:5, navíc Sirota (CZE) 10 minut vražení zezadu.
    Využití: 0:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:06
    USA právě vstřelilo branku!
    A je nejspíš rozhodnuto. Centr druhé formace zámořského týmu WILL LOCKWOOD dostal kotouč za záda českého brankáře a hosté se ujímají poprvé v utkání dvoubrankového vedení. Asistence: Keeghan Howdeshell.
     
    56:00
    Dnešní utkání sleduje 350 diváků.
     
    53:39
    Zach Walker se vrací na led, český tým nevyužil ani pátou početní výhodu v tomto utkání. Tým USA je tak kompletní a hlavně, stále si drží těsné vedení.
     
    51:39
    Zach Walker dnes již nedal trestné střílení, teď zase míří na trestnou lavici. Dvě minuty za hákování a šance pro český výběr.
     
    40:36
    Hosté v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Poměr střel ve 2. třetině: 8:9.
    Poměr střel celkem: 12:26.
     
    Český tým dokázal na začátku druhé dvacetiminutovky srovnat, pak ale nevyužil dvě přesilovky a situaci si značně zkomplikoval. Poprvé ještě odvrátil atak soupeře brankář Kořenář, který nepovolil skórovat Walkerovi z trestného střílení. Poté ale již USA uspělo, v přesilovce skóroval Keller.

    Český tým tak znovu odchází do kabin ve chvíli, kdy prohrává o jediný gól.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:36
    Tak že by ještě v závěru třetiny šance srovnat skóre? Kieffer Bellows dostává dvě minuty za nedovolené bránění a český tým má dnes již čtvrtou početní výhodu.
     
    36:05
    Domácí v plném počtu.
     
    36:05
    USA právě vstřelilo branku!
    Před pár minutami český tým nepotrestal jeho vyloučení, teď sám CLAYTON KELLER trestá faul Jakuba Siroty a hokejisté USA si berou zpět v početní výhodě vedení. Asistence: Joey Anderson, Adam Fox.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 23. Šmerha (Kodýtek, Havelka) – 7. Bellows (Keller), 37. Keller (Anderson, Fox), 58. Lockwood (Howdeshell)


    Česko: Kořenář (Groh) – Kvasnička, Doudera, Hrdinka (A), Novák, Sirota, Valík, Furch – Zachar (C), Reichel (A), Pavlík – Najman, Havránek, Hrala – Havelka, Kodýtek, Šmerha – Davídek, Kačírek, Kousal – Michnáč.
    USA: Oettinger (Woll) – Martin (A), Lindgren (C), Campoli, Krys, Fox, Greenway, Hellickson, Luce – Anderson (A), Keller, Bellows – Howdeshell, Lockwood, Khodorenko – Frederic, Sanchez, McPhee – Pastujov, Walker, Suthers.

    Rozhodčí: Hebeisen, Urban – Dreyfus, Rebetez (všichni Švýcarsko)

    Diváci: 350
    bahis siteleri