Hellas Verona – Bologna 0:2 (kon.) | AC Milán – Atalanta BC 0:0 (kon.)
konec
Hellas Verona
0:2 (0:2)
Bologna FC
Sobota 07.11.2015, 18:00Italská Serie A • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý poločas nenabídl nic zajímavého. Hrál se opatrný fotbal a především Bologna se zatáhla a bránila výsledek z prvního poločasu. Povedlo se ji to skvěle, když Veronu nepustila k jediné šanci, a tak si hostující tým odváží všechny tři cenné body z půdy soupeře. Loučím se s vámi a přeji hezký zbytek večera. (19:57:20)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hraje se na útočné polovině Bologny. O vítězi dnešního střetnutí je tak rozhodnuto.
     
    90+3
    Jedná se o problém s pravou nohou. Vypadá to, že do zbývajících vteřin už rozhodně nezasáhne.
     
    90+2
    Na protější straně se Bianchetti snažil zachytit míč na hrací ploše ve skluzu. Špatně ale dopadl a potřebuje lékařské ošetření.
     
    90
    Neuvěřitelné, co právě nedal Brighi, na kterého koukala po přihrávce Mouniera prázdná branka. Prvně zmiňovaný ale svatyni trestuhodně přestřelil.
     
    88
    V závěru zápasu dostává Pazzini žlutou kartu poté, co udeřil protihráče do obličeje.
     
    88
    Stejný hráč se vzápětí dostával do gólové šanci. Přízemní projektil nicméně zneškodnil Rafael, který se včas přemístil k levé tyči.
     
    87
    O pár vteřin později pálil Taider. Nebyla to špatná rána, ale balón se v poslední chvíli stočil a zamířil ze hřiště ven.
     
    86
    Destro měl šanci, ale dlouho otálel. Z šestnáctky napřáhl po chvíle čekání pravou nohou, avšak jeho pokus byl zablokován.
     
    85
    Ačkoliv je Halfredsson nejaktivěnším hráčem svého týmu, jeho centry, kterých je dnes už nespočet nepřinášejí žádné příležitosti pro spoluhráče.
     
    83
    Brighi padl k zemi s cílem vytěžit standardní situaci pro svůj tým. Rozhodčí mu ale teatrální pád nezbaštil a hraje se dál.
     
    82
    Nevypadá to na žádné velké drama. Domácí se celý zápas trápí v koncovce a v závěru už nemají moc sil na to, aby se propracovali alespoň ke snížení.
     
    80
    A opět se mění hráči na hřišti. Ze hřiště je stažen Souprayen, kterž bude nahrazen Matuzalémem.
     
    79
    V tom se Bologna ubránila a vzápětí odkopla kulatý nesmysl k protější straně hřiště.
     
    78
    Soupprayen se propracoval k nákopu z prostoru rohového praporku. Jeho pas ale defenzíva hostů zneškodnil a bude z toho jen roh.
     
    77
    Odstupuje Donsah, autor druhé branky dnešního střetnutí. Zahraje si Taider.
     
    76
    Pazzini si poté říkal o přihrávku, jenže v poslední chvíli, když už se chystal střílet mu balón uloupil pozorný Gastaldello.
     
    75
    Jeden centr za druhým směřuje do pokutového území Miranteho. Je to ale bez účinného efektu. Domácí by měli začít více střílet.

    Martin Doležal

    Branky: 6. Giaccherini (Masina), 14. Donsah (Destro)

    Karty:   88. Pazzini (VRN) – 71. Donsah (BLG)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:10.
    Hellas Verona: Rafael – Pisano (59. Siligardi), Moras, Helander, Souprayen (80. Matuzalém) – Sala, Greco, Hallfreðsson – Janković (68. Ionita), Pazzini, Juanito.
    Náhradníci: Coppola, Gollini – Bianchetti, Siligardi, Wszolek, Zaccagni, Winck, Matuzalém, Ionita.

    Bologna FC: Mirante – Rossettini, Maietta, Gastaldello, Masina – Donsah (77. Taïder), Diawara, Brienza (62. Brighi) – Rizzo, Destro, Giaccherini (73. Mounier).
    Náhradníci: A. Da Costa, Stojanović – Crisetig, Mancosu, Falco, Ferrari, Mbaye, Morleo, Pulgar, Taïder, Brighi, Mounier.
    thejrc.org