Slovensko – Rusko 0:6 (kon.)
konec
Slovensko
0:6 (0:2, 0:2, 0:2)
Rusko
Sobota 07.11.2015, 16:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj pěti zemí (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek všechno, již zítra vás budu provázet závěrečným představením české reprezentace na Turnaji pěti zemí v Hodoníně. Od jedenácti hodin se proti domácímu výběru postaví tým Švýcarska a já vás srdečně zvu ke sledování tohoto utkání na našem serveru. Přeji vám příjemný zbytek soboty. (18:03:15)
     
    Statistiky tohoto zápasu:

    Vyloučení: 6:4
    Využití: 0:1
    Střely na branku: 13:50
    Zásahy brankářek: 44:13
     
    Nejlepší hráčkou celku Slovenska je i přes šest inkasovaných gólů Romana Kiapešová, na ruské straně si cenu odnese Valeria Pavlovová.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Elina Mitrofanovová byla při přechodu modré čáry rychlejší, než bylo potřeba. Ruskám je pískáno postavení mimo hru.
     
    58:49
    Rusky už nikam nepospíchají a dávají si načas s rozehrávkou. I přes šestibrankový náskok se budou snažit dohrát zápas v útočném pásmu.
     
    57:22
    Děrgačevová s Pavlovovou si dvakrát vyměnili kotouč na jeden dotek v pohybu mezi slovenskou obranou, proti zakončení druhé jmenované se Kiapešová stačila ze všech sil natáhnout!
     
    56:07
    Sborná si se svými soupeřkami dělá co chce, slovenská obrana není schopná na dynamiku a kombinaci ruského celku nijak reagovat. Romana Kiapešová je tudíž pořád v permanenci.
     
    54:40
    Skvělá zpráva, Nikola Gápová se po zmiňovaném souboji vrací do hry, navíc se prezentovala povedenou dělovkou. Naděžda Morozovová vytěsnila ránu rozklekem.
    53:35 GALINA SKIBOVÁ - 0:6
     
    53:35
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Alexandra Gáborčíková udělala obrovskou chybu na útočné modré čáře. Byl jí signalizován ofsajd, slovenská obránkyně nechala kotouč ležet a snažila se odcouvat GALINU SKIBOVOU. Jenže ta se přes ni přehnala jako uragán a zavěsila pod břevno slovenské brány. Bez asistence.
     
    52:43
    Diana Kanajevová se protáhla kolem levého hrazení a vyslala jedovatou střelu na slovenskou bránu, Romana Kiapešová na ni stačila reagovat.
     
    51:33
    Ruský přechod přes modrou čáru byl posouzený jako úmyslný ofsajd, hra se stěhuje před Naděždu Morozovovou.
     
    51:00
    Tohle vůbec nevypadá dobře s Nikolou Gápovou. Ta se po souboji v rohu kluzšitě zvedá pouze za pomoci spoluhráček, vypadá to na potíže s pravým kolenem. Snad bude se slovenskou útočnicí vše v pořádku.
     
    49:58
    Následně se Romana Kiapešová vytáhla proti stoprocentní šanci Děrgačevové, proti její ráně do horních pater branky vystřihla ukázkový semafor.
     
    48:29
    Galina Skibová se elegantní otočkou zbavila napadající soupeřky a následně se pokusila o bekhendové zakončení, Kiapešová se však roztáhla na brankovišti a zneškodnila tuto příležitost.
     
    47:25
    Ruská strojová hra nyní postrádala notnou dávku přesnosti, po zkažené rozehrávce se píská zakázané uvolnění.
    45:55 ALEVTINA ŠTARJOVOVÁ - 0:5

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 11. Pavlovová, 17. Mitrofanovová (Batalovová), 39. Šibanovová (Sosinová, Šukinová), 39. Kanajevová (Batalovová), 46. Štarjovová (Silinová, Solovjovová), 54. Skibová


    Slovensko: Kiapešová (Kvaková) – Klimášová, Zálešáková, Gáborčíková, Ištocyová, Paľová, Raková – Lúčová, Ihnaťová, Gápová – Záborská, Trebulová, Staroňová – Maskalová, Košecká, Korenková – Drábeková, Mišková
    Trenér: Andrej Schöber

    Rusko: Morozovová (Pruhovová) – Šukinová, Šibanovová, Gončarenková, Batalovová, Kapustinová, Nikolajevová – Pavlovová, Burinová, Sosinová – Smolinová, Kanajevová, Skibová – Štarjovová, Děrgačevová, Mitrofanovová – Silinová, Solovjovová
    Trenér: Michail Čekanov

    Rozhodčí: Růžičková – Dopitová, Novotná

    Diváci: 70
    thejrc.org