Německo – Slovensko 4:2 (kon.)
konec
Německo
4:2 (2:0, 2:0, 0:2)
Slovensko
sk Sobota 07.11.2015, 17:30Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nemecká reprezentácia napokon zdolala Slovensko 4:2, keď v záverečnej tretine zverenci Zdena Cígera dokázali skorigovať nepriaznivý výsledkom vďaka presným zásahom Bakoša a Réwaya, no ani to nestačilo na zvrat skóre. Nemci si ustrážili svoj náskok a zaslúžene zdolali slovenskú reprezentáciu 4:2.

    Zajtra na oba celky čaká záverečný tretí hrací deň Nemeckého pohára. Nedeľňajšie súboje odštartuje stretnutie Slovenska so Švajčiarskom 13:00 hod. Domáci Nemci si sily zmerajú s aktuálne prvým celkom tabuľky USA o 16:30 hod.

    Ďakujeme za pozornosť. Lúčime sa s konštatovaním, že Slovensko prehralo po nepresvedčivom výkone s Nemeckom 2:4 a v nedeľu tak bude bojovať o svoje prvé body so Švajčiarskom. (19:44:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    A puk je necelých desať sekúnd pred záverečnou sirénou v našej moci a v zápase sa tak už zrejme nedočkáme žiadnej gólovej šance.
     
    59:27
    Nemci naďalej obliehajú Dzubinovu bránu, slovenská obrana sa zatiaľ úspešne bráni.
     
    58:55
    Nemci zavreli Slovákov v obrannom pásme a posielajú si puk na modrej čiare, naši reprezentanti sa zatiaľ dobre bránia a nedovoľujú domácim hráčom vystreliť.
     
    58:38
    V závere zápasu si na trestnú lavicu sadá Šedivý, ktorý zahral nedovoleným spôsobom vysokou hokejkou a Nemci tak dohrajú zápas v početnej výhode o jedného muža.
     
    58:24
    Nemci teraz po nastrelení puku na slovenskú bránu získali pásmo, boli úspešní aj na buly a o puk sa tak bojuje pred slovenskou bránou.
     
    58:04
    Slováci tak skorigovali nepriaznivý výsledok, no Nemci necelé dve minúty pred zápasom vedú o dva góly.
     
    57:44
    Slovensko dalo gól!A v závere zápasu kozmeticky upravuje výsledkom Martin Réway, ktorý sa presadil delovkou zo stredu útočného pásma po dobrej prihrávke Bakoša od mantinelu.
     
    57:25
    Hager teraz bojuje pred slovenskou bránou o puk s Ďalogom, Slováci sa oslobodili spod nemeckého tlaku a postupujú dopredu.
     
    56:52
    Bakoš sa dostal k strele, Šťastný sa nedostal k dorážke a skóre tak aj tri minúty pred koncom zápasu ostáva nezmenené.
     
    56:35
    Záverečné minúty sa dohrávajú v pokojnom tempe, Nemci sa nikam neponáhľajú a teraz poslali puk cez všetky čiary a dopustili sa zakázaného uvoľnenia.
     
    56:13
    Slováci sa teraz prihlásili o slovo, no Nemecko túto situáciu zvládlo, o puk sa teraz bojuje za bránou Endrasa.
     
    55:50
    Hra je prerušená, v hre sa bude pokračovať po ľavici Endrasa.
     
    55:15
    Nemci naďalej obliehajú slovenskú bránu a v záverečnej päťminútovke sa napriek trojgólovému vedeniu snažia sympaticky naďalej ohrozovať bránu gólmana Dzubinu.
     
    54:58
    Nemecko zavrelo Slovákov v obrannom pásme a snažili si vypracovať ďalšiu gólovú príležitosť, slovenská obrana zatiaľ odoláva.
     
    54:14
    Nemci naďalej obliehajú slovenskú bránu a snažia sa o potvrdenie dnešného víťazstva. V dnešnom súboji sú zatiaľ aktívnejším a lepším celkom.
     
    53:18
    Na druhej strane pohrozil Uvira, ktorý dokorčuľoval vlastnú strelu, snažil sa o dorážku, no ani jeho akcia neskončila gólom.
     
    52:47
    Bartánus sa teraz dostal do koncovky, no strieľal z veľkého uhla a tak sa ani táto akcia neskončila gólom.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 1. Macek (Gogulla), 15. Ehliz (Daschner, Macek), 25. Gogulla (Kohl, Macek), 29. Gogulla (Macek, Schűtz) – 41. Bakoš (Šťastný, Ďaloga), 58. Réway (Bakoš)


    Německo: Endras – Ankert, Műller (A), Kohl, N. Goc, Boyle, Akdag, Daschner – Hospelt, Uvira, Pföderl – Krämmer, Kahun, Pietta – Reimer (C), Ehliz, Hager (A) – Macek, Schűtz, Gogulla. Tréner: Marco Sturm
    Slovensko: Baroš (29. Dzubina) – J. Brejčák, Čajkovský, Jurčina (C), Ďaloga, Jánošík, Štajnoch, Šedivý, Kotvan – Réway, Kukumberg (A), Miklík – Dravecký (A), Bartánus, Marcinko – Preisinger, Bakoš, Hlinka – Lušňák, Šťastný, Skalický. Tréner: Zdeno Cíger

    Rozhodčí: Hunnius, Pesina – Lajoie, Neutzer
    thejrc.org