Bohemians 1905 – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 1:6 (kon.) | Teplice – Jihlava 1:2 (kon.)
Třinec – Jablonec 0:3 (kon.) | Znojmo – Liberec 4:1 (kon.)
konec
FK Třinec
0:3 (0:2)
FK Jablonec
Neděle 08.11.2015, 13:30 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • Juniorská liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Třinec si kvůli dnešní ztrátě v tabulce pohoršil a klesl na devátou příčku. Jablonec se naproti tomu zvedl a najdeme jej na čtvrté pozici. V 17. kole se Třinec představí v neděli 15. listopadu od 14:15 na hřišti pražské Slavie. Severočeši budou za dva týdny v neděli 22. listopadu hostit v rámci 18. kola ostravský Baník, výkop je naplánován na 13:30.

    Z mé strany je to pro dnešek z Třince všechno a loučím se s vámi. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji příjemný zbytek víkendu a příště se těším, na počtenou! (15:39:25)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Do druhého poločasu vstupoval Jablonec s dvoubrankovým vedení, které si po celý jeho průběh v pohodě hlídal. Už po osmi minutách mohl náskok Severočechů navýšit Bulíř, ale jeho zakončení z ostrého úhlu vykopával z brankové čáry Minařík. Za dalších osm minut přihrál Kuhn do šestnáctky Bulířovi, který se ale neprosadil ani v této příležitosti, když střílel vedle.

    Dalších dvacet minut patřilo Třinci, který dokázal zavřít Jablonecké před Valešem, rozehrával mnoho přímých a rohových kopů, ale se všemi Martynkovými centry si poradili buď obránci, nebo bezchybný brankář Valeš. Obě mužstva pětkrát vystřídala a čas v závěru utkání tak utíkal rychle. Na pár minut vklouzl na hřiště také Dorničák, aby v nastavení uzavřel gólový účet. Dorničák zakroutil rohový kop na zadní tyč, Brych na balon nedosáhl, a ten od tyče zamířil do sítě. Nádhernou brankou Jablonec upravil vítězství na tříbrankové.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Fotbalovou parádu vykouzlil v závěrečných sekundách DANIEL DORNIČÁK! Rohový kop zakroutil na zadní tyč, Brych se natahoval marně a míč po odrazu od tyčky zamířil do brány – 0:3!
     
    90+1
    Jakovlev pronikl přes Puczoka a stihl odcentrovat. Samiec srazil balon na roh, který ještě stihne rozehrát Dorničák.
     
    90
    Jakovlev vyslal dlouhý balon na Munzara, proti kterému ale daleko z branky vyběhl Brych a odhlavičkoval. Třinec se ještě snaží o další útok.
     
    89
    Poslední střídání v zápase obstarali Jakub Kuhn a Daniel Dorničák. Mezitím přišel Minařík o míč u rohového praporku.
     
    88
    Brych bude rozehrávat standardní situaci z poloviny hřiště, ještě předtím ale stihnou hosté vystřídat dalšího hráče.
     
    87
    Počtvrté v utkání střídají Severočeši. Tři minuty před koncem je stažen z trávníku David Breda a pár minutek si připíše Ondřej Šedý.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá už jen několik minut a Jablonec si své vedení v pohodě kontroluje. Valeš si život nekomplikuje a nakopává dopředu.
     
    85
    Rovnou trojité střídání připravili domácí trenéři. Utkání skončilo pro Lukáše Foitzika, Jakuba Kalfase a Davida Martynka. Zahrají si Michal Lanc, Václav Bujok a Jiří Pilch.
     
    84
    Skuhravý vyslal po lajně Bredu, který ovšem nepřihrál na spoluhráče v šestnáctce přesně. Dopředu může jít Šenk.
     
    83
    Latocha se po Šenkově vhazování vrhl do individuální akce, ale o balon záhy přišel. Rozhodčí navíc odpískal Samiecův faul na Tichého. Dnešní utkání sleduje 70 diváků.
     
    82
    Munzarův centr zprava zablokoval Kalfas, následně se balon pokoušel dostat před bránu Skuhravý, nicméně pro vysokou svíci si došel Brych.
     
    81
    Rozběhla se poslední desetiminutovka utkání a Jablonec potřetí v zápase střídá. Lukáše Nováka nahradí na hřišti Sebastian Munzar.
     
    80
    Samiec obdržel na levou stranu přihrávku od Kalfase, zbavil se Skuhravého, pak si ovšem pro tečovaný balon zkušeně došel Valeš.
     
    79
    Puczok přistrčil Martynkovi a jeho rohový kop přetransformoval na vhazování odkopem Drozd. Vhazovat bude Šenk.
     
    78
    Další odkop Brycha zamířil k Samiecovi s Martynkem, kteří vybojovali vhazování. Následovala Šenkova střela zpoza šestnáctky, Valeš vyboxoval na roh.

    Ondřej Zoubek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 7. Palatický, 45. Kuhn, 90+2. Dorničák


    FK Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Minařík, Kalfas (85. Bujok)– Foitzik (85. Lanc) – Martynek (85. Pilch), Samiec, Tomeček (63. Lasota) – Latocha, Zimka (46. Puczok). Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Bocek – Pilch, Puczok, Lasota, Lanc, Bujok.

    FK Jablonec: Valeš – Skuhravý, Tichý (C), Drozd, Jakovlev – Kubista – Novák (81. Munzar), Bulíř (72. Houser), Breda (87. Šedý) – Kuhn (89. Dorničák), Palatický (71. Žemba). Trenér: Zdeněk Klucký.
    Náhradníci: Repáň – Dorničák, Munzar, Šedý, Žemba, Houser.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Radek Kotík, Valter Boček

    Diváci: 70
    thejrc.org