Vítkovice – Třinec 7:0 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Litvínov – Plzeň 1:3 (kon.)
Zlín – Chomutov 2:1 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – Sparta 2:5 (kon.) | K. Vary – Pardubice 3:2 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 13.11.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrej KUDRNA - 2:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Definitivní tečku za dnešním utkáním dělá ANDREJ KUDRNA, který pečetí střelou z ostrého úhlu do prázdné branky! Asistence: Mikuš, Cingel.
    Michal BARINKA - 2:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro domácí! Nádhernou střelou od modré čáry, která škrtla o horní tyč, se prezentoval MICHAL BARINKA a nedal šanci Kacetlovi. Sparta tak vede znovu o dvě branky. Asistence: Robert Sabolič, Michal Čajkovský.
    Roman KUKUMBERG - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    31:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    A zápletka je na světě! Kdo si myslel, že utkání je rozhodnuto, tak se šeredně mýlil! Na rozdíl jediné branky snižuje ROMAN KUKUMBERG, který dostal luxusní pas zpoza branky od nejlepšího nahrávače domácích – Bednáře. Asistence: Jaroslav Bednář.
    Adam COURCHAINE - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecká FORTUNA aréna poprvé explodovala radostí! Největší měrou se o to zasloužil střelec branky ADAM COURCHAINE, který to však měl poměrně jednoduché. Martin Pláněk projel celé kluziště a tvrdě vypálil a před kanadským forvardem zívala prázdná brána při dorážce. Asistence: Martin Pláněk.
    Robert SABOLIČ - 0:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o tři branky! Jaroslav Hlinka na sebe navázal beky a našel osamoceného ROBERTA SABOLIČE, který uklidil puk švihem k bližší tyči. Asistence: Jaroslav Hlinka, Adam Polášek.
    Michal BARINKA - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    19:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí byli již zřejmě v kabině a za to dostávají krutý trest! Sparta odskakuje na rozdíl dvou branek těsně před koncem třetiny. Lukáš Cingel našel od mantinelu na druhé straně trestuhodně volného MICHALA BARINKU, který takovou žabičkou z první překonal Kacetla, který se přesouval. Asistence: Lukáš Cingel.
    Vladimír EMINGER - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    05:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Hradec kruté. Z brejku se prosazují Pražané, a to velice šťastně. V úniku dvou na jednoho JIŘÍ ČERNOCH hledal na zadní tyči svého spoluhráče a od Karla Pilaře se kotouč odrazil do vlastní brány mezi Kacetlovy betony. Bez asistence.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 23. Courchaine (Pláněk), 32. Kukumberg (Bednář) – 6. Černoch, 20. Barinka (Cingel), 22. Sabolič (Hlinka, Polášek), 33. Barinka (Sabolič, Čajkovský), 59. A. Kudrna (Mikuš, Cingel)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený, Pilař, Čáp, Dietz, Frühauf, Hronek – J. Kudrna, Knotek, Šimánek "C" – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Vantuch, Honejsek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Sparta Praha: Lukáš (Langer) – Čajkovský, Barinka, Eminger, Polášek, Hrbas, Švrček – Netík, Klimek, Buchtele – Sabolič, Hlinka "C", Kumstát – Hamilton, Cingel, A. Kudrna – Forman, Pech, Černoch. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Šindler, Horák – Frodl, Skopal
    thejrc.org