Vítkovice – Třinec 7:0 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Litvínov – Plzeň 1:3 (kon.)
Zlín – Chomutov 2:1 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – Sparta 2:5 (kon.) | K. Vary – Pardubice 3:2 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:4 (1:0, 3:3, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 13.11.2015, 18:00 • Home Credit Aréna • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Dvě minuty za hru vysokou holí dostal Tomáš Hyka a hosté se tak sami připravují o malinkou naději na vyrovnání.
    Dominik PACOVSKÝ - 6:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ovčačík skvělým pasem mezi beky vyslal do úniku DOMINIKA PACOVSKÉHO, který překonal brankáře Schwarze! Asistence: Ctirad Ovčačík.
     
    56:57
    Voráček se nyní zachoval hodně sportovně, když odvolal signalizovaný trest pro domácího Šimka. Šimek měl dostat dvě minuty za hru vysokou holí, avšak byl to právě Voráček, který vysokou hokejkou zasáhl svého spoluhráče.
     
    56:26
    Hostující Látal dostal 2+10 minut za vyhození předmětu mimo hrací plochu a domácí Radivojevič dostal trest na pět minut plus do konce utkání
    Lukáš KRENŽELOK - 6:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    54:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po chybě hostující defenzivy se k samostatnému nájezdu dostal LUKÁŠ KRENŽELOK, který povedeným blafákem překonal Ritticha! Asistence: Petr Jelínek.
     
    53:05
    Akce domácích pokračovala a k další střele se dostal Vampola. Jeho ránu zastavila tyč!
     
    51:54
    Bude se vylučovat na obou stranách. Jiří Kučný (MBL) dostává dvouminutový trest za hrubost, Jaroslav Vlach ve stejném okamžiku odjíždí na trestnou lavici za sekání. Uvidíme tak hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    48:41
    Bakoš nahrál v pádu Valskému a ten z velké blízkosti vyzkoušel Rittichovu pozornost. Hostující gólman obstál na výbornou a gólu zamezil.
     
    46:03
    Jan Holub (MBL) se provinil držením protihráče a posílá svůj tým do početní nevýhody.
    Petr JELÍNEK - 5:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    42:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Avšak událo se něco naprosto odlišného. PETR JELÍNEK ujížděl vstříc Rittichovi, ten proti kotouči vystartoval, ale liberecký útočník puk prostrčil přesně pod výstrojí padajícího maskovaného muže a zakončil do odkrytého zařízení.
     
    42:21
    Bruslaři dostávají šanci na vyrovnání. Martin Ševc (LIB) putuje na trestnou lavici za sekání.
     
    38:35
    Jelínek přišel o kotouč u svého zařízení, čímž dovolil Látalovi zakončit z velké blízkosti. Strážce svatyně Severočechů si ale proti ráně vybruslil a zmenšil hostujícímu forwardu střelecký úhel, díky čemuž šanci eliminoval.
     
    36:06
    Martin Bakoš (LIB) podrazil protihráče, uvidíme hru ve čtyřech mužích na každé straně.
    Martin ŠEVC - 4:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    MARTIN ŠEVC napřáhl na modré čáře, podíval se, kam by měl zamířit a následně rozvlnil tvrdou dělovkou síť za zády Ritticha. Tygři se tedy znovu ujímají vedení. Asistence: Michal Řepík, Petr Vampola.
     
    34:42
    Radivojevič nebezpečně zakončoval z velké blízkosti, Rittich nakonec i s notnou dávkou štěstí dokázal kotouč vyrazit.
     
    32:38
    Lukáš Žejdl (MBL) inkasuje pětiminutový + osobní trest do konce utkání za vražení na hrazení. Lukáš Derner se zvedal z ledové plochy velmi dlouho, nakonec však odjel na střídačku po svých.
    Radim HRUŠKA - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    30:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Poslední minuty jsou v Home Credit Aréně takřka k neuvěření! RADIM HRUŠKA si najel do útočné třetiny a vymetl pravý horní roh klece zkušeného maskovaného muže. Asistence: Michal Bárta, Zdeněk Kubica.
    Dominik LAKATOŠ - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    DOMINIK LAKATOŠ obral Lukáše Pabišku o kotouč v útočném pásmu Severočechů, následně stanul sám před hostujícím gólmanem, toho vymíchal a zasunul kotouč přesně mezi Rittichovy betony. Krásný hokejový moment a přetahovaná pokračuje.
    Michal ŘEPÍK - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Vampola předložil před zařízením stojícímu MICHALU ŘEPÍKOVI kotouč a liberecký ostrostřelec již následně zamířil ke vzdálenější tyči přesně mimo dosah Ritticha. Asistence: Petr Vampola.
    Tomáš URBAN - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    26:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté obrací vývoj střetnutí. TOMÁŠ URBAN přesnou střelou do horních pater zařízení nedal strážci liberecké svatyně sebemenší šanci na zásah. Asistence: Michal Bárta, Zdeněk Kubica.
    Richard JARŮŠEK - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    23:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nedáš-dostaneš. Do další obrovské šance se dostal Vampola, který střelou ani dorážkou z pravé strany neuspěl. Bruslaři následně vyrazili na útočnou zteč a uspěli. Na ránu RICHARDA JARŮŠKA z první Schwarz totiž nestihl reagovat. Asistence: Lukáš Pabiška, David Rittich.
     
    21:59
    Neskutečné střídání Jana Stránského, ten ujel hostující obraně a podruhé stranu tváří v tvář mladoboleslavskému gólmanu, zkusil ho vymíchat, ale Rittich se rozhodit nenechal, a připsal si tudíž veledůležitý zákrok.
     
    21:30
    Stránský ve vlastním oslabení prudce vypálil z levé strany! Překonal Ritticha, ale do dráhy kotouče se postavila tyč, a skóre se tedy nemění.
     
    21:11
    Ondřej Vitásek (LIB) se provinil nedovoleným bráněním, uvidíme další početní výhodu Středočechů.
     
    17:56
    Martin Ševc (LIB) bude dalším, kdo usedne vedle boxu časoměřičů, podrazil totiž protihráče.
     
    12:08
    Lukáš Pabiška (MBL) navíc nyní fauloval svého protihráče a síly na ledě se vyrovnají. Prohřešek je specifikován jako nedovolené bránění.
     
    10:34
    Bude se poprvé vylučovat, Petr Jelínek (LIB) inkasuje od hlavního sudího dvouminutový trest za hákování.
    Lukáš KRENŽELOK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    08:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hyka nestihl zachytit prudkou Plutnarovu přihrávku a nechtěně připravil šanci LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, ten jí nepohrdl a zavěsil tváří v tvář Rittichovi pod horní tyčku. Asistence: Michal Plutnar.
     
    07:27
    Pabiška si všiml rozhozeného libereckého gólmana, obkroužil zařízení a kotouč mohl zasunout do opuštěné klece, jenže Schwarz se stihl fantasticky přemístit a téměř jistému gólu zamezil!
    Marken.cz

    RR

    Branky a nahrávky: 9. Krenželok (Plutnar), 29. Řepík (Vampola), 30. Lakatoš, 36. Ševc (Řepík, Vampola), 43. Jelínek, 55. Krenželok (Jelínek) – 24. Jarůšek (Pabiška, Rittich), 27. Urban (Bárta, Kubica), 31. Hruška (Bárta, Kubica), 59. Pacovský (Ovčačík)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Hosnedl) – Šimek, Ševc, Vitásek, Derner, Plutnar, Výtisk, Havlín – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Lakatoš, Vlach – Ordoš
    BK Mladá Boleslav: Rittich (Řehoř) – Stříteský, Voráček, Holub, Trončinský, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Látal, Urban, Pacovský – Hyka, Žejdl, Klimenta – Kubica, Hruška, Bárta

    Rozhodčí: Polák, Ulehla – Bláha, Špůr

    Diváci: 5 709
    ocianews.com