HC Plzeň – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Opava 9:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 0:4 (kon.)
Kladno – Slavia 0:4 (kon.) | Poruba – Zlín 2:5 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 20.11.2015, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    Utkání je za námi, Slezané slaví další vítězství a upevňují si tak pozici na čele tabulky NOEN Extraligy staršího dorostu. Nutno uznat, že v dnešním utkání byli aktivnějším a lépe technicky vybaveným týmem. Valaši se však za svůj předvedený výkon nemusí vůbec stydět, jelikož hlavně v první polovině utkání předvedli statečný a bojovný výkon. Pro tuto chvíli se s Vámi ze vsetínského zimního stadionu loučím a přeji příjemný víkend. (18:29:21)
     
    Konec zápasu.
     
    58:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovka se však domácím vůbec nevyvedla. Po propadnutí vsetínských obránců na útočné modré čáře se do samostatného úniku vydal MICHAL KVASNICA a střelou mezi beton a vyrážečku překonává Sachra. Bez asistence.
     
    57:43
    Pro Valachy je tu šance alespoň na čestný gól. Vyloučen Kamil Klocek za podražení .
     
    55:20
    Hosté s přehledem drží tříbrankový náskok a čas se Valachům krátí.
     
    54:46
    Najetý Vochozka zakončoval backhandem, ale svým pokusem pouze míjí bránu.
     
    54:00
    Hosté jsou v průběhu třetí třetiny aktivnější a úspěšné zákroky na Sachrově kontě stále přibývají.
     
    51:25
    Proti Vochozkově pokusu se vytáhl zákrokem lapačkou Marek Huzlík.
     
    49:00
    S další navštívenkou pro hostující bránu přispěchal Michal Weintritt, Ovčaří však stále drží čisté konto. Stejně tomu bylo i zhruba před dvěma měsíci, kdy na vsetínském ledě zvítězili třinečtí 7:0. Dnes je zatím výsledek pro domácí mírnější a předvedená hra lepší.
     
    48:00
    Matěj Dubnický velmi energeticky vlétl do útočného pásma, obral soupeře o kotouč a následně se snažil překvapit Ovčařího střelou z nulového úhlu, gólman hostů však prokázal dobrou pozornost a nenechal se nachytat.
     
    46:20
    Krůžela po nahrávce od Knapa míjí branku.
     
    44:43
    Do další slibné šance Slezanů se dostal Petr Mach, pravý beton Huzlíka však opět plní svou práci.
     
    43:28
    Na zteč domácí brány se ve dvojici vydali Jan Kalus s Kryštofem Stuchlíkem, druhý jmenovaný dostal přesnou přihrávku a jeho střelu s vypětím všech sil vyráží Sachr pravým betonem.
     
    42:00
    Po Najsarově zakončení přerušuje domácí gólman hru. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    40:12
    Jan Kalus se hned po úvodním vhazování na začátku třetiny dostal do solidní střelecké pozice, branku však minul. Opět se však potvrzuje, že tento útočník způsobuje domácí obraně velké problémy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině dnešního utkání navýšili hosté svůj náskok již na tři branky. Zvláště na konci periody již výrazně převzali otěže hry a nepouštěli Valachy do vlastního obranného pásma. Domácí sráží především vlastní individuální chyby. Výborným výkonem se za hosty prezentuje především Jan Kalus. Kdykoliv je na ledě, domácí obrana musí být na pozoru. Pokud budou chtít Valaši ještě usilovat o ukořistění bodů z dnešního utkání, budou muset být produktivnější v zakončení a také mít i trochu štěstíčka. Třetí třetina začíná v 17:55.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 18. Hrachovský (Stuchlík, Vochozka), 27. Kalus (Stuchlík, Vochozka), 38. Radziencak (Molin, Kaukič), 59. Kvasnica


    VHK ROBE Vsetín: Huzlík (od 41. Sachr) – Krůžela, Nadymáček, J.Weintritt, Kollár, Kašpar, Augustin, Petrla, Richter – Paroušek, Dostál, Wolf, Hrňa, Dubnický, M.Weintritt, Čechmánek, Klímek, Humplík, Kovář, Knap
    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Loubal) – Hrachovský, Valíček, Radzienciak, Klocek, Brabec, Marguš, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Plitko, Vochozka, Mach, Przybyla, Kvasnica, Kalus, Najsar, Molin

    Rozhodčí: Malota – Gebauer, Blaha
    ocianews.com