Watford – Manchester Utd. 1:2 (kon.) | West Brom – Arsenal 2:1 (kon.) | Everton – Aston Villa 4:0 (kon.)
Swansea – Bournemouth 2:2 (kon.) | Newcastle – Leicester 0:3 (kon.) | Chelsea – Norwich 1:0 (kon.)
Southampton – Stoke 0:1 (kon.) | Manchester City – Liverpool 1:4 (kon.)
konec
Watford FC
1:2 (0:1)
Manchester United
Sobota 21.11.2015, 13:45 • Vicarage Road Stadium, Watford • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Watford FC předvedl v utkání s Manchesterem United statečný výkon, nicméně po smolné brance v samotném závěru prohrál 1:2!

    Do dnešního utkání vstoupili aktivněji hostující fotbalisté, kteří se dostali již v 11. minutě do vedení. Na krásný centr Andera Herrery si naskočil Memphis Depay, a poslal míč pod břevno! Následně však Herrera musel střídat kvůli zranění, a na "plac" se dostal Marcos Rojo. Právě on zahrozil ve 27. minutě, jenže jeho střela mířila těsně nad! Velkou šanci měl opět Depay ve 40. minutě, nicméně jeho povedená střela ze střední vzdálenosti byla vyražena Gomesem!

    Na začátku druhého poločasu mohl vedení United navýšit Jesse Lindgard, nicméně jeho střelu dokázal vyrazit Gomes! Následně měl Watford dvě velké šance, avšak snížit nedokázal! To se povedlo až v 87. minutě, kdy Troy Deeney proměnil penaltu! Následně však hosté vstřelil rozhodující branku! Schweinsteigerovu střelu si srazil do vlastní sítě Troy Deeney!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (15:42:15)
    Momentka z rozhodující branky dnešního utkání!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Velkou šanci měl ještě v závěru Troy Deeney, který se dostal ve vápně k hlavičce. David de Gea byl však na svém místě!
     
    90+1
    Karta se opět obrací, a v závěrečných minutách se pokouší Watford útočit, a vstřelit vyrovnávací branku. Manchester však tento výsledek už nepustí!
    90. Troy DEENEY - 1:2
     
    90
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester v samotném závěru střílí možná rozhoducící branku tohoto zápasu! Po dalším rohovém kopu domácího celku United nedokázali udeřit, následně však dostal míč do vápna Depay, který vystřelil. Gomes vyrazil míč pouze k Bastianu Schweinsteigerovi, který s velkým štěstím dokázal míč dopravit do sítě! Branka je nakonec připsána TROYI DEENEYMU!
     
    90
    Manchester vybojoval rohový kop, kterého se ujal Andreas Pereira. Jeho centr našel ve vápně Chrise Smallinga, jehož hlavičku však Gomes dokázal vyrazit!
     
    89
    Manchester se ještě pokouší v samotném závěru vstřelit rozhodující branku, nicméně domácí hráči brání velmi zodpovědně!
    87. Troy DEENEY - 1:1
     
    87
    Watford právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Watford si vyrovnání za výkon ve druhém poločase rozhodně zaslouží! Ke značce pokutového kopu se postavil TROY DEENEY, který nekopl penaltu ideálně, nicméně míč letěl v ideální výšce, a de Gea nedokázal zasáhnout!
     
    86
    Domácí hráči dostali míč do vápna na Odiona Ighala, který byl velmi těsně bráněn Marcosem Rojem. Argentinský záložník však svého soupeře poslal k zemi, a je z toho pokutový kop!
     
    86
    Penalta pro Watford!
     
    85
    U postranní čáry na levé straně svedl těžký souboj o míč Andreas Pereira s obránce Paredesem. Úspěšnější byl nakonec domácí borec, který vybojoval autové vhazování!
     
    84
    Manchester United však momentálně kontroluje míč na vlastní polovině, a nechce pustit svého soupeře k míči.
     
    83
    Velkou šanci měl Jesse Lindgard, který dostal od Morgana Schneiderlina přihrávku za obranu, a upaloval sám na Gomese. Lob se mu však nepovedl, a Watford stále žije!
     
    81
    Na trávníku zůstal ležet Ashley Young, který před pár mintuami inkasoval lehký úder do obličeje od Akého. Uvidíme, jak moc je to s anglickým zadákem vážné ...
     
    80
    Jesse Lindgrad si nabíhal na dlouhý centr Schweinsteigera mířící na pravé křídlo. Mladý anglický útočník si však nedal pozor na ofsajdovou linii, čehož si všiml pomezní rozhodčí!
     
    79
    Louis van Gaal provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Juan Mata, který dnes skvěle řídil hru svého celku! Na jeho místo přichází talentovaný Andreas Pereira!
     
    78
    O další nedovolený zákrok se málem postaral Ashley Young, nicméně anglický obránce včas stáhl nohu ze souboje s Nathanem Akém. Nizozemský obránce následně spadl, a míč mu utekl do zámezí!
     
    77
    Na trávníku tentokrát zůstal ležet Etienne Capoue, kterého dohrál Morgan Schneiderlin. Francouzský zadák by však měl být v pořádku, a měl by pokračovat ve hře!
     
    75
    Watford tlačí, tlačí, ale prosadit se nemůže! Tentokrát odvedl výbornou práci Ighalo, který na sebe natáhl pozornost, a následně přiťukl míč do běhu Deeneymu. Jeho střelu z voleje však de Gea lapil!
     
    74
    Hlavní rozhodčí musel podruhé v tomto zápase sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu! Vysloužil si jí hostující Ashley Young, který nedokázal uhlídat Paredese, a musel ho poslat k zemi!
    Famózní zákrok španělského brankáře v brance Manchesteru!

     
    73
    Střídající McNair tentokrát nestíhal v souboji s Troyem Deeneym, a tak musel faulovat. Hornets velmi rychle rozehráli, a centr do vápna poslal Paredes. Pro míč si však došel de Gea!
     
    72
    Následného rohového kopu se ujal Ben Watson, kterému se však centr příliš nepovedl, a míč dokázala obrana United odhlavičkoval!
     
    71
    Obrovská šance domácího celku na vyrovnání! Ve vápně United dokázal stoper McNair odvrátit centr pouze na nohu Almena Abdiho, který se do míče opřel z první, a jeho střela mířila k tyči! Parádní zákrok však vytáhl David de Gea, který vyrazil míč na rohový kop!
     
    69
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Allan Nyom, přichází Juan Carlos Paredes.
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Phil Jones, přichází Paddy McNair.
     
    68
    Watford si nepočínal na útočné polovině příliš dobře, a přišla ztráta! Za záchranou brzdu musel následně zatáhnout Ben Watson, který poslal k zemi Ashleyho Younga! Od hlavního rozhodčí vidí žlutou kartu!
     
    67
    United se dostali do dalšího zajímavého protiútoku, který zahájil Lindgard skvělý průnikem přes pravou stranu. Následně dostal míč do středu pro Matu, který jej posunul na Memphise Depaye. Jeho následná střela však mířila mimo!
     
    66
    Phil Jones poslal dlouhý centr na útočnou polovinu, kam si naběhl Memphis Depay. Jediný střelec dosavadního průběhu utkání dostal míč k Lindgardovi. U něj však akce United skončila ...
    Fanoušci na Twitteru se diví, proč Nathan Aké nenastoupil v základní sestavě ...

     
    65
    Nathan Aké tentokrát chyboval na levé straně, když nedokázal ideálně zpracovat dlouhý odkop od brankáře Gomese. U míče je tak hostující Manchester, který kombinuje na polovině hřiště!
     
    62
    Etienne Capoue to teď udělal parádně! Francouzský stoper nalétl do souboje s Lindgardem. Mladého hostujícího hráče obral o míč, nasadil mu následně jesličky, a postupoval vpřed. Jeho následný centr na Deeneyho však příliš přesný nebyl!
     
    61
    Nathan Aké pokračuje ve skvělém výkonu ve druhém poločase! Nizozemský obránce našel ve středu hřiště Bena Watsona, který neváhal, a vyslal slibnou střelu, tu však zablokoval Daley Blind!
     
    60
    Phil Jones prohrál vzdušný souboj s Philem Jonesem, a míč směřoval do zámezí. Nejlepší střelec Watfordu se pokoušel ještě míč dostihnout na hrací ploše, nicméně to se mu nepodařilo!
     
    59
    V posledních minutách se však karta obrací, a více ze hry má Watford! Domácí vybojovali rohový kop, kterého se ujal Watson. Jeho centr se snesl na hranici malého vápna, nicméně klidný Phil Jones míč vyvezl z vápna ven ...
    Momentky z úvodní branky dnešního utkání!

     
    57
    Španělský reprezentační brankář v brance United musel řešit další nepříjemnou situaci ve svém vápně po nebezpečné centru Akého. De Gea však dokázal míč vyboxovat!
     
    56
    Velkou šanci na vyrovnání měl Troy Deeney! Střídající Nathan Aké dokázal odcentrovat na levé straně přes Jonese, a Ighalo ve vápně přiklepl míč pro Deeneyho. Jeho ostrou střelu však dokázal parádním zákrokem vyrazit David de Gea!
     
    55
    United zatím jasně ovládají druhý poločas, navíc vybojoali již třetí rohový kop v řadě! Exekuce se zhostil Juan Mata, který svým centrem našel na přední tyči Schweinsteigera, nicméně jeho hlavička mířila mimo!
     
    54
    Hodně ostře šel do vzdušného souboje s Deeneym hostující stoper Chris Smalling. Anglický reprezentant přepadl před Deeneyho, nicméně by měl být v pořádku!
     
    53
    Schneiderlin rozehrál standardní situaci na Schweinsteigera, který poslal míč do středu hřiště pro Roja! Střídající hráč našel na hranici vápna Memphise Depaye, jehož následná střela mířila mimo branku!
     
    52
    Jesse Lindgard postupoval po levé straně. Jeho postup kontroloval pohledem obránce Nyom. Kamerunský obránce však následně fauloval, a bude z toho standardní situace!
     
    49
    Ani z druhého rohového kopu ve druhém poločase United nedokázali udeřit. Ve středu hřiště se však míč dostal na nohu Schweinsteigera, jehož ostrá střela mířila nad branku!
     
    48
    Rozehrávku následného rohového kopu si vzal na starost Memphis Depay, nicméně jeho centr nebezpečný nebyl. Následná kombinace Schneiderlina s Matou před vápnem už nebezpečná byla! Druhý jmenovaný posílal míč do vápna, kam si nabíhal Depay. Těsně před ním však míč poslal na roh Capoue!
     
    47
    Hned na začátku poločasu se mohli United dostat do dvoubrankového vedení! Memphis Depay odvedl na útočné polovině skvělou práci, a dostal míč na Jesse Lindgarda, který neváhal, a nebezpečně vypálil. Proti jeho tvrdé střele však zasáhl Gomes!
     
    46
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází José Manuel Jurado, přichází Nathan Aké.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Do dnešního utkání vstoupili aktivněji hostující fotbalisté, kteří se dostali již v 11. minutě do vedení. Na krásný centr Andera Herrery si naskočil Memphis Depay, a poslal míč pod břevno! Následně však Herrera musel střídat kvůli zranění, a na "plac" se dostal Marcos Rojo. Právě on zahrozil ve 27. minutě, jenže jeho střela mířila těsně nad! Velkou šanci měl opět Depay ve 40. minutě, nicméně jeho povedená střela ze střední vzdálenosti byla vyražena Gomesem!

    Druhý poločas začne na Vicarage Road přibližně v 14:47!
    Na Vicarage Road se před zápasem držela minuta ticha za oběti teroristického útoku v Paříži

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Exekuce prvního rohového kopu Watfordu se ujal Watson, jehož centr však našel ve středu vápna bránícího Schneiderlina, který míč odhlavičkoval!
     
    45
    První rohový kop domácího celku vybojoval v samotném závěru prvního poločasu Allan Nyom, který opřel svůj centr o bránícího Blinda! Rozhodčí nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    44
    Kombinace Jesseho Lindgarda s Juanem Matou ve středu hřiště nezafungovala, a u míče byl domácí Watford! Domácí brankář Gomes však fanoušky pořádně vystrašil, když špatnou rozehrávkou našel Memphise Depaye. Následná přihrávka nizozemského útočníka nad Matu mířila do ofsajdu!
     
    43
    Na vlastní polovině chyboval Etienne Capoue, který nabídl míč Daley Blindovi. Nizozemský zadák však momentu překvapení využít nedokázal, a velmi dobře bránící Nyom poslal míč do zámezí!
     
    42
    United mohli vyrazit opět do rychlého protiútoku, nicméně přihrávka Bastiana Schweinsteigera na Schneiderlina nebyla přesná. Francouzský záložník se následně provinil nedovoleným zákrokem!
    Dvojice mladých fotbalistů je dnes připravena na lavičce United! Dostane jeden z nich šanci ve druhém poločase?

     
    40
    Ouu! Manchester získal míč na vlastní polovině, a šel velmi rychle vpřed. Míč se dostal po ose Schweinsteiger – Mata až do míst, kde se nacházel Memphis Depay. Mladý nizozemský hráč si navedl míč na střelu, a přízemní ranou pořádně protáhl Gomese!
     
    39
    Troy Deeney dokázal dostat míč na nabíhajícího José Jurada. Španělský středopolař se pokoušel přiťuknout míč do běhu Nyomovi. Kamerunský obránce však byl u míče pozdě ...
     
    38
    Manchester momentálně kontroloval hru na vlastní polovině, následně Blind našel na levé straně Juana Matu. Bývalý záložník Chelsea poslal do vápna nadýchaný centr, který sice našel Depaye. Jeho slabá hlavička však skončila v rukavicích Gomese!
     
    36
    Velká šance pro domácí celek! Na pravém křídle se nakonec dokázal uvolnit Allan Nyom, který poslal zajímavý centr do vápna. Blind míč odhlavičkoval, nicméně na hranici vápna se opřel do míče Capoue, jehož rána mířila nad branku!
     
    36
    Chris Smalling postupoval na útočnou polovinu, a následným dlouhým centrem se pokoušel najít za obranou Jesseho Lindgarda. Mladý Angličan se však nacházel v ofsajdové pozici!
     
    35
    David de Gea poslal hodně nízký odkop, který na polovině hřiště zachytil Jurado. Španělský středopolař se hned pokoušel přenést hru na Ighala, před toho se však dostal Chris Smalling. United míří vpřed!
     
    33
    Troy Deeney nejdříve dokázal vybojovat agresivní hrou míč od Bastiana Schweinsteigera. Následně však domácí kanonýr byl pozdě v souboji s Rojem, a musel faulovat. Deeney může být rád, že z toho nebyla žlutá karta!
    Fanoušci United by si místo Marcose Roja přáli na hřišti mladého Andrease Pereiru!

     
    32
    Exekuce rohového kopu United se ujal Juan Mata, který svůj centr zakroutil na přední tyč, kde centr prodloužil Phil Jones. Na zadní tyč si nabíhal Morgan Schneiderlin, nicméně míč těsně netrefil!
     
    31
    Ashley Young sice z pravého křídla nedokázal odcentrovat přes bránícího Britose. Anglický reprezentant však dokázal vybojovat rohový kop!
     
    30
    Troy Deeney dokázal na pravém křídle přesprintovat Lindgarda, následně se však do souboje přidal také Marcos Rojo. Po vzájemné souboji skončil míč v zámezí, nicméně pomezní ukazuje na odkop od branky United!
     
    29
    Po delší době se domácí celek dostal na útočnou polovinu, nicméně dlouho tam nevydržel. José Jurado svým centrem sice našel za obranou Ighala, ten se však nacházel v těsném ofsajdu!
     
    27
    Manchester United měl v levém rohu možnost standardní sitauce, exekuce se ujal Juan Mata, nicméně obrana Watfordu se dokázala ubránit. Nasledně však hosté vrátili míč do "ohně", a po několika odrazech se opřel do míče Marcos Rojo. Ostrá střela střídajícího hráče prolétla těsně nad břevnem!
    Ander Herrera zvládl asistovat na první branku, nicméně po 25. minutách musel hřiště kvůli zranění opustit!

     
    26
    Watford svému soupeři sportovně vrátil míč, a Manchester mohl opět rozjet svou kombinaci. Juan Mata se však dle mého názoru ukvapil, neboť jeho dlouhý centr na Depaye nebyl příliš přesný!
     
    25
    Bohužel to však vypadá, že Ander Herrera dnes dohrál! Španělský středopolař už si "poplácal" se spoluhráči, a odchází na lavičku. Na jeho místo tak přichází nerozcvičený Marcos Rojo!
     
    24
    United opět kombinovali na levé straně, kde operovali s míčem Depay a Schweinsteiger. Kombinace však musela být přerušena, neboť na trávníku zůstal ležet Ander Herrera!
     
    23
    Jesse Lindgard dostal zajímavou pobídku na pravou stranu, mladý křídelník míč stihl na hrací ploše, avšak přes Britose se již nedostal! Manchester však pokračuje v kombinaci ...
     
    21
    Rohového kopu se ujal Ander Herrera, jehož centr byl odvrácen. Následně chyboval na polovině hřiště Young, a Watford šel do protiútoku! Středem hřiště postupoval Deeney, který následně předal důvěru Ighalovi. Nejlepší střelec domácího celku dokázal oklamat Smallinga, nicméně střela mu nesedla, a de Gea nemusel zasahovat!
     
    20
    Aktivní Ashley Young dostal prostor na pravé straně, obešel Britose, a poslal nadýchaný centr do pokutového území Watfordu. Stoper Craig Catchart však raději poslal míč na rohový kop!
    O první branku Manchesteru se postaral Memphis Depay, a fanoušci jistě doufají, že své špatné období konečně překonal!

     
    18
    Memphis Depay po přihrávce Maty dokázal na levém křídle uvolnit Phila Jonese. Centr anglického obránce dolétl přesně do středu vápna, kde míč ve skluzu odvrátil stoper Catchart!
     
    17
    Rudí ďáblové kombinovali na vlastní polovině, nicméně přišla ztráta! Chris Smalling posílal nadýchaný centr na pravou stranu, kde však nezvládl zpracování Young, a míč skončil v zámezí.
     
    16
    Juan Mata chyboval ve středu hřiště, a nabídl míč Juradovi. Španělský středopolař se však neunáhlil, a poslal raději míč zpět ke stoperům!
     
    13
    Watford je po úvodní brance lehce zaskočený, a dostal se na vlastní polovině pod tlak. Vše však dokázal vyřešit Catchart, který obral o míč Schneiderlina, a míč odkopl na soupeřovu polovinu!
    11. Memphis DEPAY - 0:1
     
    11
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester jde již v jedenácté minutě do vedení! Na pravé straně dostat dostatek prostoru Ander Herrera, který poslal míč přímo na nohu MEMPHISE DEPAYE, jenž poslal míč přímo pod břevno! Talentovaný křídelník se tak konečně dočkal branky!
     
    10
    Hodně tvrdý souboj svedl Daley Blind s Allanem Nyoemem u postranní čáry. Úspěšnější byl domácí borec, neboť bude vhazovat Watford!
     
    9
    Na pravou stranu dostal přihrávku Ashley Young, který se pokoušel najít centrem jednoho ze svých spoluhráčů ve vápně. Centr anglického hráče však skončil v zámezí!
     
    7
    Dlouhý výkop brazilského brankáře Gomese našel na útočné polovině Odiona Ighala. Nejlepší střelec Hornets se pokoušel dostat míč na Deeneyho, ten však míč nedokázal zpracovat!
     
    5
    Úvodního rohového kopu se ujal Juan Mata, který však svým centrem domácí obranu neohrozil!
     
    4
    Teď domácí fanoušky hodně vystrašil stoper Etienne Capoue, kterému se nepodařilo odkopnout míč, a ten skončil těsně nad brankou Gomese! Bude z toho rohový kop ...
     
    2
    Manchester do utkání přímo vlétl, a hned ve druhé minutě hosté zahrozili z pravé strany! Juan Mata poslal přízemní centr do vápna, na který těsně nedosáhl Jesse Lingard!
     
    1
    Hlavní rozhodčí Robert Madley právě zahájil dnešní uktání! Úvodní výkop měl k dispozici domácí Watford.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Watford FC: Gomes – Nyom, Cathcart, Capoue, Britos – Anya, Watson, Jurado, Abdi – Ighalo, Deeney.
    Náhradníci: Arlauskis – Oularé, Ibarbo, Paredes, Guedioura, Diamanti, Aké.

    Manchester United: de Gea – Jones, Smalling, Blind, Young – Schweinsteiger, Schneiderlin, A. Herrera – Mata, Lingard, Depay.
    Náhradníci: Romero – Rojo, Pereira, McNair, Darmian.

    Rozhodčí: Robert Madley – McDonough, Perry (vš. Anglie).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    Zde se odehraje dnešní bitva mezi Watfordem a Manchesterem United!

     
    Příjemné fotbalové odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Po reprezentační přestávce se opět rozbíhají nejlepší evropské soutěže, anglická Premier League má o tomto víkendu na programu své 13. kolo. My se společně zaměříme na souboj Watfordu FC s Mancehsterem United. Úvodní výkop je naplánován na Vicarage Road v 13:45, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    WATFORD FC
    Nováček anglické nejvyšší soutěže si zatím vede v probíhající sezóně velmi dobře. Watford se nachází na velmi slušné jedenácté příčce se ziskem 16 bodů. Tabulka Premier League je však velmi vyrovnaná ... Po vysoké prohře s Arsenalem 0:3 se tým trenéra Florese dokázal zvednout, a zvítězil ve Stoke 2:0. Zlepšený výkon potvrdil Watford i v utkání s nebezpečným West Hamem, ve kterém zvítězil 2:0! V posledním utkání však "The Hornets" nestačili na rozjetý Leicester, a prohráli 1:2.

    Do dnešního utkání nevstupuje tým španělského trenéra Florese v roli favorita, nicméně Watford by mohli vyburcovat k dobrému výkonu domácí fanoušci. Spoléhat se domácí tým bude také na střelce Odiona Ighalu, který se v letošní sezóně trefil již sedmkrát!
     
    MANCHESTER UNITED
    Vypadá to, že se Manchester United konečně dokázal dostat z výsledkové krize, která Manchester postihla v loňských sezóně. Tým Louise van Gaala se nachází na solidný čtrté pozici, a drží kontakt s čelem tabulky! Na první konkureční City ztrácí Rudí ďáblové pouhé dva body!

    Manchester naposledy ztratil body v utkání s Crystal Palace, ve kterém nepředvedl ideální výkon, a diváci odcházeli po bezbrankové remíze. Následně se United v domácím prostředí trápili v zápase CSKA, nakonec vystřelil tři body v 79. minutě Wayne Rooney! I v posledním ligovém utkání si Manchester připsal tři body, to když na Old Trafford porazil West Bromwich 2:0!

    Dnes je Manchester považován za favorita, avšak Louis van Gaal bude postrádat hned několik zraněných hráčů! Delší dobu jsou mimo hru Shaw a Valencia. V ohrožení je také start Anthonyho Martiala, Chrise Smallinga nebo Marouane Fellainiho!

    Jan Havlovic

    Branky: 87. Deeney (pen.) – 11. Depay (A. Herrera), 90. Deeney (vla.)

    Karty:   68. Watson (WAT) – 74. Young (MAN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 6:12.
    Watford FC: Gomes – Nyom (69. Paredes), Cathcart, Capoue, Britos – Anya, Watson, Jurado (46. Aké), Abdi – Ighalo, Deeney.
    Náhradníci: Arlauskis – Oularé, Ibarbo, Paredes, Guedioura, Diamanti, Aké.

    Manchester United: de Gea – Jones (69. McNair), Smalling, Blind, Young – Schweinsteiger, Schneiderlin, A. Herrera (25. Rojo) – Mata (79. Pereira), Lingard, Depay.
    Náhradníci: Romero – Rojo, Pereira, McNair, Darmian, Rashford, Goss.

    Rozhodčí: Robert Madley – McDonough, Perry (vš. Anglie)
    thejrc.org