Watford – Manchester Utd. 1:2 (kon.) | West Brom – Arsenal 2:1 (kon.) | Everton – Aston Villa 4:0 (kon.)
Swansea – Bournemouth 2:2 (kon.) | Newcastle – Leicester 0:3 (kon.) | Chelsea – Norwich 1:0 (kon.)
Southampton – Stoke 0:1 (kon.) | Manchester City – Liverpool 1:4 (kon.)
konec
Watford FC
1:2 (0:1)
Manchester United
Sobota 21.11.2015, 13:45 • Vicarage Road Stadium, Watford • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Watford FC předvedl v utkání s Manchesterem United statečný výkon, nicméně po smolné brance v samotném závěru prohrál 1:2!

    Do dnešního utkání vstoupili aktivněji hostující fotbalisté, kteří se dostali již v 11. minutě do vedení. Na krásný centr Andera Herrery si naskočil Memphis Depay, a poslal míč pod břevno! Následně však Herrera musel střídat kvůli zranění, a na "plac" se dostal Marcos Rojo. Právě on zahrozil ve 27. minutě, jenže jeho střela mířila těsně nad! Velkou šanci měl opět Depay ve 40. minutě, nicméně jeho povedená střela ze střední vzdálenosti byla vyražena Gomesem!

    Na začátku druhého poločasu mohl vedení United navýšit Jesse Lindgard, nicméně jeho střelu dokázal vyrazit Gomes! Následně měl Watford dvě velké šance, avšak snížit nedokázal! To se povedlo až v 87. minutě, kdy Troy Deeney proměnil penaltu! Následně však hosté vstřelil rozhodující branku! Schweinsteigerovu střelu si srazil do vlastní sítě Troy Deeney!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (15:42:15)
    Momentka z rozhodující branky dnešního utkání!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Velkou šanci měl ještě v závěru Troy Deeney, který se dostal ve vápně k hlavičce. David de Gea byl však na svém místě!
     
    90+1
    Karta se opět obrací, a v závěrečných minutách se pokouší Watford útočit, a vstřelit vyrovnávací branku. Manchester však tento výsledek už nepustí!
    90. Troy DEENEY - 1:2
     
    90
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester v samotném závěru střílí možná rozhoducící branku tohoto zápasu! Po dalším rohovém kopu domácího celku United nedokázali udeřit, následně však dostal míč do vápna Depay, který vystřelil. Gomes vyrazil míč pouze k Bastianu Schweinsteigerovi, který s velkým štěstím dokázal míč dopravit do sítě! Branka je nakonec připsána TROYI DEENEYMU!
     
    90
    Manchester vybojoval rohový kop, kterého se ujal Andreas Pereira. Jeho centr našel ve vápně Chrise Smallinga, jehož hlavičku však Gomes dokázal vyrazit!
     
    89
    Manchester se ještě pokouší v samotném závěru vstřelit rozhodující branku, nicméně domácí hráči brání velmi zodpovědně!
    87. Troy DEENEY - 1:1
     
    87
    Watford právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Watford si vyrovnání za výkon ve druhém poločase rozhodně zaslouží! Ke značce pokutového kopu se postavil TROY DEENEY, který nekopl penaltu ideálně, nicméně míč letěl v ideální výšce, a de Gea nedokázal zasáhnout!
     
    86
    Domácí hráči dostali míč do vápna na Odiona Ighala, který byl velmi těsně bráněn Marcosem Rojem. Argentinský záložník však svého soupeře poslal k zemi, a je z toho pokutový kop!
     
    86
    Penalta pro Watford!
     
    85
    U postranní čáry na levé straně svedl těžký souboj o míč Andreas Pereira s obránce Paredesem. Úspěšnější byl nakonec domácí borec, který vybojoval autové vhazování!
     
    84
    Manchester United však momentálně kontroluje míč na vlastní polovině, a nechce pustit svého soupeře k míči.
     
    83
    Velkou šanci měl Jesse Lindgard, který dostal od Morgana Schneiderlina přihrávku za obranu, a upaloval sám na Gomese. Lob se mu však nepovedl, a Watford stále žije!
     
    81
    Na trávníku zůstal ležet Ashley Young, který před pár mintuami inkasoval lehký úder do obličeje od Akého. Uvidíme, jak moc je to s anglickým zadákem vážné ...
     
    80
    Jesse Lindgrad si nabíhal na dlouhý centr Schweinsteigera mířící na pravé křídlo. Mladý anglický útočník si však nedal pozor na ofsajdovou linii, čehož si všiml pomezní rozhodčí!
     
    79
    Louis van Gaal provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Juan Mata, který dnes skvěle řídil hru svého celku! Na jeho místo přichází talentovaný Andreas Pereira!

    Jan Havlovic

    Branky: 87. Deeney (pen.) – 11. Depay (A. Herrera), 90. Deeney (vla.)

    Karty:   68. Watson (WAT) – 74. Young (MAN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 6:12.
    Watford FC: Gomes – Nyom (69. Paredes), Cathcart, Capoue, Britos – Anya, Watson, Jurado (46. Aké), Abdi – Ighalo, Deeney.
    Náhradníci: Arlauskis – Oularé, Ibarbo, Paredes, Guedioura, Diamanti, Aké.

    Manchester United: de Gea – Jones (69. McNair), Smalling, Blind, Young – Schweinsteiger, Schneiderlin, A. Herrera (25. Rojo) – Mata (79. Pereira), Lingard, Depay.
    Náhradníci: Romero – Rojo, Pereira, McNair, Darmian, Rashford, Goss.

    Rozhodčí: Robert Madley – McDonough, Perry (vš. Anglie)
    thejrc.org