Perm – Kazaň 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Samara 0:2 (kon.) | Zenit – Ural 3:0 (kon.)
Lok. Moskva – Machačkala 0:2 (kon.)
konec
FK Amkar Perm
1:2 (0:1)
FC Rubin Kazaň
Sobota 21.11.2015, 10:00 • Stadion Zvezda, Perm. Kapacita: 19,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    63
    Hned po druhé brance Kazaně dostává žlutou kartu domácí obránce Čerenčikov, který poslal nedovoleným způsobem k zemi pronikajícího Kanunnikova!
     
    61
    Další žlutá kartu dostává hostující záložník Georgiev, který nestíhal v souboji s Šavajevem, a tak domácího záložníka chytil za rameno, a poslal k zemi!
     
    56
    Oleg Kuzmin tentokrát nestačil v souboji s Džikijou, a poslal ostrým způsobem domácího stopera k zemi! Za odměnu dostává žlutou kartu!
     
    45+2
    Kazaň velmi rychle rozehrávala, a zajímavý pas za obranu dostal Ozdoev. Ruského útočníka následně poslal k zemi brankář Selichov, který vidí žlutou kartu!
     
    31
    Tak hlavní rozhodčí dnešního zápasu si schovával žlutou kartu pro domácí Zaneva, ten zastavil nedovoleným způsobem postup pronikajícího Kanunnikova. Kazaň má navíc k dispozici hodně zajímavou standardní situaci!
     
    14
    O první zápais do statistik se dnes postaral domácí Ogude, který ostrým způsobem poslal k zemi pronikajícího Georgieva, a zcela zaslouženě přichází žlutá karta!

    Jan Havlovic

    Branky: 54. Šavajev (Butko) – 37. Děvič (pen.), 62. Děvič (Ozdojev)

    Karty:   14. Ogude (AMP), 31. Zanev (AMP), 45+2. Selichov (AMP), 63. Čerenčikov (AMP) – 56. Kuzmin (RKZ), 61. Georgiev (RKZ)

    Neproměněná penalta: 45+2. Děvič (RKZ), brankář Selichov zneškodnil


    Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:3.
    FK Amkar Perm: Selichov – Čerenčikov, Džikija, Zanev, Butko – Peev, Šavajev – Ogude (68. Jovičić), Gol, Balanovič – Salugin (84. Prudnikov).
    Náhradníci: Gerus – Zajcev, Prudnikov, Anene, Idowu, Jovičić, Uzochukwu, Arzumanjan.

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin (59. Ustinov), Nabiullin, Cotugno (46. Eduardo), Kambolov – Ozdojev, Georgiev (70. Biljaletdinov) – Kisljak, S. Kvěrkvelija, Kanunnikov – Děvič.
    Náhradníci: Jurij Nestěrenko – Lemos, Šejdajev, Eduardo, Biljaletdinov, Ďaďun, Ustinov, Achmetov, Sorokin.
    thejrc.org