Perm – Kazaň 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Samara 0:2 (kon.) | Zenit – Ural 3:0 (kon.)
Lok. Moskva – Machačkala 0:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
0:2 (0:0)
FK Křídla Sovětů Samara
Sobota 21.11.2015, 12:00 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • Ruská Premier Liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    V samotném závěru ješět dostává žlutou kartu hostující Rodić!
     
    87
    Z pravé strany tentokrát zahrozil obránce Ignaševič, který poslal nebezpečný centr, na který si nabíhal Wernbloom. Švédský záložník se však nakonec k hlavičce nedostal!
     
    86
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Alan Čočijev, přichází Stanislaw Drahun.
     
    82
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostujcíí Simaeys!
     
    82
    Hostující celek měl k dispozici standardní situaci, které se ujal středopolař Čočijev. Jeho střela nebyla vůbec špatně mířená, nicméně Akinfejev byl na svém místě včas!
     
    79
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Adis Jahović, přichází Milan Rodić.
     
    75
    Exekuce rohového kopu se ujal Golovin, jehož centr byl odvrácen obranou Samary. Za vápnem však natáhl ke střele Alan Dzagojev, jehož povedená rána mířila těsně nad břevno hostujícího branky!
    72. Wernbloom trefil břevno
     
    72
    Tak teď měl domácí celek velkou smůlu! Z levé strany poslal do pokutového území nadýchaný centr Dzagojev, který našel hlavičku Wernblooma, který trefil břevno!
    70. Neproměněná penalta Čočijeva
     
    70
    K penaltě se však postavil hostující Čočijev, který vedení svého celku nenavýšil! Jeho tvrdá rána trefila pouze břevno, a domácí žijí!
     
    69
    Alan Dzagojev opět nevystřelil před vápnem, a přišla ztráta! Samara šla do protiútoku, a Pomerko poslal míč na Mollo, který byl faulovaný Pančenkem, a je z toho penalta!
     
    69
    Penalta pro hostující Samaru!
    66. Adis JAHOVIĆ - 0:2
     
    66
    Samara právě vstřelila branku!
    Tak tohle opravdu nikdo nečekal! Samara se ujímá v 66. minutě již dvoubrankového vedení, a je velmi blízko vítězství! CSKA ztratilo míč u vápna Samary, a pohotový obránce Callagov poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, kam si naběhl ADIS JAHOVIĆ, který odrazem o tyč překonal Akinfejeva!
    62. Standardní situace Zorana Tošiće
     
    62
    Domácí celek hodně váhal s rozehrávkou standardní situaci, nakonec se rozběhl Zoran Tošić, kterému se však střela příliš nepovedla. Srbský středopolař poslal míč nad branku Lorii!
     
    60
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Kirill Nababkin, přichází Kirill Pančenko.
    52. Adis JAHOVIĆ - 0:1
     
    52
    Samara právě vstřelila branku!
    Tak to je obrovský šok pro domácí fanoušky, neboť hosté jdou do vedení! Ve středu hřiště chyboval při rozehrávce Ignaševič, a k míči se dostal Čočijev, který krásně načasoval přihrávku na ADISE JAHOVIĆE, jenž oklamal Akinfejeva, a poslal míč do opuštěné branky!
     
    49
    Domácí celek si vybojoval rohový kop, kterého se ujal Natcho. Centr domácího středopolaře našel na hranici vápna Dzagojeva, který však střelu opět opřel pouze o bránícího hráče!
    36. Odvážný průnik Callagova
     
    36
    I Samara však umí být nebezpečná! Po výkopu svého brankáře se hosté dostali do zajímavého přečíslení, a míč se dostal na pravou stranu, kam si naběhl obránce Callagov. Ruský obránce následně prošel až do vápna, ale svou přízemní střelou Akinfejeva příliš nevystrašil!
    32. Zblokovaná střela Dzagojeva
     
    32
    Po několika minutách se moskevský celek také dostal do kombinace ve vápně! Ahmed Musa sklepl míč pro Dzagojeva, do jehož rány však vložil nohu Burlak!
     
    21
    CSKA šlo do zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště švédský záložník Wernbloom. Jeho následná přihrávka našla v pravé části vápna Zorana Tošiće, který trochu zbytečně dělal kličku do středu, a o míč po souboji s Burlakem přišel!
    15. Nebezpečná střela Natcha
     
    15
    CSKA začíná ukazovat svou větší kombinační kvalitu, a má velkou územní převahu! Na konci útoku domácího celku byl Natcho, který zrychlil ve středu hřiště, a vyslal povedenou střelu. Brankář Loria byl však na místě!
    7. Úvodní šance domácího celku
     
    7
    CSKA mělo k dispozici další standardní situaci, kterou velmi rychle rozehrál Natcho na nabíhajícího Ahmeda Musu. Kanonýr moskevského celku se dokázal dostat do zakončení i z těžké pozice, nicméně Loria jeho pokus dokázal vyrazit!

    Jan Havlovic

    Branky: 52. Jahović (Čočijev), 66. Jahović (Callagov)

    Karty:   82. Simaeys (KSS), 90. Rodić (KSS)

    Neproměněná penalta: 70. Čočijev (KSS), mimo


    CSKA Moskva: Akinfejev – Ignaševič, A. Berezuckij, Nababkin (60. Pančenko), Fernandes – Wernbloom, Natcho – Z. Tošić, Dzagojev, G. Milanov – A. Musa.
    Náhradníci: Čepčugov – Vasin, Pančenko, Cauņa, Golovin, Černov.

    FK Křídla Sovětů Samara: Loria – Callagov, Taranov, Burlak, Jatčenko – Nadson, Poměrko – Simaeys, Čočijev (86. Drahun), Mollo – Jahović (79. Rodić).
    Náhradníci: Lobancev, Božin, Konjuchov – Drahun, G. Gabulov, Rodić, Koncedalov, Gorbatěnko.
    thejrc.org