Real Sociedad – Sevilla 2:0 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 0:4 (kon.) | Espanyol – Malaga 2:0 (kon.)
Valencia – Las Palmas 1:1 (kon.) | La Coruňa – Celta Vigo 2:0 (kon.)
konec
Real Madrid
0:4 (0:2)
FC Barcelona
Sobota 21.11.2015, 18:15 • Estadio Santiago Bernábéu, Madrid • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Do zajímavého protiútoku se dostává Karim Benzema, který by postupoval na Piquého. Protiútoku však zastavil nedovoleným zákrokem Sergio Busquets, který dostává žlutou kartu!
    84. Červená karta
     
    84
    Neymar si u postranní čáry na levé straně pohrával s Iscem. Španělský záložník si to nechtěl nechat líbit, a Neymara nakopl do stehna! Hlavní rozhodčí s Iscem neměl slitování, a udělil mu rovnou červenou kartu!
     
    83
    Hlavní rozhodčí David Fernández musel opět sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu, neboť se na pravé straně prezentoval ostrým zákrokem Dani Carvajal, který poslal k zemi Neymara! Žlutá karta přišla v tomto případě zcela zaslouženě!
     
    51
    Do statistik se teď zapsal španělský stoper Sergio Ramos, který nestíhl zasáhnout do postupu Sergia Roberta, tedy on španělský reprezentant zasáhl, nicméně zasáhl nedovoleným způsobem, a uviděl žlutou kartu!
     
    31
    Hlavní rozhodčí následně udělil Dani Alvesovi žlutou kartu! Dani Alves je však stále v péči lékařů, neboť inkasoval od Ronalda úder loktem. Brazilský bek by však měl být v pořádku!
     
    23
    Barcelona opět rozjížděla svůj kombinační kolotoč na vlastní polovině. Následně se však dostal pod tlak Piqué, který poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu. K míči se dostal Neymar, který udělal kličku do středu, a James musel faulovat! Sudí Fernández poprvé v zápase vytahuje žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. L. Suárez (Roberto), 39. Neymar (Iniesta), 53. Iniesta (Neymar), 74. L. Suárez (Neymar)

    Karty:   23. James Rodríguez (REA), 51. Ramos (REA), 83. Carvajal (REA) – 31. Dani Alves (BAR), 90+2. Busquets (BAR)   84. Isco (REA)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 11:10. Střely mimo: 2:7. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:10.
    Real Madrid: Navas – Danilo, Varane, Ramos (C), Marcelo (59. Carvajal) – Modrić, Kroos – James Rodríguez (56. Isco), Bale, Ronaldo – Benzema.
    Náhradníci: Casilla – Pepe, Casemiro, Carvajal, Kovačić, Jesé, Isco.

    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Piqué, Mascherano (27. Mathieu), Alba – Rakitić (57. Messi), Busquets, Iniesta (C) (77. Munir) – Roberto, L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Messi, Munir, Ramírez, Adriano, Vermaelen, Mathieu.

    Rozhodčí: David Fernández – Raúl Cabañero, DIego Barbero (vš. Španělsko)
    thejrc.org