Real Sociedad – Sevilla 2:0 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 0:4 (kon.) | Espanyol – Malaga 2:0 (kon.)
Valencia – Las Palmas 1:1 (kon.) | La Coruňa – Celta Vigo 2:0 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
2:0 (2:0)
Malaga CF
Sobota 21.11.2015, 20:30 • Power8 Stadium (kapacita: 40 500) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním toho, že na dnešní zápas si na Power8 Stadium našlo cestu 13 293 diváků, se s Vámi loučím! Přeji dobrou noc a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (22:33:16)
     
    Utkání končí, Espanyol Barcelona poráží před vlastními fanoušky Málagu 2:0 a v tabulce alespoň do zítřka poskakuje na devátou pozici! To hosté se dále topí v krizi, s devíti body jsou sedmnácti, ovšem všechny tři týmy, které jsou na tom v tabulce horší, mají ještě jeden zápas k dobru. Výhra Barcelonských se nerodila snadno, hosté byli v první půli mírně aktivnějším mužstvem, Espanyol však využil všechny své vážnější šance, dvakrát se trefil křídelník Hernán Pérez! Ve druhém poločasu už se tolik pohledný fotbal nehrál, oba celky si shodně vypracovaly po jedné šanci. Nejprve Pérezovi po střele hlavou chyběly centimetry k hattricku, na druhé straně zase brankovou konstrukci orazítkoval střídající Ricardo Horta.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Ještě jedna žlutá karta. Víctor Sánchez hru zdržoval a dlouho otálel s vhozením autu Espanyolu – svému týmu bude domácí středopolař v příštím zápase chybět.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby sudí nastavuje dvě minuty!
     
    89
    Pérez s rozehrávkou rohového kopu nikam nespěchal, nakonec to zkusil na krátko, ovšem po souboji s Angelerim o balón téměř ihned přišel.
     
    88
    Málaga kombinuje okolo středového kruhu, směrem dopředu ale zatím nemá kudy proniknout, chybí tomu nějaký nápad. Dokáží hosté alespoň ještě vykřesat naději?
     
    87
    Burgui i levého rohového praporku sbíral cenné vteřinky pro domácí tým, nakonec byl zdvojen, ovšem i proti přesile dokázal vybojovat autové vhazování.
     
    86
    Vidíme poslední střídání dnešního zápasu. Za potlesku z ochozů stadionu hřiště opouští Asensio, kterého na poslední minutky nahradí Gerard Moreno.
     
    85
    Fornals přesným pasem našel svého kolegu Charlese, který zkrotil neposedný balón a zkusil své štěstí střelou z otočky, avšak trefil prvního hráče stojícího před sebou.
     
    83
    Horta si chtěl narazit míč s Tissonem, ten však nepochopil jeho záměr a o kulatý nesmysl přišel. Espanyol mohl přispěchat s protiakcí, místa bylo hlavně na levé straně dostatečně, avšak Burgui celou akci zbrzdil a domácí kombinují na vlastní polovině.
     
    82
    Z něj však domácí tým nevytěžil zhola nic a unikajícího Charlese byl vracející se Roco nucen zastavit opět jen za cenu nedovoleného zákroku. Na hrací ploše se začíná poměrně jiskřit.
     
    81
    Další faul, těch je nyní ve hře plno. Burguie u lajny loktem trefil obránce Rosales – volný přímý kop pro Espanyol.
     
    79
    Asensio byl z minulého zákroku lehce frustrovaný a nyní si počíhal na Tissoneho, jehož poslal tvrdě k zemi. Tentokráte je sudí nemilosrdný.
     
    79
    Fornals ve středovém kruhu ostře přibrousil Asensia, který se zvedá opravdu jen těžce. Hlavní sudí však k nespokojenosti domácích fanoušků kartu neudělili a zvolili pouze domluvu.
     
    78
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Nordin Amrabat, přichází Adnane Tighadouini.
     
    76
    Brankář López nyní s výkopem hodně otálel, sudímu Munuerovi nakonec došla trpělivost a strážce svatyně Espanyolu vidí žlutý kartónek.
    75.
     
    75
    Dobrá šance i na druhé straně! Míč si povedeně zpracoval střídající Ricardo Horta, který jej svou následnou střelou poslal do tyče Lopézovy pokladnice!
     
    74
    Duarte dlouhým nákopem našel Asensia, který si potáhl míč ke středu a povedenou přízemní ranou minul levou tyč Kameniho svatyně jen těsně.
     
    73
    Domácí měli k dispozici další standardku, k hlavičce se nakonec dostal Sánchez, ovšem trefil jen v prostředku branky stojícího Kameniho.
     
    72
    Střídat se bude i na straně Barcelonských, odpracováno má Víctor Álvarez, kterého nahrazuje Burgui.
     
    71
    Domácí se snažili uklidnit hru a zpomalit tak tlak svého soupeře, López ovšem vyrobil ukázkovou minelu. Fanoušci Espanyolu si však mohou oddychnout, poněvadž Horta si ve finální fázi akce Málagy nerozuměl s Charlesem.
     
    70
    Rosales je v posledních minutách velice aktivní. Nyní pravý bek hostí nacentroval míč do vápna, kde se srdnatě bil Charles, ovšem v souboji s důrazným Gonzálezem neuspěl.
     
    69
    Na ten si však vyběhl brankář Kameni a dlouhým výhozem poslal vpřed Amrabata, ten však nezvládl souboj 1 na 1 proti vracejícímu se Rocovi.
     
    68
    Álvarez se ve vápně dral do zakončení, povedeným obranným skluzem se ale prezentoval Angeleri – následovat bude roh v podání Barcelony.
     
    67
    Javi Lópes si u lajny poradil hned se dvěma protihráči, čímž si vysloužil potlesk z ochozů Power8 Stadionu. Následně do kombinace domácích zapojil i brankáře a svého jmenovce Lópeze, který balón přenáší na levou stranu.
     
    66
    Aktivní Duda jde ze hry, na jeho post nastupuje Ricardo Horta.
     
    65
    Hosté nebyli daleko ke vstřelení kontaktní branky! Po Rosalesově centru vznikl ve vápně Espanyolu poměrně velký závar, ve kterém byl opět nejaktivnější Duda, který ještě hledal volného Charlese, ten však hlavičkou prostor mezi třemi tyčemi netrefil.
     
    64
    Tohle může domácí hodně mrzet. Tissone vyslal na steč Álvareze, který mohl jít v klidu sám na brankáře, jenže míč při prvním doteku špatně zpracoval a celou akci přivedl do hrobu.
     
    63
    Pérez hraje skvělé utkání! Nyní tak dlouho dotíral na obránce Rosalese, až ho donutil k obrovské hrubici, následně se mu však míč zamotal mezi nohama a Málaga spěchá s odpovědí.
     
    61
    Duda to nyní nekopl vůbec špatně, ale hostující kapitán Weligton si ve vzdušném souboji s Rocem pomohl útočným faulem – míč zpět do hry pošle brankář López.
     
    60
    Obrana Espanyolu se musí mít opět na pozoru, poněvadž hosté budou zahrávat další rohový kop. Dokáže se Málaga konečně prosadit?
     
    59
    Sehráli to ale velmi špatně. Duda se ještě snažil vše zachránit a dle mého názoru byl faulován, sudí však zůstal klidný. S rychlou protiakcí se řítil Víctor Álvarez, ale v klíčový moment mu neposedný balón utekl od nohy.
     
    58
    Dudův centr od rohového praporku vyboxoval mimo vápno dobře vyběhnuvší brankář Pau López. Hosté si ale tuto standardní situaci zopakují.
     
    57
    Hattrick nebyl daleko! Po levé straně se probil Álvarez, který milimetrovým centrem našel Péreze, jenž se položil do hlavičky, ale branku o kousek přestřelil!
     
    56
    Po faulu na Péreze zahrával domácí Diop přímý kop z pravé strany hřiště, svůj centr cpal na přední tyč, kde si však spolehlivě a zkušeně počíhal obránce Angeleiri.
     
    55
    Po sporném zákroku ve středovém kruhu se dopředu mohl vydat Nordin Amrabat, ovšem míč si až příliš předkopl, čehož bleskurychle využil pozorný Sánchez.
     
    54
    Álvaro González ve snaze odkopnout míč trefil do skluzu padajícího Charlese, od jehož pravé nohy se míč odrazil na branku, tu však o nějaký ten kousek minul a López mohl zůstat klidný.
     
    53
    Hostující obránce Roslaes se vydal na ofenzivní výlet po pravé straně. Po jeho centru míč proskákal celým vápnem, na zadní tyči na něj jen o chloupek nedosáhl Charles.
     
    52
    Málaga teď tlačí svého soupeře. Ontiveros nahrál Dudovi, který se velmi povedenou kličkou zbavil Diopa, nakonec však vybojoval pouze autové vhazování.
     
    50
    Tissone krkolomně, ale přece předal míč Amrabatovi, který se nijak nerozpakoval a ihned vypálil, ovšem svá mířidla si neseřídil přesně a balón poslal vysoko nad branku.
     
    49
    Domácí ovšem zaváhali a Duda pro Málagu vybojoval roh, jehož exekuce se i sám ujal, ovšem obrana Barcelonských si počínala bezchybně.
     
    48
    Úvod druhého poločasu se zatím nese v duchu nedovolených zákrok, v krátkém časovém sledu je tu už třetí. Rozehrávat bude domácí Espanyol.
     
    47
    Po sérii nepřesností se míč dostal až k Hernánu Pérezovi, který se pokusil obhodit si jej okolo Ontiverose, ten zahrál rukou a domácí budou zahrávat přímý kop.
     
    46
    Tak Fuentes se nakonec zřejmě rozhodl neriskovat, do druhé půle místo něj totiž nastupuje Rubén Duarte. Na druhé straně dohrál Boka, kterého nahrazuje mladičký Javier Ontiveros.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči obou celků se vrací zpět na hrací plochu, druhá půle začne každým okamžikem!
     
    První půle je za námi, Espanyol zatím vede na Málagou 2:0! Nelze úplně říci, že by to bylo vedení zasloužené, protože hosté jsou mírně aktivnějším týmem, vypracovali si i více šancí, ovšem Barcelonští jsou zkrátka a jednoduše nesmírně produktivní. V šesté minutě je do vedení poslal Hernán Pérez, stejný hráč se zařídil i o druhou branku domácích. Největší šanci Málagy měl na starosti Duda, jenž z nenápadné střílené přihrávky orazítkoval pravou tyč. Druhý poločas začíná přibližně ve 21:35
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Málaga se hnala s další slibně vypadající možností, Charles se už už chystal k zakončení, za záchrannou brzdu však v ten poslední možný okamžik zatáhl včas se vracející Roco.
     
    45
    Sudí bude nastavovat jednu minutu!
     
    44
    Na pravé straně hřiště se povedeně uvolnil Hernán Pérez, který ve vápně nakonec dokázal utancovat Boku, avšak jeho centr do bezpečí odhlavičkoval pozorný Weligton.
     
    43
    Dudův centr byl ale opět nepovedený, domácí obrana příliš práce neměla. López dlouhým výhozem vyslal na steč Péreze, který nakonec ale prohrál sprinterský souboj s Bokou, načež si pomohl ofenzivním faulem.
     
    42
    Hosté svého soupeře tlačí a po tomto faulu, za který Álvaro González od sudího vidí žlutou kartu, budou zahrávat další přímý kop.
     
    42
    Pau López musí opět zasahovat! Po pravé straně se totiž až do zakončení dostal Amrabat, avšak domácí gólman míč dokázal vytěsnit na rohový kop!
     
    41
    Bokův centr domácí obrana odvrátila jen k volnému Fornalsovi, který se nijak nerozpakoval a ranou z první míč vyslal na branku, López si však na jeho pokus zkušeně počíhal a předvedl povedený zákrok.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Papakouli Diop (Espanyol Barcelona).
     
    39
    Domácí měli k dispozici volný přímý kop. Na Asensiův centrovaný balón si opět nejvýše naskočil stoper Roco a hlavou jej poslal jen těsně vedle levé tyče Kameniho svatyně!
     
    37
    Z rohového kopu, který Málaga rozehrála znovu na krátko, nevzniklo vůbec nic. Na centrovaný balón si totiž počíhal Pau López a ve vzduchu jej dokázal uzmout pro sebe.
    36.
     
    36
    Dobré šance na obou stranách! Nejprve pálil Sánchez, jehož ránu zablokoval Weligton a vyslal do protiakce Fornalsovi, který míč ještě hlavou předal Charlesovi. Útočník Málagy svou ranou do horní poloviny branky pořádně protáhl brankáře Lopéze, ten však míč konečky prstů vytěsnil nad břevno!
     
    35
    První žlutá karta dnešního utkání, za zákrok proti Sánchezovi ji zcela po právu vidí Duda.
     
    34
    Hosté zvládli prekérní situaci v obranné hře a vydali se do protiútoku! Duda si pohrál se dvěma protihráči, následně míč předložil Amrabatovi, který si ještě chtěl narazit s Charlesem, jenže ten se ke kulatému nesmyslu přes důrazného Gonzáleze nedostal.
     
    33
    Juan Carlos Pérez si troufl na pořádně vydatné sólo, když s míčem na kopačce přeběhl téměř polovinu hřiště, v samotném závěru své akce si ale neporozuměl s Charlesem – míč míří za postranní čáru, domácí budou mít k dispozici autové vhazování.
     
    32
    Duda to ale kopl mizerně. Málaga však zůstala u balónu, v rohu hřiště se snažil něco vymyslet Amrabat, avšak přes dvojnásobnou přesilu se do vápna probít nedokázal.
     
    31
    Pérez v souboji s Tissionem zvedl svou kopačku příliš vysoko – tohle sudí přehlédnout opravdu nemohl. Další přímý kop pro hosty.
     
    30
    Barcelona vybojovala rohový kop a nesehrála ho vůbec špatně. Na Diopův nadýchaný centr si naskočil Enzo Roco, který balón poslal kousek vedle branky Carlose Kameniho.
    29.
     
    29
    Tohle mohl být velice kuriózní gól! Duda svým prudkým pasem hledal Charlese, ten však na míč nedosáhl, čímž ovšem zaskočil brankáře Lópeze, který špatně zareagoval a mohl být rád, že kulatý nesmysl zamířili pouze do tyče!
     
    28
    Ten Málaga rozehrála na krátko. Nakonec se k centru dostal Tissone, ve vápně si v souboji s Rocem až příliš důrazně počínal Duda, díky jeho faulu se musí hosté vrátit na vlastní půlku.
     
    27
    Amrabat to tentokrát vzal na sebe a svým centrem trefil záda obránce Fuentese, od něhož se míč odporoučel na rohový kop.
     
    26
    Málaga se postupným tempem dostala až na dostřel brankáři Lópezovi. Amrabat naznačil střelu, nakonec ale ještě hledal Charlese, jenž se však na hranici vápna zamotal ve svých kličkách.
     
    25
    Hernán Pérez si naběhl za obranu, ovšem pas od Diopa přebíral už v ofsajdovém postavení.
     
    24
    Rosales dlouhatánským hledal Péreze, ten však v hlavičkovém souboji s Lópezem neuspěl a domácí mohou uklidnit situaci.
     
    23
    Po levé straně se utrhl Juan Carlos Pérez, jeho centr byl ale pro Charlese až příliš dlouhý. Míč má ve své moci brankář López.
     
    22
    Domácí zastavili další útočné snažení svého oponenta a nyní s míčem v poklidu kombinují na vlastní polovině. Je to pochopitelné, spěchat už nikam nemusejí.
    20. Hernán PÉREZ - 2:0
     
    20
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Domácí využívají svou druhou velkou šanci a vedou už o dvě branky! Fuentesův centr byl tečován, balón ale i tak doskákal až k HERNÁNU PÉREZOVI, který nekompromisní bombou prostřelil Kameniho!
     
    19
    Teď měli domácí štěstí! González zaváhal v rozehrávce, když našel hostujícího Dudu, který ještě přiťukl míč Amrabatovi, jehož technickou ránu vyrazil Pau López konečky prstů!
     
    18
    Nyní už se Juan Fuentes vrací na hřiště. Sice trochu pokulhává, ale je odhodlán to ještě zkusit.
     
    17
    Fuentes je stále ošetřován, na hřiště se mezitím míč bez vážnějších šancí přesouvá z jedné strany na druhou.
     
    16
    Po jednom ze soubojů zůstal na trávníku ležet domácí Juan Fuentes, který je týmovými lékaři odveden za postranní lajnu. Uvidíme, zda bude moci levý bek Espanyolu pokračovat.
     
    15
    Amrabat se vrhl mezi trojici protihráčů a následně předvedl teatrální pád, sudí hostujícímu záložníkovi naprosto správně uděluje žlutou kartu za simulování.
     
    14
    Diop si vyměnil míč se Sánchezem a následně chytrou uličkou zkoušel najít rozběhnutého Péreze, jeho záměr ale skvěle přečetl Arthur Boka a zabránil tak hrozícímu nebezpečí.
     
    13
    Po dalším faulu hosté nakonec přímý kop přeci jen zahrávali. Duda svým centrem hledal kapitána Weligtona, který však díky důraznému Fuentesovi na míč o vlásek nedosáhl.
     
    12
    Amrabat si vyměnil míč s Dudou a následně byl na hranici vápna jasně faulován, ovšem píšťalka sudího zůstala, k velké nevoli hostujících hráčů, němá.
     
    11
    Amrabat ve středu hřiště rukou do obličeje zasáhl Sáncheze, sudí stál přímo vedle tohoto souboji a zcela správně odpískal faul hostujícího záložníka.
     
    10
    Tuto standardní situaci nezahráli domácí vůbec dobře. Asensio nenašel ve vápně nikoho ze svých spoluhráčů, akce Espanyolu sice pokračovala dál, ale zanedlouho byla kvůli ofsajdu zastavena.
     
    9
    Diop roztáhl hru doprava na Péreze, který se snažil odcentrovat, avšak trefil jen clonícího Boku. Balónem ho ovšem zasáhl do ruky – volný přímý kop pro Barcelonské.
     
    8
    Pěkný fotbalový moment! Už to vypadalo, že Diop ztratí míč, pak ale celou situaci zachránil a nasadil nádherné jesličky Dudovi.
    6. Hernán PÉREZ - 1:0
     
    6
    Espanyol právě vstřelil branku!
    No vida, domácí se hned ze své první šance prosazují a ujímají se vedení! Asensio vyslal na steč HERNÁNA PÉREZE, který si ve vápně pohrál se svým strážcem a následnou ranou prostřelil ne úplně jistého Kameniho!
     
    6
    Po levé straně se utrhl domácí Caicedo, který ještě nahrával z druhé vlny si nabíhajícímu Diopovi, jenž však nepřesným pasem celou akci zazdil.
     
    5
    Z kopu od rohového praporku nic nebezpečného nevzniklo, míč má ve své moci brankář Lopéz, který uklidňuje poměrně hektický start do utkání v podání Espanyolu.
     
    4
    K exekuci přímého kopu se postavil Duda, ovšem trefil pouze clonící zeď domácích. Málaga však zůstane v tlaku, zahrávat totiž bude rohový kop.
     
    3
    Další dobrá šance pro hosty! Těsně před šestnáctkou byl faulován Duda, na programu je volný přímý kop z velice zajímavé pozice.
     
    3
    Z něho ale nic světoborného nevzniklo, po sérii odrazů se o ránu opět pokusil Amrabat, ale trefil jen před sebou stojícího Roca.
     
    2
    A ihned obrovská šance Málagy! Po pravé straně se protáhl Nordin Amrabat, který se nakonec dostal až ke střele. Brankář Lopéz však svůj tým podržel a vyrazil míč na roh!
     
    1
    Sudí Munuera právě odstartoval dnešní utkání, výkopu se ujali hosté, kteří se ihned tlačí dopředu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Nejprve je však na programu uctění památky obětí nedávných teroristických útoků v Paříži!
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, za malou chvilku budeme moci začít!
     
    Úvodní sestavy:

    Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López (C), Álvaro González, Roco, Fuentes – V. Sánchez, Diop – H. Pérez, Asensio, V. Álvarez – F. Caicedo.
    Náhradníci: Bardi – R. Duarte, Sevilla, Burgui, Abraham González, Sylla, G. Moreno.

    Málaga CF: Kameni – Rosales, Angeleri, Weligton (C), Boka – Tissone, Fornals – N. Amrabat, Duda, J. P. Carlos – Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Albentosa, Miguel Torres, Horta, Tighadouini, Recio, Ontiveros.

    Rozhodčí: Juan Martínez Munuera – Roberto Alonso Fernández, David Canales Cerdá.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Poslední vzájemné utkání

    14.2.2015 Málaga CF:Espanyol Barcelona 0:2

    Branky: 41. Álvaro González, 90+3. Sergio García
     
    Málaga CF

    Málaga zoufale potřebuje body. Celku z Andalusie totiž v tabulce díky zisku pouhých devíti bodů patří až velice nelichotivé sedmnácté místo. Co se týče ofenzivy, je na tom Málaga ještě o něco hůře než její dnešní oponent. V průměru lehce přes půl vstřelené branky na utkání řadí partu pod taktovkou lodivoda Javiho Gracii do pozice týmu s nejhorším útokem. Před reprezentační pauzou se Málaga naposledy představila v mači proti Betisu Sevilla, jemuž po vyrovnaném průběhu nakonec díky gólu Rubéna Castra podlehla 0:1.

    Hlavní kouč Gracía však v této nepříjemné situaci dokázal najít alespoň malá pozitiva, za která se dají považovat výkony mladíka Hachima Mastoura, který zde hostuje z AC Milán. "Vyroste z něj opravdu skvělý hráč. Má fotbalové myšlení, na svůj věk je neuvěřitelně vyzrálý a po technické i taktické stránce je výborný," nešetřil pětačtyřicetiletý trenér slovy chvály.
     
    Espanyol Barcelona

    Espanyol v jedenácti odehraných kolech dokázal posbírat třináct bodů, což Barcelonským zatím stačí na jedenáctou pozici. V Katalánsku by měli zcela určitě zapracovat na ofenzivě a střílení gólů, přeci jen dvanáct branek v jedenácti kláních je opravdu žalostně málo. Svěřenci kouče Gonzáleze v posledních třech mačích získali jen jeden bodík za domácí remízu s Granadou, naposledy Espanyol dokázal zvítězit 17. října, když po výhře 3:1 sebral všechny body Betisu. V posledním mači před reprezentační pauzou bylo soupeřem barcelonského klubu Bilbao, které nakonec díky rozhodující trefě Raúla Garcíi zvítězilo poměrem 2:1.
     
    Příjemný sobotní večer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní kopané! Po reprezentační pauze se zpět o slovo hlásí všechny evropské fotbalové ligy a Primera Division tomu není výjimkou! Společně se zaměříme na utkání, v němž Espanyol Barcelona na domácím hřišti přivítá tým Málaga CF. Začínáme ve 20:30, sledujte náš přenos a o nic nepřijdete!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 6. H. Pérez (Asensio), 20. H. Pérez

    Karty:   40. Diop (ESB), 42. Álvaro González (ESB), 76. Pau López (ESB), 79. Asensio (ESB), 90+1. V. Sánchez (ESB) – 15. N. Amrabat (MLG), 35. Duda (MLG)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 20:16.
    Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López (C), Álvaro González, Roco, Fuentes (46. R. Duarte) – V. Sánchez, Diop – H. Pérez, Asensio (86. G. Moreno), V. Álvarez (72. Burgui) – F. Caicedo.
    Náhradníci: Bardi – R. Duarte, Sevilla, Burgui, Abraham González, Sylla, G. Moreno.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Angeleri, Weligton (C), Boka (46. Ontiveros) – Tissone, Fornals – N. Amrabat (78. Tighadouini), Duda (66. Horta), J. P. Carlos – Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Albentosa, Miguel Torres, Horta, Tighadouini, Recio, Ontiveros.

    Rozhodčí: Juan Martínez Munuera – Roberto Alonso Fernández, David Canales Cerdá

    Diváci: 13 293
    thejrc.org