Trnava B – B. Bystrica 0:2 (kon.) | Sereď – Slovan Bratislava U21 2:3 (kon.) | Senec – Borčice 3:5 (kon.)
Šaľa – Dunajská Lužná 0:2 (kon.) | MFK Zvolen – FC Košice 0:0 (kon.) | L. Mikuláš – Bardejov 2:0 (kon.)
R. Sobota – Teplička n. Váhom 2:2 (kon.) | Spiš. N. Ves – Poprad 0:1 (kon.) | Nitra – Pohronie 2:2 (kon.)
konec
ŠKF Sereď
2:3 (0:2)
ŠK Slovan Bratislava U21
sk Sobota 21.11.2015, 13:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Sereď napokon v nervy drásajúcom závere nedokázalo vyrovnať a bratislavská rezerva odchádza domov s plným bodovým ziskom po výsledku 2:3. Vďaka dnešnému víťazstvu sa tak k svojmu dnešnému súperovi v tabuľke priblížili na rozdiel troch bodov. (15:59:28)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V závere zápasu sledujeme vypätý boj o body, Seredi sa už ale zrejme nepodarí vyrovnať. V nadstavenom čase vidí ešte žltú kartu hosťujúci brankár Milan Valašik.
     
    88
    Domáci ale nedokázali využiť možnosť rohového kopu na vyrovnanie a necelé dve minúty pred koncom zápasu hostia stále vedú o jeden gól.
     
    84
    Hostia sa z rohového kopu presadiť nedokázali a rovnakú možnosť teraz budú mať hráči ŠKF Sereď.
     
    81
    Bratislavčania necelých desať minút pred koncom zápasu budú zahrávať rohový kop.
     
    72
    A hlavný rozhodca Valášek udeľuje tretiu žltú kartu v zápase. Prvýkrát je dnes kartou napomínaný domáci futbalista, Milan Mujkoš.
     
    71
    Domáci teraz budú zahrávať rohový kop, no center smerujúci do šestnástky hostí napokon nepriniesol žiadané ovocie v podobe vyrovnávajúceho gólu a v hre sa pokračuje za stavu 2:3.
     
    68
    Sereď dala gól!
    A súboj sa nám začína dramatizovať. Sereď sa po presnom zásahu Tidianeho Djiby Ba približuje svojmu súperovi na rozdiel jedného gólu a dvadsať minút pred koncom zápasu stráca na bratislavskú rezervu už len jeden gól.
     
    65
    ŠKF Sereď zatlačilo svojho súpera, síce sa nedokázalo strelecky presadiť, no opäť bude zahrávať rohový kop – už piaty v dnešnom súboji.
     
    63
    Sereď teraz bude zahrávať rohový kop.
     
    62
    Žltú kartu teraz za faul vidí hosťujúci futbalista Samuel Šefčík. Pre "belasých" je to zatiaľ druhá žltá karta v dnešnom súboji.
     
    58
    Sereď dala gól!
    ŠKF Sereď ale neskladá zbrane a po troch minútach po inkasovanom góle znižuje na 1:3 zásluhou Milana Mujkoša.
     
    55
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!A celok ŠK Slovan Bratislava B strieľa ďalší gól v zápase a vedie už rozdielom triedy. Všetko tak nasvedčuje tomu, že hostia dnes dokráčajú za trojbodovým ziskom. Loptu smolne do vlastnej brány dopravil domáci hráč Richard Bartoš.
     
    50
    Hráči Serede budú zahrávať v piatej minúte druhého polčasu rohový kop, no ani z tejto príležitosti sa im nepodarilo streliť kontaktný gól.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil. Sereď po 45 minútach prehráva s bratislavskou rezervou 0:2 a ak chce dnes pomýšľať na zisk bodov, v druhom polčase bude musieť predviesť omnoho lepší výkon.
     
    44
    V závere prvého polčasu už ale zrejme neuvidíme žiadny gól. Rozhodca Valášek ešte stihol udeliť jednu žltú kartu hosťujúcemu futbalistovi Martinovi Reiselovi.
     
    43
    Hostia ešte môžu streliť súperovi gól do šatne, k dispozícii budú mať rohový kop.
     
    40
    Necelých päť minút pred koncom prvého polčasu Slovan Bratislava B vedie o dva góly a v záverečnej päťminútovke sa bude podľa všetkého snažiť udržať si pohodlné vedenie.
     
    27
    Rohový kop sa síce Bratislavčanom nepodarilo premeniť, no opäť majú k dispozícii možnosť centrovať loptu od rohovej zastávky pred bránu súpera.
     
    25
    A Slovan B môže ešte zveľadiť svoj náskok, hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    24
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!Všetko nasvedčuje tomu, že Bratislavčania dnes pricestovali do Serede s jednoznačným cieľom vyhrať. Po necelých 25 minútach vedú už o dva góly! Druhý presný zásah v zápase si na konto pripísal Kevin Kele.
     
    13
    Prvý rohový kop mali o dve minúty neskôr k dispozícii aj hostia, no futbalistom z hlavného mesta Slovenska sa nepodarilo navýšiť svoje vedenie.
     
    11
    Sereď má teraz k dispozícii rohový kop a môže vyrovnať. No domácim hráčom sa nepodarilo strelecky presadiť.
     
    8
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól! A diváci v Seredi vidia hneď v úvodnej desaťminútovke prvý gól zápasu, o ktorý sa postarali hráči bratislavskej rezervy, konkrétne sa presadil Kevin Kele.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠKF Sereď: Šálka – Mujkoš, Poluch, Tarek, Hutta, Loduha, Hulák (C), Bartoš, Orolín, Turčák, Djiby Ba. Tréner: Miroslav Hrdina
    Náhradníci: Chynoradský, Kolorédy, Čertík, Pecho, Kráľ, Čery, Kopecký

    ŠK Slovan Bratislava B: Valašík – Záhumenský, Kele, Šefčík, Sabo (C), Malý, Lády, Kondrlík, Reisel, Laczkó, Gašparovič. Tréner: Ján Kozák
    Náhradníci: Valach, Mašulovič, Kurčík, Andrejko, Tichý, Sokol, Majerčák

    Rozhodca: Valášek – Sluk, Vitko.
     
    V rámci 18. kola DOXXbet ligy v skupine Západ privíta v sobotu o trinástej hodine ŠKF Sereď bratislavskú rezervu.

    ŠKF Sereď sa v sezóne 2015/2016 darí a po sedemnástich odohraných dueloch má na konte solídnych 27 bodov vďaka ktorým patrí Seredi slušná štvrtá priečka v tabuľke. Domácemu celku sa však v posledných dueloch príliš nedarí. Za posledné tri duely získali len štyri body, keď naposledy remizovali na ihrisku MŠK Žilina B 0:0.

    Rezerva bratislavského Slovana má na konte 21 bodov a v tabuľke patrí tímu z hlavného mesta Slovenska ôsma priečka so štvorbodovou stratou na piate miesto. Hráči Slovana naposledy prerušili nepriaznivú sériu piatich duelov bez víťazstva a naposledy pred očami vlastných divákov zdolali Nitru 3:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Dávid Lech

    Branky: 58. Mujkoš, 68. Djiby Ba – 8. Kele, 24. Kele, 55. Bartoš (vla.)

    Karty:   72. Mujkoš (SER) – 44. Reisel (SBB), 62. Šefčík (SBB), 90+1. Valašik (SBB)


    ŠKF Sereď: Šálka – Mujkoš, Poluch, Tarek, Hutta, Loduha, Hulák (C), Bartoš, Orolín, Turčák, Djiby Ba. Tréner: Miroslav Hrdina
    Náhradníci: Chynoradský, Kolorédy, Čertík, Pecho, Kráľ, Čery, Kopecký

    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašík – Záhumenský, Kele, Šefčík, Sabo (C), Malý, Lády, Kondrlík, Reisel, Laczkó, Gašparovič. Tréner: Ján Kozák
    Náhradníci: Valach, Mašulovič, Kurčík, Andrejko, Tichý, Sokol, Majerčák

    Rozhodčí: Valášek – Sluk, Vitko
    thejrc.org