Trnava B – B. Bystrica 0:2 (kon.) | Sereď – Slovan Bratislava U21 2:3 (kon.) | Senec – Borčice 3:5 (kon.)
Šaľa – Dunajská Lužná 0:2 (kon.) | MFK Zvolen – FC Košice 0:0 (kon.) | L. Mikuláš – Bardejov 2:0 (kon.)
R. Sobota – Teplička n. Váhom 2:2 (kon.) | Spiš. N. Ves – Poprad 0:1 (kon.) | Nitra – Pohronie 2:2 (kon.)
konec
ŠKF Sereď
2:3 (0:2)
ŠK Slovan Bratislava U21
sk Sobota 21.11.2015, 13:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    V závere zápasu sledujeme vypätý boj o body, Seredi sa už ale zrejme nepodarí vyrovnať. V nadstavenom čase vidí ešte žltú kartu hosťujúci brankár Milan Valašik.
     
    72
    A hlavný rozhodca Valášek udeľuje tretiu žltú kartu v zápase. Prvýkrát je dnes kartou napomínaný domáci futbalista, Milan Mujkoš.
     
    68
    Sereď dala gól!
    A súboj sa nám začína dramatizovať. Sereď sa po presnom zásahu Tidianeho Djiby Ba približuje svojmu súperovi na rozdiel jedného gólu a dvadsať minút pred koncom zápasu stráca na bratislavskú rezervu už len jeden gól.
     
    62
    Žltú kartu teraz za faul vidí hosťujúci futbalista Samuel Šefčík. Pre "belasých" je to zatiaľ druhá žltá karta v dnešnom súboji.
     
    58
    Sereď dala gól!
    ŠKF Sereď ale neskladá zbrane a po troch minútach po inkasovanom góle znižuje na 1:3 zásluhou Milana Mujkoša.
     
    55
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!A celok ŠK Slovan Bratislava B strieľa ďalší gól v zápase a vedie už rozdielom triedy. Všetko tak nasvedčuje tomu, že hostia dnes dokráčajú za trojbodovým ziskom. Loptu smolne do vlastnej brány dopravil domáci hráč Richard Bartoš.
     
    44
    V závere prvého polčasu už ale zrejme neuvidíme žiadny gól. Rozhodca Valášek ešte stihol udeliť jednu žltú kartu hosťujúcemu futbalistovi Martinovi Reiselovi.
     
    24
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!Všetko nasvedčuje tomu, že Bratislavčania dnes pricestovali do Serede s jednoznačným cieľom vyhrať. Po necelých 25 minútach vedú už o dva góly! Druhý presný zásah v zápase si na konto pripísal Kevin Kele.
     
    8
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól! A diváci v Seredi vidia hneď v úvodnej desaťminútovke prvý gól zápasu, o ktorý sa postarali hráči bratislavskej rezervy, konkrétne sa presadil Kevin Kele.

    Dávid Lech

    Branky: 58. Mujkoš, 68. Djiby Ba – 8. Kele, 24. Kele, 55. Bartoš (vla.)

    Karty:   72. Mujkoš (SER) – 44. Reisel (SBB), 62. Šefčík (SBB), 90+1. Valašik (SBB)


    ŠKF Sereď: Šálka – Mujkoš, Poluch, Tarek, Hutta, Loduha, Hulák (C), Bartoš, Orolín, Turčák, Djiby Ba. Tréner: Miroslav Hrdina
    Náhradníci: Chynoradský, Kolorédy, Čertík, Pecho, Kráľ, Čery, Kopecký

    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašík – Záhumenský, Kele, Šefčík, Sabo (C), Malý, Lády, Kondrlík, Reisel, Laczkó, Gašparovič. Tréner: Ján Kozák
    Náhradníci: Valach, Mašulovič, Kurčík, Andrejko, Tichý, Sokol, Majerčák

    Rozhodčí: Valášek – Sluk, Vitko
    thejrc.org